Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bahsettiğiniz yalnızca gsm seçili olan hat 2. slotunuzda çalışıyordur.

Cihazın 1. sim slotu 4g ye kadar desteklerken 2. slot yalnızca 2g yada gsm desteğine sahip..
  • Arkadaslar yurt disindan aldigim z2 pro dun elime ulasti tam 1gun full performans kullanma imkani buldum. Gayet yeterli guzel bir cihaz.
    1gun dedim cunku daha fazla eskitmeden firsatini bulmusken telefonumu bu sabah note 4 edge ile basabas takas ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tembeler kullanıcısına yanıt
    sebep nedir

• Telefonu tamire gönderebileceğim sağlam bir yer var mı acaba? Teleservice gönderdim ama, imei bilgisi okunamadı notu denilerek cihaza müdahale etmeden geri gönderdiler. Sadece kayıtlı cihazlamı ilgileniyorlar anlamadım. Bildiğiniz güvenilir bir tamirci var mı acaba gönderebileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

sebep nedir

sebebi kayıtlı imei olmadığı için tr de tamir imkanı yok.
    garanti yok. sonuçta bunlar hep risk
    ayrıca 6" ekran benim yaptığım iş için biraz fazla tehlikeli sanayide çalışıyorum telefon bana fazla dayanmayacak gibi geldi çok ince.
    son olarakta tamamen duygusal note 4 edgenin serbest piyasada değeri daha yüksek ve garantili cihaz.
    z2pro da sıfır bir cihaz olduğundan birbirleriyle kafa kafayalar
    ayrıca note serisi daha hoşuma gidiyor spen olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 21 Ağustos 2016; 4:38:23 >
  • tembeler kullanıcısına yanıt
    imei olayı arıza falan önemli değil halledilebilen bişey. genelde bu cihazları kullananlar çift hat ve iyi pili gittiği için tercih ediliyor aynı zamanda sağlam cihaz. Samsungun özelliklerine yazılımına diyecek yok aşmış kendini..

• melifkaya kullanıcısına yanıt
    cihazın sorunu neydi

• termomen kullanıcısına yanıt
    Ekran bozuk hocam. Telefon çalışıyor ama görüntü yok. Başka bir problemi yoksa eğer ekran değişimiile hallolur inşallah. Bazen görüntügeliyor ama 3 saniyede gidiyor geri.

• melifkaya kullanıcısına yanıt
    ekranı aliexpressten alıp herhangi bir telefoncu takabilir.

• Lenovo zuk z1 aldım dün beyaz gayet de memnun kaldım çalışmayan birşey yok ama sonradan farkettigim şey USB girişinin standart olmadığı daha geniş o canımı sıktı gibi ota için bile problem.... Yoksa gayet iyi bir cihaz.. 2 güncelleme bile aldı dünden beri ben türkçe olmaz diye aldım ama türkçe var. Bu da hoşuma gider bir durum oldu. Şahsen.

• sahanemir kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. bende vibe x3 e geçmeyi düşünüyorum

• arkadaşlar selamlar bana yarıdmcı olursanız sevınırım ıstanbul kadıkoydeyım yaklaşık 1 sene evvel cakma ımeı olan bır lenovo z2pro aldım yaklaşık 1 sene problemsız kullandım gecen hafta kullandığım avea hattı telefon gormedı ve hat gıttı bende fazla bılmedıgım ıcın telefonu fabrıka ayarlarına gerı dondurdum sırkecıde telefoncuya goturdum bana gecıcı ımeı nın suresı dolduğu ıcın gecersız olduğunu yenı ımeı yazacağını soyledı başka ımeı yazdı fakat telefon hattı gormedı bunun uzerıne bana pasaport bulmamı ve orjınal ımeı gırılırse calısacagını soyledı dedıgı dogrumudur yada rom vs yazpılırsa tekrar cakma ımeı ıle kullanabılırmıyım urunu kıme gotırmemı tavsıye edersınız saygılarımla
  • eros33 E kullanıcısına yanıt
    bence alakası yok başka sağlam bi imei attır veya kendin eski bir telefon imei bulup öyle attır.

• Bildirim günlüğünü nasıl devre dışı bırakırım? Şerefsiz telefonda ne yapıyorum hepsini ayrıntılarıyla, içerikleriyle döküyor. Ayarlardaki bildirim merkezi bir işe yaramadı. Telefonun üst ekranı aşağı çekince sol altta ok işaretli saat simgesinden bahsediyorum. Yanında da sim kart bilgileri var.
  • LENOVO VİBE Z2 PRO "K920" garantili faturalı telefonum var orjinal çiziksiz yaklaşık 9 aydır severek kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak 2 sim kullanıyorum. 1.sim şahsi hattım vodafone 3 gb internetim var-2.sim Türktelekom şirket hattım 4gb internetim var.
    Sorun şu; 2.sim edge olduğundan 4gb internetimin sadece 500mb ını kullanabiliyorum. Sürekli sim yerlerini de değiştirip yuvaları yıpratmak istemiyorum. 2.sim yuvasını en azından 3g ye açtırma şansımız var mı ?
    Bu iş donanımsal mıdır yoksa programsal mıdır?
    Hatta sırf bu yüzden çok sevdiğim telefonumu takas veya satışa çıkartabilirim. Bir çözüm, Yardım lütfen...İyi günler.
  • isaygin İ kullanıcısına yanıt
    malesef donanımsal

• TEŞEKKÜRLER :(
  • Beyler telefonu sipariş ettim ama telefonun kronik bir problemi falan var mı?Özellik bakımından iyi de özel bir sorun falan var mı?
  • Ben zuk z1 kullanıyorum şimdilik bir şikayetim yok beni rahatsız eden şey o da yazılımsaldır hücresel açık iken Wifi açıyorum daha sonra kapıyorum hücresel de int yol aç kapa falan yapıyorum öyle geliyor..

• merhabalar geçenlerde lenovo vibe z2 pro yurt dışı cihazı aldım cihaz çok güzel ekranı olsun hızı olsun gayet iyi fakat ekran parlaklığı ful ve 3g tam gün açık durumda tam dolu şarj ile en fazla 18 yada 20 saat şarj tutabiliyor acaba aynı cihaza sahip olan ve kullanım ayarları benimki gibi olan arkadaşlar şarj sürelerini benimle paylaşabilirler mi acaba benimkinin bataryasında bir problem olabilirmi batarya tüketimine baktiğimda bataryanın %70 ini ekran yiyo görünüyor ama fikir vermesi açısından detaylarınızı benile paylaşırsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.