Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iki farkli surumu var satici ile gorusunce anlatiyor surum yukseltilemeyeni fiyat olarak daha ucuz.
    180 200usd araliginda olanlar lolipoop a yukseltiliyor ama benim os la pek isim olmaz duzgun calissin yeter :) gelince gorecegiz buraya yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tembeler kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aliexpress den Anna dan sipariş verdi 2 ay önce. Gelen telefonun ekranın ust kısmında rahatsız edici seviyede bozukluk vardı. Şimdiiade etmekle ugrasiyor. İnşallah ondan siparişi vermemissinizdir. İşlem girmiş telefon yolluyor

• qfil iledemi lolipop yüklenmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: nomoregume

Arkadaşım aliexpress den Anna dan sipariş verdi 2 ay önce. Gelen telefonun ekranın ust kısmında rahatsız edici seviyede bozukluk vardı. Şimdiiade etmekle ugrasiyor. İnşallah ondan siparişi vermemissinizdir. İşlem girmiş telefon yolluyor

dostum birkaç satıcı var hepsiyle görüştüm annayı tercih ettim. o biraz şans işi aliexpress profilim baya yüksek 3000 doların üzerinde alısverişim oldu hepsi problemsiz.
    açık açık söyledim ona telefonda kusur olursa siparişe onay vermem paramı geri alırım dedim oda kabul etti. yinede sorun çıksın istemem 1 ay 40 gün bekliyoruz sonuçta.
    bende meizu m3 note arasında kaldım ama bu telefon meizudan daha iyi
  • Bu sene icin bu telefon nasil diger muadillerine gore f/p midir? Hala alinabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Bu sene icin bu telefon nasil diger muadillerine gore f/p midir? Hala alinabilir mi?

vatandan gidipte 1800 lira verilip alınmaz. 550 600tl ye hertürlü alınacak en iyi telefon
  • tembeler kullanıcısına yanıt
    Vatan her zamanki gibi ta ta ta tan yapiyor millete yurtdisindan getirmek en iyisi bu durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu sabah kalktığımda benim arka kamerada ekranda beliren mor çizgiler çıkmaya başladı kamera ayarlarını falan sıfırladım değişiklik olmadı. yakınlaştırma yaptığımda çizgiler kayboluyor. sizce sensördenmi yazılımdanmıdır acaba?
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..)

• termomen kullanıcısına yanıt
    Playstore dan başka bir kamera programı indir. Sorun devam ediyorsa donanım, sorun cozulduyse yazılımdandir.

• nomoregume N kullanıcısına yanıt
    indirdim değişen bişey olmadı. kamera arızalı sanırım

• S.a. arkadaşlar. Ben de k920 kullananlar kervanına katıldım. Yurtdışı cihaz aldım. Malum işlemleri hallettim. Cihazı 3 gündür kullanıyorum ama beni sükutu hayale uğratan iki konu var. Birincisi şarjı bir günü zar zor çıkarıyor. İkincisi ise işlemci çalışmaya başlayınca ( kamera çalışırken, oyun oynarken, facebookta dolaşırken dahi) cihaz cayır cayır yanıyor. Bunlar normal mi yoksa bir sıkıntı mı var? Yazılım olarak en stabil ve pil performansı iyi olan rom hangisi? Benim makinede s102 yüklü. Cevaplarınızı bekliyorum yazarken bile cihazın sıcaklığı can sıkıcı bir seviyede.

• induendo kullanıcısına yanıt
    ısınması normal kılıfla kullanırsan pek ısıyı hissetmezsin. direk güncelleme yaparak s288 lolipopa gelebilmen lazım. yada qfil ile tek seferde atabilirsin. ekran süresi 6.5 7 saat alman lazım. gerçi oyun vs çabuk bitirebilir.

• Sisteminiz güncel diyor. En stabil ve tam türkçe rom hangisi? Yüklemeye değecekse yükleyeyim. Ekran süresini nereden görüyoruz? Tam şarj yapınca bakıp paylaşayım.

s288 en güncel ve tam türkçe. qfil ilr atman lazım eğer güncellemiyorsa

En son stock sürüm olan S288 kullanıyorum. Bende de S102 ROM vardı ve ısınma konusunda sizinle aynı problemi yaşadım. S288 kullandığım süre içerisinde aşırı ısınma problemi yaşamadım.
  • Arkadaşlar, "Lenovo k920 Z2Pro_Flyme OS _4.5.4.5R 4g" ROMu deneyen var mı? Ya da ÇİN verisyonu ROW'a çevirdiğimiz telefona uygularsak bir problem olur mu?
  • ozkantut O kullanıcısına yanıt
    Ben kurmuştum o romu ama bir yerde bir sıkıntı vardı. Ama tam hatırlayamadım. Güzel bir rom. Dene bence.. Bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ben uygularsan.
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Bugün boş bir vaktimde deneyeceğim, sağolasın cevap için. Bundan önceki telefonum Meizu M1 Note'du, Flyme OS'a aşırı alışmıştım. Lenovo Vibe Z2 Pro'da olmayan "gestures-çift tıkla ekranı açma-kapatma" vb..gibi donanımsal tuşlara basmadan da telefon kullanma Flyme OS'da oldukça iyiydi. Acaba bu portlanmış versiyonda bu bahsettiğim "gestures" olayı, aynı Orjinal Meizu telefonlardaki gibi mi yoksa bu özellikler kırpılmış mı? Kullandığın kadarıyla hatırlayabilirsen ve bir yorum atarsan sevinirim.
  • ozkantut O kullanıcısına yanıt
    Valla hatırlayamıyorum dostum kusura bakma. Şimdi hatırladığım ayarlar kısmının bir çoğu ingilizce idi. Türkçe olarak kuruyorsun ama çoğu ingilizce romun. Ama anlaşılmayacak terimler yok bildiğin üzere.
  • Arkadaşımda bu telefondan var tercih edilen ağ türü sadece gsm seçili diğerleri aktif olmuyor bu sorunu nasıl çözeriz format atıldı ama değişen birşey yok

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.