Şimdi Ara

LENOVO Y-550 ve Y-650 Bimeks Stoklarında..Ama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratseyy

ben bugun 13.00 gibi mail attım y-550 stoklarınıza gelecek mi diye ?
    sonra bana cevap yazmışlar sordugunuz ürünler stoklarımızdadır diye.
    heyecanla girdim bu iki model vardı işte :)
    belki de acele hemen benim için koydular , zaten resimleri bile yok

Evet kesinlikle öyle olmuştur Bende telefonla ankara etlik forum avm den 1 hafta içinde yenilerinin geleceğini duymuşdum baya bilgili biri modeline kadar söylemişdi bu geleceklerin, bu gün yine aradım yok öyle bişey duymadık dedi başka bi eleman

• O ekran kartına hayatta o kadar para vermem. İsterse bilgisayar kasası som altından olsun. Benim işime yaramadıktan sonra. Bimeks'e ne desek azdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DungBettle

hocam o zaman senden yuksek konfigurasyonlar icinde bir mail istiyoruz:))hakkaten bu arada y550 nın ıye bir dernegi yok yau alanlar mutlaka vardır ama yazılmamıs hiçbirsey..

alan bi arkadas gormustum ben sorularınız varsa sorun falan diyodu ama dogru duzgun bi konu yok..
  • quote:

hocam o zaman senden yuksek konfigurasyonlar icinde bir mail istiyoruz:))hakkaten bu arada y550 nın ıye bir dernegi yok yau alanlar mutlaka vardır ama yazılmamıs hiçbirsey..

Alanlar makinalarıyla ilgileniyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemaydinlik

quote:

Alanlar makinalarıyla ilgileniyordur

biz alsak da güzel bi inceleme konusu açsak , off
  • Sorun yaşadıkca gelirler o zaman biz de bakmayız

Bakın neden pahalı Y650
    Hiç araştırmamıştım
  • quote:

Sorun yaşadıkca gelirler o zaman biz de bakmayız

Bakın neden pahalı Y650
    Hiç araştırmamıştım

hocam olsun ya ekran kartıyla o fiyat hiç hoş degil bence..ekran kartı gt130m olsa eyw derdim yani..gt130mde en kotu yani..yakısmıyo alete..

• quote:

quote:

Bakın neden pahalı Y650
    Hiç araştırmamıştım

hocam olsun ya ekran kartıyla o fiyat hiç hoş degil bence..ekran kartı gt130m olsa eyw derdim yani..gt130mde en kotu yani..yakısmıyo alete..

bu hafta gt130m li,p8700 lü y-550 biyerlerde 2000 civarına satılacak ben de inanmaya başladım artık

• Y650'de GT130M ekran kartı olsaydı bu sefer de kimse Y550'nin yüzüne bakmayacaktı, satışları dengelemek için böyle bir taktik uygulamışlar.

Yoksa Lenovo için sorun değil istediği ekran kartını koyabilir, oyun isteyenler mecburen Y550 alacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratseyy

quote:

quote:

Bakın neden pahalı Y650
    Hiç araştırmamıştım

bu hafta gt130m li,p8700 lü y-550 biyerlerde 2000 civarına satılacak ben de inanmaya başladım artık

o degilde..eger bu donanımda y550 piyasaya cıkarsa 2000ytl civarında y650 satmaz..yani ufak tefek + ları yuzunden sanmıyorum kımse y650 alsın fazla para vererek..bu sebepten dolayı y550 nın bıraz gec gelecegını dusunuyorum ben..umarım yanılıyorumdur..

• quote:

Öyle de 2bin tl lik bir bs için GT130M biraz yüksek kaçıyor yani her bs de olması anormal gibi, zaten bu 650 yide tam donatmamışlar işte grafikden kısmışlar, anlıyorum ki Y550 ler GT130 la Y650 ler G105 le gelcek bir de anlıyorum ki Y650 grafik oyun moyun için değil
  • evet sanırım y-550 ler gt130 ile gelcek,yakında daha iyi işlemcili olanlar da gelicektir.
    lenovonun bu kadar az seçenekle piyasada kalması satış sayısını düşürecektir.
    y-650 ler satsın diye y-550 leri ertelemeleri yanlış olur.
    zaten y-650 tasarımı yüzünden pahalı,o yuzden kitlesi de farklı,daha ince,farklı bir tasarımı var.

umalım da 2000 civarı olsun ya, o kadar bekledik hayal kırıklıgı olmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

Y650'de GT130M ekran kartı olsaydı bu sefer de kimse Y550'nin yüzüne bakmayacaktı, satışları dengelemek için böyle bir taktik uygulamışlar.

Yoksa Lenovo için sorun değil istediği ekran kartını koyabilir, oyun isteyenler mecburen Y550 alacak.

