Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beklipxe

ACİL YARDIM !!! ARKADAŞLAR TELEFONUM GÜNCELLEME YAPARKEN HATA VERİYORDU RECOVERİ MODUNDA SIFIRLAYIM DEDİM. TELEFONU KAPATTIM ÜÇLÜ TUŞ KOMBİNASYONU İLE BAŞLATIP RECOVERİYE GEÇMEDEN KÜÇÜK ANDROİD LOGOSU ÇIKTI KAPAMA TUŞUYLA TEKRAR KAPATTIM TELİ. BU SEFER TELEFON HİÇ AÇILMIYOR. AÇMA TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA LENOVO YAZISI GELİYOR BİR İKİ SANİYE SONRA GİDİYOR. RECOVERİ MODADA GEÇMİYOR. YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞ VAR MI NE YAPMAM LAZIM ????

https://forum.donanimhaber.com/m_103680074/tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU LİNKTE NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ PEK ANLAYAMADIM. YAPMAM GEREKENİ KISACA ANLATABİLİRMİSİNİZ.
  • TUŞ KOMBİNASYONLARI İLE AÇILMIYOR GÜÇ TUŞUNU BASILI TUTTUĞUMDA LENOVO YAZISI GELİYOR İKİ SANİYE SONRA KAPANIYOR. ŞARZA TAKTIĞIMDA DA KIRMIZI İŞİK FİLN DA YANMIYOR.
  • beklipxe B kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun ama sakin; heyecanlanmadan...

arkadaşın verdiği linkteki senin durumuna uygun olan maddenin anlatımına göre yönergeleri takip ederek telefonunu çalışır hale getirebilirsin.

sakin ve stress yapmadan.
  • Avrupa z2 e yeni güncellemeyi yükleyemiyorum. Güncellemeyi indirip tekrar başlat dediğimde, başlangıçda siyah ekran da kalıyor. Uzun süre hareket olmayınca; güç tuşuna basılı tutarak restart atıyorum.

İlk mesajda bulunan linkden zip olarak indirdim, uptade.zip olarak sdcard bölümüne attım. Recovery bölümünden, install update package butonuna tıklıyorum, %98 de fail diyor.

Cihazda root yok, mevcut sürüm; K920_S277_15029_ROW
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager79

Avrupa z2 e yeni güncellemeyi yükleyemiyorum. Güncellemeyi indirip tekrar başlat dediğimde, başlangıçda siyah ekran da kalıyor. Uzun süre hareket olmayınca; güç tuşuna basılı tutarak restart atıyorum.

İlk mesajda bulunan linkden zip olarak indirdim, uptade.zip olarak sdcard bölümüne attım. Recovery bölümünden, install update package butonuna tıklıyorum, %98 de fail diyor.

Cihazda root yok, mevcut sürüm; K920_S277_15029_ROW

Bende de yüklemedi.
    Rootlu cihaza yüklenmiyor zaten.
    Eşimdeki rootsuz Avrupa cihazada yüklenmiyor.
    Rootu kaldırdım ama yine olmadı.
    İşlemleri yaparken cihazım kilitlendi. Twrp ile aldığım yedek dahi çözüm olmadı.

Yaptığım işlem cihaza yeniden yüklemek ve tüm güncellemelerden sonra root ve modem yüklemek oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 3 Nisan 2016; 18:55:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana uygun olan maddeyi ve yeri bulamadım açıkçası ? hangi adım ve ne şekilde ? burda yazarsan sevinirim.
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    benim duruma göre anlatımı linkte bulamadım. Ne şekilde yapacağımı burada yazma imkanın var mı ??
  • Telefonun Çin versiyonu mu, yoksa Avrupa versiyonu mu olduğunu nasıl anlıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasolet

Telefonun Çin versiyonu mu, yoksa Avrupa versiyonu mu olduğunu nasıl anlıyoruz ?

çin versiyonunun önünde sağ üst köşede 4g ve arkasında china mobile yazıyor. ayrıca güncelleme alınca şebeke alamıyorsun.

avrupa modelinde ise china ve 4g ibaresi mevcut değil. güncellemede şebekede kaybolmuyor.
  • beklipxe B kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_103680074//tm.htm#103680074

madde 3 ü MiPHONE ile UNBRICK işlemi işinize yarayacaktır.
  • Ben avea kota bilgilerime baktığımda kullandığım dataların başında şu ibareler vardı. Eğer 3G hızında bağlanmışsam mobil ağa, datalarda 3G, 4.5G olarak bağlanmışsam 4G değil, 4.5G yazıyordu. Fotoğrafını alıp burada editleyip paylaşırım...
  • bu s288 versiyonunun tek paket olan sürümü yok mudur_? direk onu indirip kursak_???
  • Son guncellemeyı yaptım. Ilk baslarda sorun yoktu ama dun aksam google play durduruldu dedı. Tamam dedım gectım, 5 dk sonra bu defa baska bır uygulama ıcın durduruldu dedı, tamam dedım gectım. Sonra baska bır uygulama ıcın dedı, bende telefonu kapatıp actım.
    Bır baktım ;

Butun rehber sılınmıs
    Arama kayıtları sılınmıs
    Mesajlar duruyor
    Uygulamalar duruyor (Ama hanı uygulamayı acsam sankı yenı yuklemısım gıbı kullanıcı adı, sıfre soruyor)
    Fotolar duruyor
    Spotıfy muzık lıstem duruyor ama offlıne muzıklerım sılınmıs, neysekı lıste sılınmedıgı ıcın tekrar cevrımıcı dınle secenegını aktıf hale getırdımde sarkıları yenıden ındırdım)
    vs vs
    Anlamadım gıttı..
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma, foruma giremedim.. En kısa sürede istediklerini paylaşacağım fakat romu değiştirdim ben:) Aokp'de temalar çalışmıyordu, o yüzden CM13'e geçtim. Temalar çalışıyor:) Bir de aklımdayken yazayım, her iki romda da Usb-Otg çalışmıyor.
  • Son güncellemeyi yaparken siyah ekranda kalıyor. Bir arkadaşın söylediği gibi sim kartlarımı çıkartıp denedim genede güncelleme gerçekleşmedi.
    Sorunun çözümü var mıdır ??

Edit: Cihazım Vatan garantili, rom veya root yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonedLy -- 5 Nisan 2016; 0:26:18 >
  • Arkadaslar guncellemeyi kurduktan sonra avize sesi cok az gelmeye basladi ses ful acikken karsidakinin sesini az duyuyorum halbuki guncelleneden once karsidakinin sesi cok geldigi icin kistigim bile oluyordu bu sorunun nedeni nedir acaba

• K920 guncellemeleri iyice zıvanadan çıktı. Acilmayan cihaz çok fazlalasti. Bu cihaz 4.4.2 s 143 romda yada 5.0.2 de s 271 romda tam randıman veriyor. Tavsiyem 4.4.2 s143 rom

• cihazı 7 kere kullandım sadece 7.si rom atarken elimde kaldı yok paraya 400 liraya verdim gıcır gıcır makineyi ama bugün hala aklımdaki cihazlardan biridir, keşke güncellemesi düzgün olsa da bende 8. defa kullansam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

cihazı 7 kere kullandım sadece 7.si rom atarken elimde kaldı yok paraya 400 liraya verdim gıcır gıcır makineyi ama bugün hala aklımdaki cihazlardan biridir, keşke güncellemesi düzgün olsa da bende 8. defa kullansam...

Göreydim alirdim

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.