Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben vibe tema yükledim. Eski alışkanlıklar...

3g, 4g de ki sorun, mobil veride iken, email geliyor ama içeriği okunmuyor, açamıyor, whatsapp yazılı görüşme tamam ses ve video alıp verme sorun, face açıyor ama bağlantılı uzantı açmak istediğinde sorun, web sayfası hiç açmıyor, yukarıda h+ var ama bağlantı yok şeklinde bi uyarı, aynısı youtube içinde geçerli.

Dns değiştirmek istediğimde illa manuel ip girmemi istiyor, yazıyorum, bağlantı yok diyor. Bağlanıyor, kopuyor, bağlanıyor, kopuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 1 Haziran 2016; 8:08:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trkkrsy kullanıcısına yanıt
    3g ve 4g ile sorun yaşaman enteresan. Cihaz Avrupa'mı senin? Benim Avrupa ve hiç yaşamadım, inşallah da yaşamam
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Rusya 'dan aldırmıştım.

modem dosyaları ile alakalı olabilir mi acaba_?

çok enteresan yaa, net var ama kısıtlı mobilde iken. wifide sorunsuz.
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Bence modem dosyaları ile ilgili sıkıntı dostum. Çünkü ben Bulgaristan'dan aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Modem dosyaları mevcut, onları dene bakalım ne olacak.
  • Arkadaşlar,
    Maalesef benim Z2 Pro düşme sonucu paramparça oldu. Teleservis 1240TL masraf çıkardı ki bu da artık Lenovo'ya "elveda" anlamına geliyor :(
    Görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCruiser

Arkadaşlar,
    Maalesef benim Z2 Pro düşme sonucu paramparça oldu. Teleservis 1240TL masraf çıkardı ki bu da artık Lenovo'ya "elveda" anlamına geliyor :(
    Görüşmek üzere...

geçmiş olsun. çindeki fiyatları 187$a kadar düşmüş bunlar neyin kafasındalar anlamak mümkün değil

• Benim telefonun da sanırım ekran kartı gitti gibi. Telefon açık ama görüntü yok. Bazen geliyor ama kısa süre sonra gidiyor yine. Format attım, fabrika ayarlarına döndüm ama yine olmadı. Pili çıkarıp geri taktım bir umut ama yine olmadı. Sanırım problem donanımsal.
    Konya da yada olmadı başka bir ilde Lenovodan anlayan sağlam bir tamirci varmı bildiğiniz?
    Olmadı satıp yenileyeceğim telefonu.
  • İstanbul veya Ankara'daki teleservis'e ücretsiz gönderip, ücretsiz fiyat alabiliyorsun. Ancak göndermeden önce teleservis'i mutlaka ara! Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCruiser

İstanbul veya Ankara'daki teleservis'e ücretsiz gönderip, ücretsiz fiyat alabiliyorsun. Ancak göndermeden önce teleservis'i mutlaka ara! Kolay gelsin...

Teşekkürler hocam. Direk Ankaraya göndereyim o zaman. Konya da riske girmeyeyim
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

Telefonumda anlamsız şekilde Wİ-Fİ çekim gücü azalması var. Modemin yanında 2 çizgi çekiyor. Direk az uzaklaşınca 1 çizgiye düşüyor. Modemi kontrol ettim, servise gönderdim sorun yok.

Ne yapabiliriz?
  • Selamlar;

Herkese hayırlı bayramlar.

Benim k920 açılmaz hale geldi, anakartta sorun var, kalan tüm donanımları sağlam, ekran, kamera, batarya ...

Daha kutu içeriğine dokunmadım bile, adaptörü, usb kablosu, kulaklığı hala ilk olduğu haldeki gibi, jelatininde.

Tamire yolladığım kişi (androidbrick) ekranında kılcal bir hatıra bırakmış, gözü yormuyor.

Düşünen olursa 400 tl ye verebilirim ihtiyacı olana.

saygılar.
  • Herkesde mi sorun var? Çok mu düşürüyorsunuz telefonları yoksa kendi kendine mi bozuluyor?
  • Dostum,
    Yaklasik iki aydir bende de ayni sorun var. Yazilimsal bir sorun oldugunu dusunuyorum. Telefonu fabrika ayarlarina dondurdum yine olmadi. Belki wifi antenini bulur da uzerini silerim diye dusunerek telefonu actim, ancak oyle belirgin bir anten goremedim. Diger telefonlar icin boyle cozumler var ama k920 icin Internette herhangi bir aciklama, gorsel bulamadim. Telefonun kendi wifi tarayicisi sinyal bulamadigi icin baska bir uygulama ile nispeten kuvvetli sinyallere baglaniyorum.
  • yapicie Y kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi kardeşim. Ben de bir çözüm bulamadım. Mecburen modemin yanındayız.
  • arkadaşlar tam yurt dışından meizu m3 not sipariş edecektim ki z2 pro yu fark ettim 200 dolara geliyor baya beğendim cihazı.

tek sorum var bu telefonun kapasitif tuş ışıkları yokmu? işaret te yok nasıl oluyor anlamadım
  • Kapasitif tuş ışıkları var benmi yanlış hatırlıyorum

• tembeler kullanıcısına yanıt
    Kapasitif ışık var hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beğenmezsen aldığın fiyata her türlü satarsın sorun olmaz. 180$ civarında şuan Çinde. Ben bile alırım annemdekini değişitirmiş olurum :)

Ben kullandım bir süre şimdi eşim kullanıyor G3'ten geçti. İlk başta yadırgadı telefonu ama şuan çok memnun.

Şarjı rahat rahat bir gün gidiyor (akşam %40 civarı şarja takıyorum), fotoğrafı cidden başarılı. Kocaman ekran ve bu ekrana göre küçük metal kasası var. Parmak izi olsa ben kullanacaktım fakat Xiaomi'ye geçtim note3 pro sonrası Mi5 alarak.

Note 3 ile benzer fiyat aralığında kıyaslamak gerekirse, note 3 pro da daha yeni işletim sistemi ve daha hızlı işlemci var. Kullanımda çok büyük fark olmuyor ama oyun oynamadığım için oyunda oluyordur bilemem. Kamera arasında dağlar kadar fark var ve z2pro önde. Ekran ve kasada çok fark görmedim. Pilleri yakın.

Belki xiaomi max ile kıyaslamak gerekir olan bir arkadaş varsa sorulabilir.

• gümrükten geçer mi ki? yalnız yeni gelen k920 ler 4.4.2 ile geliyormuş ve sürüm yükseltilemiyormuş ayrıca dil tam türkçe değilmiş
  • Çinden siparisi verdik lenovo z2 pro yu
    Bakalim gelince gorecegiz gercekten cok ucuz :)

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.