Doğru katogori oluşturmak için Y650 işte grafikle işi olmayanlar için çok güzel şık bir bs
  • Bu adamlar bu modelleri koymuşlar ama stoklarında yokmuş ne zaman geldi ne zaman bitti yada istanbul bilişimden mi öğrendiler olmayan malları koymayı internete
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akhunturk

Bu adamlar bu modelleri koymuşlar ama stoklarında yokmuş ne zaman geldi ne zaman bitti yada istanbul bilişimden mi öğrendiler olmayan malları koymayı internete

evet onu bende farkettim sanırım daha butun bılgılerı gırmemısler nete sanırım ondan..fotolarıda yok eletlerın yrn falan duzelir hepsi..
  • quote:

Bu adamlar bu modelleri koymuşlar ama stoklarında yokmuş ne zaman geldi ne zaman bitti yada istanbul bilişimden mi öğrendiler olmayan malları koymayı internete

İstanbulbilişim apayrı bir şey ya onların yanından kimse geçemez
  • Evet evet kesin özellikleri yanlış yazılmış aceleyle Bizim beklediğimizi biliyorlar onun için aceleyle koyuyorlar böyle oluyor ama almıcaz artık küstük
  • quote:

quote:

İstanbulbilişim apayrı bir şey ya onların yanından kimse geçemez

gercekten ya ben istanbul bilişim showrooma gitmiştim m.koyde lenovo sormak icin..sadece varmı elinizde y550 dedim..boyle bir baıkısı vardı adamın sanki kufretmişim gibi sonra degısık degısık modeller tavsiye etmeye basladı..ama cok alakasız işlemciler falan baya dusuk model urunler gosterıyo birde yakın performan s saglar falan fılan atıp tutuyo..nasıl kacacagımı bılemedım walahi..allah dusurmesin...

• arkadaşlar neden bu kadar çok taktınız bu y550'lere anlamıyorum ben Trabzon Forum Teknosa'dan benim şuanda kullandığım y530 59-020669 modelli laptobumu alırken teşhirde benim laptobumlan y550 yan yana duruyordu hemde y550'nin p8600 işlemcili gt130m ekran kartlı modeliydi özellikleri benim laptobumdan çok daha iyiydi hayran kalmıştım alacaktım ama inanın sırf kasasının kalitesizliğinden dolayı almadım bütçe sıkıntım yoktu 2180tl fiyatı vardı y550'nin özellikleri fiyatına göre harikaydı zaten ama kasası görünüm olsun malzeme kalitesi olsun çok daha kötüydü y530'dan y530'da son derece kaliteli malzemeden üretilmiş metal kasa varken y550'nin parlak beyaz kasası sanki naylon gibi bir şeylen kaplanmıştı iki modelede dokunun kalite farkı kendini belli ediyor ayrıca dizayn olarakta hiç beğenmedim bu yeni y550 kasaları oyuncak gibi duruyorlar bilemiyorum artık ya ben beğenmedim ya da sizler henüz y550 kasaları teşhirde hiç incelemediğinizden dolayı yanılıyorsunuz y550 kasa almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem alırken mümkünse bizzat kendileri somut olarak incelesinler internetteki resimlere aldanmasınlar ben iki kasayıda alırken saatlerce inceledim karşılaştırdım malzeme kalitesi olarak y530 kasalar çok daha üstün gerçekten taş gibiler laptop alırken malzeme kalitesinede bakmak gerekiyor sonuçta çok para veriyoruz yıllarca kullanmamız gerekli çiziğe karşı ne kadar dayanıklı el kol dayamalarında boyası soyuluyormu bunlar çok önemli o yüzden y550 kasaları çok fazla büyütmeyin gözünüzde derim ben o malzeme kalitesini zamanında şu y530 kasalar gibi kaliteli kasaları üretmiş lenovo'ya hiç yakıştıramadım kesinlikle çok düşürmüş malzeme kalitesini en azında benim görüşüm böyle ama illa y550 almak isteyen arkadaşlar varsa burada ben yardımcı olurum teknosadaki eleman tanıdık ben benim y530'u mağazanın deposundan getirirken depoya kadar gittim onunla dolu y550'de vardı depoda y550 için herşeye katlanırım diyen arkadaş olursa bana burdan yazsın ben sorayım ona varsa gelsin alsın buradan ama korkmayın burası Trabzon millet ne anlar lenovo'dan y550'den benden sonra 1 tane bile satılmamıştır y550 laptoba 2000tl ve üzeri para verecek adam sayılıdır burada o yüzden sıkıntınız olmasın bu arada burdaki teknosada bulunan y550 teknosanın sitesinde mevcut y550 59-020599 modeli bahsetmiş olduğum notebook fiyatı özelliklerine göre son derece iyi ve tam sizin aradığınız özelliklere sahip teşhirde 1 tane duruyor bu modelden ama depoda dolu vardı bu modeli almak isteyen arkadaşlar varsa buradan bildirebilirler bana onlar için sorarım

saygılar...

• Bahsettiğniz kadar kalitesiz olacağını sanmıyorum Genel stokda Y550 görünmüyor en son mersinde açılmamış 1 kutu vardı oda gitmişdir büyük ihtimalle trabzondakiler saklıyormu :P
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.