Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Full ekran parlaklığında %70 harcaması normal gibi.
    Tabi ekranı nekadar açık kalmış oda önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal kullanim cihazda birtane dahi oyun yok facebook manyagida deilim arasira girer bakarim evli barkli adamim ergenler gibi catir catir mesajlasmiyorum anliyosunuz arkadaslar bu kullanimda normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgm_mustafa D kullanıcısına yanıt
    ekran süresi ne kadar? güç denetiminde var

• türkiye cihazı garantili satmak isteyen varmı ?
  • Var kardeş iki hafta önce aldım vatan bilgisayardan fatura kulaklık şarj cihazı duruyor.

• termomen kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kullanim suresini gostermiyor guc tuketiminde sadece sarjdan cekildigi andan itibaren mevcut sarjin %kacini ekranin kullandigi yaziyor ekran parakligini kistim birazdaha uzadi kulanim surem ama bi huawei mate7 gibi tatmin edici bi batarya suresi sunmuyor gene

• dgm_mustafa D kullanıcısına yanıt
    GSamonitor kur hocam. Detaylı ekran sürelerini oradan görürsün.
  • Facebook ve instagram sorunu yaşayan varmı arkadaşlar facebook haber kaynağında gezerken bir sure sonra donup tekrar başlıyor uygulama instagram keşfette gezerkende donup durdurmaya zorla hatası alıyorum

• genesis1 kullanıcısına yanıt
    hTC 10 telefonumda da Facebook donup atıyordu, sonra güncelleme ile düzeldi. Muhtemelen senin de güncelleme ile sorunun hallolur. Instagram için yorum yapamayacağım ama o da muhtemelen ondandır.

• aynen yaşıyorum zaten sorunlar güncellemelerden sonra başladı

• bu arada cm14 yükledim çift tıkla ekran uyandırma gelmiş android 7 ile geliyorbir gün kullandım eski yedeğe geri döndüm çünkü bazı şeyler çalışmıyor.

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende de 6" LENOVO VİBE Z2 PRO K920 var çok memnunum fakat dokunmatik çatladı. Hiç bir yerde bulamıyorum.
    Yetkili servis 900 TL fiyat çekti. Satan veya satanı bilen varmıdır, ortada kaldım. Bilen varsa çok sevinirim.
  • undis06 U kullanıcısına yanıt
    hocam bendede lenovo vibe z2 pro vardı kayboldu yada çalındı. sonra sahibinden.comdan 2. el aynı telefondan aldım ilk aldığımda anlamadım telefon çalışıyor ancak ses seviyesi 3 de birine indi. sonuna kadar açıyorum ama ses çok düşük eskisi gibi değil. adroid sürümü güncel. fabrika ayarlarına vs getirdim. olmadı.

sen bu problemi çözdünmü. çözdüysen nasıl çözdün ya telefon elimde patladı aramalarda karşıdan gelen ses çok çok az. zil sesleri de yarıya inmiş. yani alt taraftaki speaker sesi yarıya indi. üst taraftaki ahize sesi 3 de birine indi. :(((

orjinal room var. root atılmamış. gidip tamirciden hoparlörleri yedek parçaları ile mi değiştirtsem?

lütfen yardım :(((
  • isotunca İ kullanıcısına yanıt
    burda vardı ama tükenmiş belki tekrar gelir

http://www.akilliphone.com/incele/lenovo-vibe-z2-pro-orj-dokunmatik-touch-panel-91887

yada aliexpress e müracat etmen lazım

• Arkadaşlar merhaba, K920 China Mobile versiyonu kullanıyorum ve bildiğiniz üzere bu versiyonda telefon çift hatlı olmasına rağmen tek IMEI numarası var. Bu modeli çift IMEI yapma durumumuz var mı? Eğer bu mümkünse izleyeceğimiz yol nedir? Kıbrıs'da yaşıyorum ve düne kadar problemsiz "tek IMEI çift hat" olarak kullandım ama yeni yürürlüğe giren yasalar çerçevesinde artık tek IMEI numarasıyla çift hat kullanamıyormuşuz. Yani şu an tek hattım çalışmıyor ve kayıt ofisindeki yetkililer yapılabilecek birşey olmadığını söylediler. Eğer çözümü varsa, lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
  • ozkantut O kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_103680074/f_//tm.htm Burayı bi incele dostum.
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Mesaj için teşekkürler arkadaşım ama zaten bu sayfadakileri telefonu ilk aldığım günden beri okuyorum. Orada ikinci bir imei ekleme hakkında birşey bulamadım. Eğer gözümden kaçtıysa bilmiyorum ama defalarca inceledim.
    birinci imei için imei değiştikten sonra ikinci imei içinde yine 088A aratman gerekiyor. çünkü ikiside aynı imei olduğundan tek imei görünüyor. imei ler değiştikten sonra farklı iki imei olarak görünecektir.

Termomen'in dediği gibi dostum..

• Peki IMEI numaramız bir tane olduğundan, ikinci IMEI numarasını neye göre oluşturacağız. Eski, çalışmayan ve kayıtlı bir telefonum var onun IMEI numarasını mı ikinci IMEI olarak yazmalıyım. Eğer öyle yaparsam internetten IMEI sorgulama bölümüne girdiğimde eski kayıtlı telefonumun marka ve modeli yazıyor, o nasıl bir sorun teşkil edecek? Ya da yeni bir IMEI numarası oluşturduğumu düşünürsek, gidip kayıt yaptırmam mı gerekecek?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.