Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de böyle bir sorun oldu; bir önceki güncellemede sd kart hatası veriyordu, zor bela yüklemiştim..

Ben aşağıdaki adımları yaparak yeni yazılımı yükledim. Veriler benim için önemli olmadığı için format atmıştım. Ben risk aldım, sonuç olumlu oldu.. Yapıp yapmama kararı sizin.

-1907fb- arkadaşımızın,http://forum.donanimhaber.com/m_103680074//tm.htm#103680074 buradaki konusunda verdiği linkten;https://yadi.sk/d/aS0TrF0PgQHiU/lenovo_k920pro/5.0.2
    K920_S246_150520_ROW_qsb ultrazip.7z adlı yazılımı indirdim.

Şu talimata göre yükledim..

4- QSB DOSYASI ile ROM UPDATE ETMEK
    1- Şarjınızın %30’un üstünde olmasına dikkat ediniz.
    2- Şimdi cihazınızı güncellemek için “K920_S246_150520_ROW_qsb ultrazip.7z” dosyasını indirip telefonunuzun hafızasına (sdcard içine, DCMI klasörünün bulunduğu yere) “sdfuse” adında bir klasör açıp içine kopyalayınız.
    3- Telefonunuzu tamamen kapatıp pcye bağlı değilken SES KISMA + GÜÇ TUŞUna basınız.
    4- Karşınıza gelen menüden SES KISMA TUŞU ile 5.sıradaki “SD UPDATE” bölümüne geliniz. ENTER yazısını tuşlayınız. “K920_S246_150520_ROW_qsb” dosyası ekranda kırmızı şekilde yazıyorken START tuşuna basınız. İşlem bitince REBOOT tuşuna basınız.

Daha sonra telefona sistem yükseltme den 3 tane güncellemeyi sorunsuz yükledim.

• manager79 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, akşam öyle deneyeyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2yumurta1sucuk 2 kullanıcısına yanıt
    kafamdan 500 geçiyordu ama olmadı :( açılmıyordu telefon kaç yere baktırdım kendimde uğraştım batarya soketini söküp ama olmadı... sanırım anakart yandı benim.
  • Arkadaşlar sizce Zuk 1 mi yoksa Vibe z2 pro mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: undis06

Arkadaslar guncellemeyi kurduktan sonra avize sesi cok az gelmeye basladi ses ful acikken karsidakinin sesini az duyuyorum halbuki guncelleneden once karsidakinin sesi cok geldigi icin kistigim bile oluyordu bu sorunun nedeni nedir acaba

beyler bu sorunun uzerine bide telefonun uyku moduna gecmemesi eklendi ben guç tusuna basip ekrani kapatmazsam ekran işıgını kendi kapatmıyor. ayrıca ben kapattıgımdada bildirim msj çagrı geldiginde geri yanıyor kapanmıyor mesela gece msj gelmis sabahaca ekran işigi açık kalmıs kalktım sarj bitme noktasina gelmis keşke şu guncellemeyi yuklemeseydim varmı bu durumun çözümü
  • undis06 U kullanıcısına yanıt
    Herşeyini yedekle ve format at hocam. Her güncellemeden sonra bunu yapın.

• Bu son gelen güncelleme 5.0 için iyileştirme güncellemesi mi yoksa 5.1 veya 6.0 falan mı?

• inferno1905 kullanıcısına yanıt
    iyileştirme güncellemesi.
  • Sağol hocam. Benimkinin arkasinda made in china ve önde 4G yaziyor:) yanliz tum guncellemeleri yapmama karsin dedigin gibi şebeke sorunu hiç yaşamadım.

Bir ara Çin versiyonlarinda gizli radyo oldugu efsanesi vardi, o konuyla ilgili gelisme oldu mu, bilgin var mi hocam ? Radyo programi yukleyip kontrol edeyim dedim ama programlarin hepsi online radyo programi oldugu icin donanimsal radyo var mi deneyemedim. Bildik bir program var mi ?

• Zamanında sağolsun yurt dışı cihazından bir arkadaş dosyaları ayıklayıp benim için çıkartmıştı. Bunu yüklemeyi kendime vazife bilirim..

http://www.dosya.tc/server7/9wkm46/LenovoFMRadio_v5.apk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonedLy -- 11 Nisan 2016; 13:35:22 >
  • LonedLy L kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık
  • kasolet kullanıcısına yanıt
    EU_LenovoFMRadio.apk uygulamasını bu linkten indirip kullanabilirsiniz.http://turbobit.net/zex2z2yezlh9.html Cihazla uyumlu. Ben uzun bir süredir sorunsuz kullanıyorum...
  • Lenovo A7000 modeli olan alt segment telefon için marshmallow yayınlamış. Net bilgisi olan var mı, bizim cihazlara gelme ihtimali söz konusu mudur ??

• quote:

Orijinalden alıntı: LonedLy

Lenovo A7000 modeli olan alt segment telefon için marshmallow yayınlamış. Net bilgisi olan var mı, bizim cihazlara gelme ihtimali söz konusu mudur ??

Sana yeni telefon aldırmak için tabiki vermeyecekler.

• Yaşasın Çinli kardeşlerimiz :)) Artık benim de donanımsal bir radyom oldu... Yuppiiii... LonedLy ve bykalizan dostlarım, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Batarya bakimindan en verimli surum hangisi ben 5.0.1 kullaniyorum 3g hep acik 6 saatten fazla ekran alamadim

• beklipxe B kullanıcısına yanıt
    yazılımla alakalı bir problem bende de oldu aynı sorun ilkinde oldugu gibi geri gönderdiler tekrarlayınca anakartı değiştirdiler. Servise gönderdikten sonra sikayetvar.com dan destekleyin:)
  • bu arada aksesuar tavsiyesi gerekiyor. Orjinal kılıf bulmak cok zor. Var mı tavsiye?
  • encase E kullanıcısına yanıt
    Maalesef Bu Modelle ilgili adamakıllı bir kılıf bulamadım. Ne yerli sitelerde, ne de Çin İnternet sitelerinde kaliteli kılıf yok. Şu anda bu kılıfı kullanıyorum. Hiç yoktan iyidir hesabı.
    http://tr.aliexpress.com/item/K920-case-Luxury-Simple-Business-Leather-back-cover-For-Lenovo-Vibe-Z2-Pro-k920-stand-case/32509482621.html
  • Şebeke gidiyor bende. Bir sure sonra geri geliyor. Hattım avea sebebini bilen var mı .. Yada çözümünü ..

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.