Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen eski telefon imeisi yazacaksın. hiçbir sıkıntı olmaz. istersen 3310imeisi yaz yine girersin 4g ye. kapanma derdin olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim termomen, :) iyi günler..
  • 4G YE BAĞLANMAKTA SIKINTI ÇEKEN ARKADAŞLAR. SADECE MERKEZİ YERLERDE 4G Sİ ÇEKİPTE UZAK MAHALLELERDE ÇAKMEYENLER...
    800 MHZ BANDINIZ KAPALI AÇMAK İÇİN.

*#*#4636#*#* YAPIN TELEFON BİLGİLERİ DEYİN SAĞ ÜSTTE ÜÇTANE ÜSTÜSTE NOKTA VAR ONA BASIN AÇILAN ŞIKLARDA BAND MODE VEYA SELECT BAND GİBİ BİR SEÇENEK VAR ONA TIKLAYIN AÇILAN ŞIKLARDA EUROPE BAND I SEÇİN SORUN KALMAZ. 4G NİN OLDUĞU HERYERDE BAĞLANIR.
  • Arkadaşlar merhaba

Telefonumun ekranı kırıldı çok uçuk rakamlar istiyorlar.yardımınız gerekli

• Selamlar. Bende telefonu yeni aldim Simdilik cok memnun olanlar kategorisindeyim. İnsaallah sorunsuz uxuuun yıllar kullanirim. Ben bu linkteki http://www.hepsiburada.com/cep-market-lenovo-vibe-z2-pro-kilif-pencereli-kapakli-magnum-kilif-beyaz-p-TELKILCEPMAR7JJ-BE akilli kapaktan aldım. Ancak ekran otomatik kapanmiyor. Önceki sayfalardan gördüğüm bi uygulama indirilmiş. Onu da yukled yine ayni. Acaba ekranda temperli cam var ondan mi algilamiyor bir fikri olan var mi?

• Mobil bağlantım sürekli kesiliyor ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic035 -- 23 Ekim 2016; 10:55:46 >
  • Merhaba arkadaşlar. Kısa bir hTC 10 maceramdan sonra tekrar Z2 Pro'ya dönmüş bulunmaktayım Çin versiyonu bu sefer kullandığım. Tabi modem ile sıkıntılar yaşadım ve Erdem Hocam'ın (-1907fb-) yardımlarıyla bu sorunu çözdüm. Fakat şimdi kamera çalışmıyor. Kameraya ulaşılamıyor diye hata alıyorum. 3. parti uygulamalar ile de aynı hata. Kolay bir çözümü var mı acaba, benim yapabileceğim..
  • samsuntamer S kullanıcısına yanıt
    Takip edemiyodum gec gordum been cok ince bir igne ile usteki ses gelen yerleri temizledim o kucuk noklari igne ile iyice temizledim.actim simdi 3 metre yanimdaki bile ne konustugumu duyuyo :)

• Merhaba Arkadaşlar,
    Telefonumu 20 Ekim 2016 tarihinde mavi ekran problemi ( kronik problem sorun yabancı forumlar da baya şikayet var) nedeni ile TELESERVİCE e verdim. Bu hafta servisten aradılar ve üretici firma ile görüştüklerini yedek parça temin edilemediğini ve ürünün sıfırının da artık ithal edilmediğini bu nedenle para iadesi kararının çıktığını söylediler. Ve bu nedenle benden fatura mı talep ettiler. Ürün bana Ocak 2015 te hediye olaral geldi. Dolasıyla elimde fatura yok. Teleservice fatura yoksa iade yapamayız telefonu tekrar siZe bu sekilde göndeririz diyor. D ğişim ya da tamirat olsa fatura istemeyeceklerdi. Ellerinde ürün bulunmaması yüzünden beni şu an mağdur ediyorlar. Telefondan bu sorun çıkana kadar oldukça memnundum. Bu konu ile ilgili olarak ne yapabilirim? Lenovo ile direk iletişime geçsem yardımcı olurlarmı? Aynı üründen yoksa bile muadili bir ürün gönderirler mi? Lenovo iletişim bilgilerini ( mail telefon vs) paylaşabilir misiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLeT -- 5 Kasım 2016; 9:48:33 >

• iLLeT kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun hocam. Benim bildiğim bir üst modeli de verebilirler ellerinde sizin telden yok ise. Yine de Lenovo'yu arayıp bilgi alabilirsin. İletişim bilgileri resmi sayfasında mevcuttur.

• Arkadaşlar CM 14 ya da 14.1 yükleyen var mı? Varsa root edebildiniz mi acaba?
  • Teşekkürler Hocam. Bugün Teleservice aradı ve sıfır Lenovo p1 a42 modelini vereceklerini söyledi.Ben de uğraşmamak adına kabul ettim. Hayırlısı bakalım. Herkese iyi forumlar.
  • Selam arkadaşlar.
    Çin cihazlarına twrp çıktımı bilen yükleyen varmıvarmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blntmsl kullanıcısına yanıt
    Elimde şu anda Çin cihaz var ve yükleyebiliyorsun hocam sıkıntı yok. Fakat Twrp yükleme amacın nedir? Custom rom mu yoksa sadece yedeklememe mi?
  • iLLeT kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. En azından uğraştırmamışlar :) Hakkında hayırlısı olsun hocam..
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Cm rom denemek istiyorum.
    Daha önce twrp yüklemeye çalıştım olmadı.
    Twrp yazıypr reboot etmiyor takılıp kalıyor.
    Power tuşuna 30sn basınca açışıyor cihaz.

Şöyle flasify programı gibi programlarla yüklenebilen zip şeklinde bildiğiniz varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blntmsl kullanıcısına yanıt
    twrp yüklemek için öncelikle boot kilidini açman gerekiyor ben yüklemiştim cm 13*14ikisinide kurdum ama fazla süre geçmeden stock roma döndüm bir çok sıkıntıları var. en başta anlatımlarda var nasıl yapılacağı. şuan telefonu sattım leeco le pro 3 bekliyorum. artık sıkıldım z2 pro kullanmaktan

• Arkadaşlar merhaba selamlar.

Bende Z2 Pro kullanıyorum. Cihazı 2 ay önce Çinden getirttim. 1907 isimli arkadaşın yazdıklarıyla da bir çok sorunu hallettim. Öncelikle şunu söyleyeyim. Eğer cihazın Sim2 slotuna sim kartınızı takarsanız 3G veya 4G yi kesinlikle algılamıyor. Hep E çekiyor. İmei tamiri yaptıysanız eski cihazın akıllı telefon olup olmaması önemli değil benim gördüğüm.

Ben şu konuyu merak ediyorum. Cihazımın üzerindeki yazılım bu siteden yüklediğim K920_S230_150506_ROW isimli yazılım. Benim gördüğüm herkes S288'e geçmiş. Ben bu cihazın üzerindeki yazılımı kablosuzdan internete bağlanarak kendi kendine mi update etmesini sağlamalıyım. Eğer değilse, yazılımların olduğu sayfadaki hangi güncellemeleri aldırmam gerekiyor. Net olarak bakabilirseniz sevinirim.
  • stml S kullanıcısına yanıt
    Eğer custom recovery yüklemediysen güncelleyerek ilerleyebilirsin.. En son güncellemeden sonra da bi format attın mı tamamdır..

• arkadaşlar cm14.1 gelmiş kurmak istiyorum
    telefon türkiyeden alınma
    adam akıllı tek tek anlatım yapabilecek varmı
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.