Şimdi Ara

Lenovo y50 alacak Olan arkadaslar isimlerini yazabilirler mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2600-2700 bandında fiyat alacaksan benide yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bana mutlaka ulaşın sizinle paylaşmak istedigim seyler var 05546525452

• 10 kişi olmuşuz bazı esnaflar böyle ama başka firmalar bize indirim yapcağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

Arkadaslar size kotu bir haberim var bu sadecenotebook.com adlı sitenin sahipleri olan güvenli bilgisayar pekte güvenilir bir iste degil arkadaslar Cumartesi aradığım zaman ben onlara dedim ki 2825 lira fiyatınız var topluca alsak indirim yapar misinz? 2700 seviyesine çeker mısınız demiştim onlarda kabul etmişlerdi. Simdi aradım stoklara ne zaman girecek diye onlarda 1 Eylül dediler. Bende fiyat konusunu konuştum 2 ortak bunlar biri 3100 diyor daha once konuştuğum ben sizinle 2700 lira gibi bir fiyat konuşmadım diyor yani bunlardan malzeme alınmaz güvenip is yapanda kabahat kusura bakmayın arkadaslar lutfen sizde bu uyarımı dikkate alır mısınız? Bu arkadaslardan firmadan bilgisayar almak isteyenler olacaktır. Uyarılarda bulunup bu arkadaslardan almasınlar 30 tane gelecekmiş ellerine bırakın kalsın stoklarında sizlerden bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Ilgili arkadaslara teşekkür ederim. Yeni araştırmalar icine gireceğim fiyatı 2700 liraya çeken bir firma ile alışverişimizi yaparız kardeşlerim...

Arkadaslar simdi beni aradılar sadecenotebook yani güvenli bilgisayar adlı firma yaşadığım olumsuzluğu burdan silmemi istiyorlar arkadaslar ben yalan söylemedim ne konustuysam onu söyledim soz verdiklerinden dolayı da dun 2748 liraya çeken pcdepodan laptopu almadım yoksa Ordan alacaktım olumsuz yorumlarımı silmemi istiyorlar ben silmeyecegim arkadaslar haberiniz olsun bu adamlardan lutfen alışveriş yapmayınız teşekkür ederim

enteresan. zaten ben de 2700 TL fiyatını görünce bundan bir cacık olmaz oyalıyorlar diye düşünmeden edememiştim kendi kendime..

Aynen kardesim adamlar bunu yaptıklarından dolayı dun 2750 fiyatı kaçırdım düşsün o fiyata pcdepodan hemen alacagim

• beni de yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcank

beni de yazabilirsin

Kardesim adamlar sözlerinde durmadılar ki

• Başka bir firma falan bulamazmıyız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • memoli3120 M kullanıcısına yanıt
    Başka bir firmayla görüşülebilir, novabilgisayar.com'da 3000 tl belki 10-12 kişi alacağız denilirse 2700-800 civarlarına çekerler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcank

Başka bir firmayla görüşülebilir, novabilgisayar.com'da 3000 tl belki 10-12 kişi alacağız denilirse 2700-800 civarlarına çekerler?

Novayla konuştum onlarda yok olmaz diyorlar ben anlamış degilim yaa ayıptır yapılanlar ben dun alacaktım 2750 ye pcdepodan bekleyeceğim ama yapılan ayıptır

• Yarın başka sitelerlede görüşeceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.