Şimdi Ara

LENOVO Y50 ALMAK İSTEYENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_96345918/f_//tm.htm#96345918

xbox'ı satar satmaz bende alacağım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 25 Ağustos 2014; 15:47:22 >
  • Hocam peki ücreti nasıl ödeyeceğiz sadece bize öyle olcaksa? Kargo işlemi vs. nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Hocam peki ücreti nasıl ödeyeceğiz sadece bize öyle olcaksa? Kargo işlemi vs. nasıl olacak?

Ozel kod girilir vs. Sanirim.

Ben de alacagim ama gun net degil malesef , bir yerden haber bekliyorum para icin.

• Eğer laptop 2700 gibi olursa birde aradığım özelliklerde olursa kesin olarak alırım :)
  • quote:

Hocam peki ücreti nasıl ödeyeceğiz sadece bize öyle olcaksa? Kargo işlemi vs. nasıl olacak?

Kredi kartı ile ödeme yapacağız onlarda aras kargoya verecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: baymte

Eğer laptop 2700 gibi olursa birde aradığım özelliklerde olursa kesin olarak alırım :)

Aradığın özellik nedir?

• ustad y50 nin geliş tarihi netleştimi..?bu hafta içi işi bitirmem gerekli cunku ..
    ayrıca elden teslim yapabileceklermi?
    bide isimleri eklediğin linki vereyimde orya bakmak isteyen onada baksın..
    http://forum.donanimhaber.com/m_96339880/tm.htm

@memoli3120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 25 Ağustos 2014; 18:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

quote:

Bizim aldigimizi nasil bilecekler de indirimli fiyat olacak hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

quote:

Bizim aldigimizi nasil bilecekler de indirimli fiyat olacak hocam.

Adamlarla konuşacağız kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

ustad y50 nin geliş tarihi netleştimi..?bu hafta içi işi bitirmem gerekli cunku ..
    ayrıca elden teslim yapabileceklermi?
    bide isimleri eklediğin linki vereyimde orya bakmak isteyen onada baksın..
    http://forum.donanimhaber.com/m_96339880/tm.htm

@memoli3120

Bu haftaici gelecek dediler 1/2 güne bende haber bekliyirum gelir gelmez sizlere ulaşmaya çalışacağım adamların yeri istanbulda ben valla Kargoyla alacagim

• Arkadaslar oncelikle hevesinizi kırmak ve yanlis anlasilmak istemem ancak bu Lenovo Y50'nin, 4 cell 54WH pil, düsük kaliteli TN ekran, yapısal ciddi ısınma sorunları (extreme sentetik benchmarklarda olsa bile cok yuksek oldugunu dusunuyorum) - tam ortasında üstten 60C hissedilebilir sıcaklık - gibi noktalarını biliyorsunuz degil mi ?

Dizaynı konusunda diyecek hicbir lafim yok, cok guzel olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Arkadaslar oncelikle hevesinizi kırmak ve yanlis anlasilmak istemem ancak bu Lenovo Y50'nin, 4 cell 54WH pil, düsük kaliteli TN ekran, yapısal ciddi ısınma sorunları (extreme sentetik benchmarklarda olsa bile cok yuksek oldugunu dusunuyorum) - tam ortasında üstten 60C hissedilebilir sıcaklık - gibi noktalarını biliyorsunuz degil mi ?

Kardesim sen ne önerirsin ben bu fiyata aynı makinayı Asusta ve msida baksam 4000 lira üzeri ne yapabiliriz

• Yani acikcasi bilmiyorum ama 2800TL de az para degil hani ve bu tip noktalar da cok ciddi onemli diye dusunuyorum.

Biz normalde extreme testlerde 50C nin altini standart kabul ediyoruz ki 47C civarı ciddi hissedilebilir sicakliklar oluyor ki bu Lenovo Y50 de 60C. 4 cell 54WH pil bizim 15.6" Full HD hicbir makinamizda kullanmadigimiz bir standart pil (Standartı 62WH) ama burada reklam yada yonlendirme yapiyor mesaji vermek istemem. O yuzden cok detaylandirmak istemiyorum ancak bu makina hakkında ayrıntılı ve tam bilgi almanizi tavsiye ederim.
  • quote:

Arkadaslar oncelikle hevesinizi kırmak ve yanlis anlasilmak istemem ancak bu Lenovo Y50'nin, 4 cell 54WH pil, düsük kaliteli TN ekran, yapısal ciddi ısınma sorunları (extreme sentetik benchmarklarda olsa bile cok yuksek oldugunu dusunuyorum) - tam ortasında üstten 60C hissedilebilir sıcaklık - gibi noktalarını biliyorsunuz degil mi ?

Oyun oynarken sarja takili oldugu icin onemli degil pil. Bu arada isinmayi ilk sizden duydum, y510p ile karistiriyor olabilir misiniz?

• quote:

Yani acikcasi bilmiyorum ama 2800TL de az para degil hani ve bu tip noktalar da cok ciddi onemli diye dusunuyorum.

Biz normalde extreme testlerde 50C nin altini standart kabul ediyoruz ki 47C civarı ciddi hissedilebilir sicakliklar oluyor ki bu Lenovo Y50 de 60C. 4 cell 54WH pil bizim 15.6" Full HD hicbir makinamizda kullanmadigimiz bir standart pil (Standartı 62WH) ama burada reklam yada yonlendirme yapiyor mesaji vermek istemem. O yuzden cok detaylandirmak istemiyorum ancak bu makina hakkında ayrıntılı ve tam bilgi almanizi tavsiye ederim.

2800 lira haklısınız az para degil ama msi gs60 modeli mesela 4200 lira en düşük fiyat yapacak birşeyimiz yok mecburen katlanacağız bazı seylere

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Oyun oynarken sarja takili oldugu icin onemli degil pil. Bu arada isinmayi ilk sizden duydum, y510p ile karistiriyor olabilir misiniz?

Sizin icin onemli olmayabilir ancak bu pil i7 4710MQ ve Full HD ekran besleyecek ise bu sekilde şık bir notebooku outdoor kullanmak isteyen bircok insan icin onemli olabilir. Ben soylemis olayim da secim sizin tabii ki.
    Y510P yi biliyorum 755SLI bu yeni Y50 modeli cift fanlı bir model aslında ve gayet şık bir model.

Ekte sıcaklık olcumu var bu modelin ki oda sıcaklıgı 26.5C, 30 derecelik bir ortamda daha da yukselebilir.
     LENOVO Y50 ALMAK İSTEYENLER

• Bende alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseloth

Bende alabilirim

Kesin alacak misin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aseloth

Bende alabilirim

Kesin alacak misin

Denildigi fiyat ve taksit oraniyla gelirse alirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrdery -- 25 Ağustos 2014; 21:18:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.