Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazınız çin modeliyse yazılımla alakalı olabilir.
    İlk başlarda benimde aynı sorunum vardı.
    Sağolsun erdem hocam -1907fb- sorunu halletti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl halletti biraz bilgi verseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ne yaptığını bilemiyorum.
    Sanırım modem vs yükleyip tekrar kurulum yaptı. Şuan hat kopması yaşamıyorum.
    tabi erdem hocam daha iyi cevaplar Dırumu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık bir yıldır lenovo k920 pro kullanıyorum.telefondan çok memnunum.Ancak gps sorununu çözemedim.navigasyon programı kullanmak istiyorum ancak tel gps sinyali bulamıyor.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
  • arkadaslar
    sahibinden comda bunun cin versiyonu var fiyati makul ama burda calismasinda sikinti olurmu
    birde uluslararasi garantisi var diyor ama bir sey olursa ne yapacagiz
    cihazin genel bir sikintisi varmi
  • ofehmi O kullanıcısına yanıt
    çalışmasında sıkıntı olmaz şahsen kendim kullanıyorum 4g falan çalışıyor.uluslararası garantisi türkiyede geçmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

quote:

Orijinalden alıntı: trh

Nasıl halletti biraz bilgi verseniz

Cevabi bende merak ediyorum,benim hatta turkcell. bendede ayni sorun var telefondan sanmistim.

-1907fb- nickli erdem beyin büyük yardimlariyla ben de cozdum sorunu. Benim telefonda modem degistirmek işe yaramayinca erdem bey sim kizaginin gevşemiş olmasindan şüphelendi ben de 502 yapistirici ile sallanan kafa kismini sabitledim. Nihayet düzeldi.
    Buradan erdem beye coooook tesekkur ederim.

• Sim kizagi iki parçadan olusuyo. Biri disarda kalan kisim. Orayi kizaga yapistirdim
    Resim cekemiyirum tel babamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trh -- 26 Nisan 2016; 10:43:03 >
  • Telefonu düşürdüm LCD ekran kırıldı, dokunmatik de çalışmıyor. Daha önce ekran değiştiren arkadaş var mı?
  • bykalizan B kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com da bir suru çesit var. Ben oradan pencereli flip kapak aldim, İşimi fazlasiyla gordu. Fiyat biraz pahali gibi ama maalesef yapacak birsey yok.

• kasolet kullanıcısına yanıt
    bu cihaza en şık imak case oluyor silikon kiliflar ekranın kenarlarini kullanmakta sıkıntı çıkartıyor. alexpressten aldım dun geldi 20gunde elimde oldu.

Şeffaf Hard case arka Lenovo K920 VIBE Z2 için Pro Lenovop Için yüksek kaliteli kılıfı Lenovo K920 VIBE Z2 ekran Koruyucu
    http://s.aliexpress.com/UJrmm2In
    (from AliExpress Android)
    orjinal olan da bu
    http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Free-Shipping-100-lenovo-K920-VIBE-Z2-Pro-Original-smart-flip-cover-Leather-Case-Black/32381128350.html?spm=2114.01010208.3.38.55hwnn&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_1_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_10009_10020_10008_10018_10019,searchweb201603_2&btsid=eec707c5-d6ef-4620-9875-a2278911e257

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 29 Nisan 2016; 10:11:13 >

• Az önce telefonumu şarja takınca küşük bir pencere açıldı ve Charging Boost devreye alınsın mı, bu sayede % bilmem kaç daha çabuk şarj olur gibi bir mesaj çıktı. Bu mesaj ilk çıktı bende. Yüklü olan uygulamaları inceledim, yabancı bir program göremedim. Şarjı çıkarıp tekrar taktım ama uyarı bu sefer gelmedi. Hatta telefonu açıp kapattım şarja yeniden bağladım ama yine uyarı gelmedi. Charging boost bizim telefonun bir özelliği midir, yoksa gizli bir uygulama ya da virüs falan mı girdi telefona ?
  • Başka telefonlarda (samsung, lg, iphone, motorola) kurumsal adrese ait rehberde ve maillerde kişi resimleri çıkıyor, bendekinde isin isim baş harfi bulunuyor resim yerinde. Ayarlar ile mi alakalı diyorum, değil.

Sanırım bizdeki android ile alakalı. Var mı bu sorunu ysşayan, çözen ?

Whatsapp, face gibi uygulamalarda sayaç çalışmıyor, kaç mesaj geldiği gibi. Yine gören, duyan, çözen ?

• Bu z2 pro yu karalama kampanyasında çabaları anlamıyorum ben kaç ay oldu vatan dan alalı ne çökme nede bir sorun hiç bir sorun yaşamadım
    heleki son güncelleme ile bi arkadaşın dediği gibi ahize sesi azaldı bu dogru fakat şart süresi nerede ise en aşa yüzde 50 arttı fazlası bile vardır gözle net bi şekilde görülecek durumda ayrıca güncelleme ile gelen görsellerde gayet güzel gelir gelmez kurdum bu guncellemeyi tek sorun arkadaşın dedıgı gıbı diğerine göre ahize sesi az oda rahatsız edecek düzeyde degil eskiye oranla yuzde 10 kadar.
    yok çöktü yok o oldu yok rehber silindi yok tuş battı tuş kaçtı ben anlayamıyorum şahsen çokta hor kullanırım bana batan çıkan kaçan bişe olmadı .
  • Sesli arama " her zaman sor" secili oldugu halde bir sure sonra sadece 1. Simkarta geciyor. Bu sorunu yasayip cozumunu bulan var mi?

• yapicie Y kullanıcısına yanıt
    ikinci hattı Manuel kapatıp açarsan otomatik birinci hatta geçer,veya sim kartı çıkarıp takarsan yine aynısı olur.

• 2. sim slotumda kayıtlı numaralar silindi.(Türk Telekom 4.5G destekli 128kb sim)
    Yeni bir numara kaydetmek istediğimde ise hata ile karşılaşıyorum. Telefonun sim ayarlarından devre dışı bırakıp açtım. Sim kartı çıkartıp geri taktım. Sorunu yaşayan veya fikir verebilecek var mı ?

Sim yönetimi kısmında da numaralarımı önceden tanımlayabiliyordum. Şuan Türk Telekom için tanımlanmıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• MuratCan41 M kullanıcısına yanıt
    telefonu ne zaman aldınız?
  • merhaba

6.0.1 yüklemiştim 3g yada 4g nin yanında sürekli ! işareti var. data kullanamıyorum. 4.4.2 ye geçmek istyorum fakat cmd ile twrp ye düşüp zip li rom dosyasını yğklemek istediğimde error flash zip hatası alıyorum.
    nerde hata yapıyorum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnoz -- 23 Mayıs 2016; 13:44:11 >
  • hypnoz H kullanıcısına yanıt
    4.4.2'ye geçmek istediğin o dosyayı twrp'den yüklemeyeceksin hocam. Tamamen yanlış yol izliyorsun.http://forum.donanimhaber.com/m_103680074/f_//tm.htm Burada yapman gerekenler adım adım yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.