Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatti kapatip acmiyorum. Belki simkart yerinde oynuyordur. Sinyalin zayif oldugu bir bolgedeyim. Hat surekli gidip geliyor zaten. Cevap icin tesekkur ederim.
  • Telefonun wifi cekim gucunden cok memnundum. Ancak son guncellemelerden midir nedir, anlayamadigim bir sekilde cekim gucu azaldi. Modemin oldugu odada 2 mt.de bir kademe eksik cekiyor. Eskiden alt katta full cektigi oluyordu. Simdi tek kademe.
  • Arkadaşlar telefonu alalı nerdeyse 1 yıl oldu batarya ölmeye başladı sanırım çok yoğun kullanıyorum 1 günü rahat çıkarıyor lakin son birkaç defadir yüzde 15in altına inince uyarı falan verirdi ya hiç uyarmadan birden 30dan geriye sayip kapandi bataryaya birşey olursa ne yapacağız korktum açıkçası

Bir başka sorunda kulaklık girişinde oluştu bazen algılamıyor kulaklığı oynatmak gerekiyor bazen hemen duzeliyor bazen 10dkkada bir oluyor (başka kulaklarlada aynı)

Bu sorunları yaşayanlar öneriler var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 24 Mayıs 2016; 12:32:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar Qfil programda telefonu bir türlü göremiyorum.usb hata ayıklama modu aktif.sorun nerde olabilir.

• Aygıt yöneticisinden kontrol eder misin tüm driverlar kurulu mu diye? Telefon kapalı iken ses açmaya basılı tutup telefona bağlama işe yaramadıysa ses kısmaya basıp telefonu pcye bağla. Parmağında ses kısma ya da açmaya basılı olsun bu sırada.

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinde telefon görünüyor..Qfil açıkken tlf kapalı durumda ses açma tuşuna basılı iken usb kabloyu takınca Qfil de tlf görünüyor fakat tlf açılmaya başladı anda kayboluyor.
  • hypnoz H kullanıcısına yanıt
    Ses açma tuşuna basılı tutacaksın elini hep. Qfil'de gözüktüğü gibi download'a basacaksın ve elin ile basmaya devam edeceksin..
    üstad o zaman yaklaşık 5 sn sonra kapanıp yeniiden açılıyor tekrarlıyor aynı şeyi..
  • hypnoz H kullanıcısına yanıt
    Telefonu ses açma ya da ses kısmaya basarak pcye bağlarsan telefon açılmaz ki. Sende neden öyle oluyor anlamadım. Hatta sana bunları yazmadan önce kendim deneyip yazdım.

üstad sanırım yanlış anlattım.. şöyle oluyor aynen yazıyorum.. ses açma tuşuna basıyorum. başka hiç bir tuşa basmıyorum.. telefon titreşim yapıyor usb kabloyu takıyorum pc den tanıma sesi geliyor 5-6 sn sonra tlf yeniden titriyor pc den yine usb tanıma sesi geliyor. bu şekilde tekrarlıyyor
  • ses tuşuna basılı tuttuğunda qfil üzerinde port numarası çıkınca hemen download a bas sonra bırak iki üç saniyelik mevzu. 5 saniye üzerinde basarsan sürekli resetler.

• Arkadaslar,
    wpa_supplicant.conf dosyasinin nerede oldugunu kendi telefonundan bakip soyleyebilecek olan var mi? /data/misc gibi bir sey olmasi gerekiyor ama bende /log altinda. wifi sinyalim eskisine gore cok zayifladi. Bu dosyayi silince telefon yeni dosya olusturacakmis, ise yariyabilir diyorlar.
  • yapicie Y kullanıcısına yanıt
    dosya trayıcısındandirekt ulaşabilirsin.
  • Bende 6.0.1 yükledim. Herşey iyi hoş, mobil açıkken arada bir hatlar gelip gidiyor, wifi de browserlerde sorun yok, 3g,lte neyse artık bunlarda sayfa açmada sorun olabiliyor. Ama güzel olmuş. Tarifini yapan arkadaşların emeğine sağlık. Dedikleri google apps de çok hoş. Gereksiz onca google uygulamasından arınmış şekilde. 1 hafta kadar oldu yükleyeli, cm13 rom. Acaba diğer 6.0.1 lerde bu sorun var mıdır? Mehdi rom, resurrection remix falanda. (İsimleri ezberden yazıyorum, hatalı olabilir) romda radyo ve yeniden başlat sorunsuz çalışıyor. Onları da halletmişler.

1 haftalık kullanımda 1 kere resetledi, 2 kere face resetledi. Başka bir hata almadım. Memnunum açıkçası ama tek sıkıntı hat çekimi ile alakalı...

Bu arada qfil kullanım;

* 4.4.2 ya da diğer sürüm dosyasını tanıttın,
    * xml dosyalarını tanıttın,
    * usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynakları aktif ettin,
    * telefonu kapatın,
    * ses açma tuşuna basılı tutarken kabloyu taktığında ekranda 9008 idi sanırım bi ibare görür görmez downloada bastığında bütün işi kendisi yapıyor.3-5 saniyede bu olayı yapmazsan tel.i normal açmaya çalışıyor, port falan değişip, download tuşu pasif oluyor. Sende "ben nerdeee yaanlış yaptım ? " diyosun. :)

• trkkrsy kullanıcısına yanıt
    ben 6.0.1 beğendim ama tlf görüşmelerinde ses çok kötüydü o yüzden 5.0.2 yükledim
  • bende kullandım cm13ü iki hafta falan herhangi bir sorun yok zaten sürekli güncelleme geliyor.
    eksileri
    kendi orjinal kamera uygulamasını bitürlü portlayamadılar
    flaş ışığının biri yanmıyor
    arada bir resetliyordu ama neden oluyor bende çözemedim
    kapalıyken şarj olayı iyi değil bi kere gösteriyo simge bidaha göstermiyordu.
    birde kapalıyken alarm çalmıyordu.
    küçük ekran olayıda yok bunda.

Ben aylardır Cm'nin 6.0.1'ini kullanıyorum. Çok da memnunum. Senin dediğin sorunlarla karşılaşmadım hiç. Dediğin diğer romları kullanmadım.

• Şubat 2014 tarihinden beri bu cihazı kullanmaya çalışıyorum. 2 defa ürün değiştirdiler en son sorun devam etti anakartı değiştirdiler fakat yine cep koruma modu durduk yere devreye giriyor. Var mı bir çözümü olan garantiden umudumu kestim...
    s288 romu görüşme esnasında kulaklık sesi düşük diye 6.0.1 e geçtim. bunda da açıkçası aman aman bir ses artışı göremedim.

rom un herşeyini kişiselleştirdim, sorun yok ama tek sorun şu internet (3g,4g) olayı. onu da çözsem memnunum açıkçası.
    3g, 4g'de ne gibi sıkıntın var dostum? Ben de şu anda 288'e döndüm. Kullandığım bluetooth kulaklıkta sürekli kopmalar yaşıyordum. Canımı sıktı ve döndüm orijinal roma. Ama CM 6.0.1 başarılı bir rom
    Ekleme: Tema olarak ColorosDark tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 31 Mayıs 2016; 21:00:14 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.