Şimdi Ara

LENOVO Y-550 ve Y-650 Bimeks Stoklarında..Ama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bimeks'te y-650 fiyatı maximum kart ile 2120 ye çekilmiş
  • DungBettle kardeş ;

dediğim gibi gekir merak etme sen..bıraz bekle olmadı daha baska markalarda daha guzelerı gelır.benım 3 markam var lenovo asus ve casper...bu 3 nun yerını hiç biri doldurama yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratseyy

arkadaslar bimeks'te y-650 fiyatı maximum kart ile 2120 ye çekilmiş

bak sailorsaturn vatandan konustuk ettik anlasmaya basladık hemen araya girdi bimeks:))))
    fiyatları dusurmeye basladı:))

quote:

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

DungBettle kardeş ;

dediğim gibi gekir merak etme sen..bıraz bekle olmadı daha baska markalarda daha guzelerı gelır.benım 3 markam var lenovo asus ve casper...bu 3 nun yerını hiç biri doldurama yanı

eyw hocam saolasın..bekleyecegiz artık yapacak birsey yok..zaten her yerde y530 serisi kalkmıs stoklardan topyekun degısım oldugu acık..mutlaka gelecektır yuksek donanımlı olanlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DungBettle -- 12 Temmuz 2009; 1:22:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DungBettle

quote:

bak sailorsaturn vatandan konustuk ettik anlasmaya basladık hemen araya girdi bimeks:))))

quote:

DungBettle kardeş ;

eyw hocam saolasın..bekleyecegiz artık yapacak birsey yok..zaten her yerde y530 serisi kalkmıs stoklardan topyekun degısım oldugu acık..mutlaka gelecektır yuksek donanımlı olanlarda..

bekleyin biraz daha emın olun 2000 liradan alırsınız diye tahmın edıyorum eskı y550yi belkı 8700 bile olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

DungBettle kardeş ;

bekleyin biraz daha emın olun 2000 liradan alırsınız diye tahmın edıyorum eskı y550yi belkı 8700 bile olur..

umarız oyle olur wala cok umut verdiniz bize

• muratseyy olmek var donmek yok..cıksın gidip beraber alacaz
  • Valla benim acelem yok Y550 de bana uygun bs çıkana kadar beklerim ben 2200 ü geçeceğini sanmıyorum hiç, P8700, 500GB, 4GB DDR3, GT130 1GBDDR3 Olan 2300 ü geçmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemaydinlik

Valla benim acelem yok Y550 de bana uygun bs çıkana kadar beklerim ben 2200 ü geçeceğini sanmıyorum hiç, P8700, 500GB, 4GB DDR3, GT130 1GBDDR3 Olan 2300 ü geçmesin

hdd daha dusuk olabilirde ins ekran kartıyla oynama yapmazlar..şimdi p8700 yaptık diye daha dusuk bır ekran kartıyla getırmesınlerde..y-650 de oldugu gibi..yine burda isyan etmeyelim..
  • quote:

muratseyy olmek var donmek yok..cıksın gidip beraber alacaz

aynen DungBettle yüksek fiyat gelirse de burda boyle konusup düşürmelerini sağlarız belki
  • quote:

quote:

aynen DungBettle yüksek fiyat gelirse de burda boyle konusup düşürmelerini sağlarız belki

işe yarıyo walahi bimeks yola geldi..darısı digerlerinin basına:)

• quote:

hocam zaten sistem konfigurasyonundan cok marka yuzunden bu kadar beklıyorum kılı kırk yarıyorum ya..y550 yı bekleme sebebimde lenovo olması..sımdıye kadar alabılecegım konfıgurayon olarak gayet uygun makınalar geldı gectı n50vnler hp 1115 et ler ama hep bu teknık destek kısmı eksik kaldı sinmedi icime lenovo tam yattıgı ıcın aklıma beklıyorum ıste ama umarım bosa beklemıorumdur

Bence ddr3 kısmını atlama
  • bimeks'teki y-650 ekran kartı gt130m olsaydı 2100 fiyat iyi olurdu
    onlarda ekran 16" miş
  • quote:

Bende varım
  • quote:

quote:

hocam zaten sistem konfigurasyonundan cok marka yuzunden bu kadar beklıyorum kılı kırk yarıyorum ya..y550 yı bekleme sebebimde lenovo olması..sımdıye kadar alabılecegım konfıgurayon olarak gayet uygun makınalar geldı gectı n50vnler hp 1115 et ler ama hep bu teknık destek kısmı eksik kaldı sinmedi icime lenovo tam yattıgı ıcın aklıma beklıyorum ıste ama umarım bosa beklemıorumdur

Bence ddr3 kısmını atlama

evet o da var tabiiki onu unutmusum gelege yonelık bir sistem olmasınıda saglıyo ddr3 olması..

• quote:

bimeks'teki y-650 ekran kartı gt130m olsaydı 2100 fiyat iyi olurdu
    onlarda ekran 16" miş

quote:

onlarda ekran 16" miş

evet iyi olurdu ama y-650 kasası biraz garip ya kalvye ekrana yapısık boyle kocaman bos bir alanı var..y550 daha hos gelıyo bana:)

quote:

Bende varım

gel hocam gel 3 kişi olduk..fiyatlar inecek!:)

• Bimeksdeki fiyatlarda tuhaflık var zaten öylesine yazılmış gibi 999$ 1399$ falan çok düz
  • quote:

quote:

onlarda ekran 16" miş

quote:

onlarda ekran 16" miş

evet iyi olurdu ama y-650 kasası biraz garip ya kalvye ekrana yapısık boyle kocaman bos bir alanı var..y550 daha hos gelıyo bana:)

quote:

Bende varım

gel hocam gel 3 kişi olduk..fiyatlar inecek!:)

İnecek tabiki yürü bee Derneği açalım şimdiden

• quote:

Bimeksdeki fiyatlarda tuhaflık var zaten öylesine yazılmış gibi 999$ 1399$ falan çok düz

ben bugun 13.00 gibi mail attım y-550 stoklarınıza gelecek mi diye ?
    sonra bana cevap yazmışlar sordugunuz ürünler stoklarımızdadır diye.
    heyecanla girdim bu iki model vardı işte :)
    belki de acele hemen benim için koydular , zaten resimleri bile yok
  • quote:

Bimeksdeki fiyatlarda tuhaflık var zaten öylesine yazılmış gibi 999$ 1399$ falan çok düz

ya lenovonun sitesinden bakmıstım sanırım..y-650 amerika satıs fiyatı 1399$ dı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam..lenovonun siteside olmayabilir..o yuzden fiyatlar normal yani onlarda bir sorun yok..bu arada bu bimeksteki indirim 31 temmuza kadar surecek..agustos 1 dedinmi fiyat eski haline döner..
  • quote:

quote:

ben bugun 13.00 gibi mail attım y-550 stoklarınıza gelecek mi diye ?
    sonra bana cevap yazmışlar sordugunuz ürünler stoklarımızdadır diye.
    heyecanla girdim bu iki model vardı işte :)
    belki de acele hemen benim için koydular , zaten resimleri bile yok

hocam o zaman senden yuksek konfigurasyonlar icinde bir mail istiyoruz:))hakkaten bu arada y550 nın ıye bir dernegi yok yau alanlar mutlaka vardır ama yazılmamıs hiçbirsey..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.