quote:Orijinalden alıntı: El_domingo Benide ekleyebilirsin... 1. memoli3120 2. darbeleematkap 3. hypervenom 4. El_domingo
quote:Orijinalden alıntı: memoli31201. memoli3120 2. darbeleematkap 3. hypervenom 4. El_domingo 5. Once_again 6. Goodjobkardeşim beni de yazar mısın
quote:Orijinalden alıntı: Bcoskun96 Benim kesin değil şuan kardeşim yazıp yazmama konusuna sen karar ver :) Kardeşim biz kesin olanları yazıyoruz eğer kesinse oyle yazayım fiyatı ona göre alacagiz
memoli3120 M kullanıcısına yanıt Tamam hacı öyşe yapalım. Sen fiyatı alınca bana bi pm atarsın bende babama biraz ısrar edip bütçemi artırmaya çalışırım :)
quote:Orijinalden alıntı: Bcoskun96 Tamam hacı öyşe yapalım. Sen fiyatı alınca bana bi pm atarsın bende babama biraz ısrar edip bütçemi artırmaya çalışırım :) Ok kardesim
quote:Orijinalden alıntı: memoli3120quote:Orijinalden alıntı: Bcoskun96 Tamam hacı öyşe yapalım. Sen fiyatı alınca bana bi pm atarsın bende babama biraz ısrar edip bütçemi artırmaya çalışırım :) Ok kardesimAlıntıları Göster Beni de ekle kardeşim kesin alacağım. Ama almadan 1 gün önce haber verirseniz iyi olur.
quote:Orijinalden alıntı: Death the Kid Beni de ekle kardeşim kesin alacağım. Ama almadan 1 gün önce haber verirseniz iyi olur. Tamamdir kardesim
1. memoli3120 2. darbeleematkap 3. hypervenom 4. El_domingo 5. Once_again 6. Goodjob 7. mfatih1907 8. Dead the kid
1. memoli3120 2. darbeleematkap 3. hypervenom 4. El_domingo 5. Once_again 6. Goodjob 7. mfatih1907 8. Dead the kid 9. Orqann
quote:Orijinalden alıntı: psycho.doc @memoli3120 kardeş benimde kesin değil konuyu takip edeceğim ama son fiyatı yazarsan buraya çok makbule geçer. 2700 civarında olacak kardesim haber bekliyoruz bizde
quote:Orijinalden alıntı: memoli3120 quote:Orijinalden alıntı: psycho.doc @memoli3120 kardeş benimde kesin değil konuyu takip edeceğim ama son fiyatı yazarsan buraya çok makbule geçer. 2700 civarında olacak kardesim haber bekliyoruz bizde Arkadaslar benim numaram 05546525452 arayın görüşelim bi