Şimdi Ara

LENOVO Y50 ALMAK İSTEYENLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • y50'yi almayı düşünen arkadaşlar varsa banka havalesi ile pcdepoda 2.620'ye düşmüş, dünkü fiyat seviyesinde arkadaşlar.
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    Ürünün kasa kalitesi nasıl hocam? Aluminyum mu yoksa plastik mi? Siz ürünü kullandınız mı? Isınma sorunu falan var mı üründe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Isınma hiç yok, saatlerce cs:go oynadım ve ardından Siemens NX 9.0 ile çizim yaptım, kısa bir render işlemi yaptım ve ABAQUS te kolay sayılamayacak bir analiz yaptım. Bunlar olurken spotify ve chrome açıktı arkada hep. Sadece sdefr tuşları etrafı biraz ısınıyor, onun dışında benim gözlemlediğim ekstra bir ısınma yok. Tabi bu olayların hepsinin klimalı ortamda gerçekleştiğini de söylemem gerek.

Klavye ve etrafı plastik, dış kısımları fırçalanmış metal. Metal kısımlar çok aşırı parmak izi bırakıyor, böyle şeyleri dert eden biriyseniz baya problem olur. Ben parmak izi falan dert etmem, haftada bir temizlerim geçer. Kasa kaliteli bir his veriyor ama. Esneme, oynama, takır tukur ses çıkarma yok.

Ekran da çok yerden yere vurulmuş ama ben bir kötülüğünü göremedim. Beğenmemek için de bayağı uğraştım açıkçası. Belki referans olarak alacağım kaliteli bir ekran olmadığındandır, ama öyle beklediğim kadar kötü değil kesinlikle. Kısacası fiyatı 2800tl nin altına indiği zamanlarda almamak için hiç bir sebep yok ortada.

• Alttaki video'da kalibrasyon yapıyor ve sonuçlar oldukça güzel. Yapmadıysanız denemenizde fayda var

• Teşekkür ederim cevabınız için. Sayenizde biraz fikir sahibi oldum. O zaman fiyatının düşmesini bekleyeyim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Ürünün kasa kalitesi nasıl hocam? Aluminyum mu yoksa plastik mi? Siz ürünü kullandınız mı? Isınma sorunu falan var mı üründe?

Hocam cihaz kasası aliminyum plastik karisik ama daha cok plastik. Ayrica cihazda aşırı ısınma sorunu var. Ama performansına diyecek söz yok. Bi önceki SLI lı model y510p ye göre çok gelişmiş bi cihaz ama ısınma sorunu bi noktada zorluyor.

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam kimileri aluminyum demiş kimileri alaşım demiş kafam karıştı. Alaşımsa buna bu kadar para vereceğime Monster alırım daha ucuz fiyata. O da alaşım ve ısınma sorunu çok fazla değil.

• quote:

Teşekkür ederim hocam kimileri aluminyum demiş kimileri alaşım demiş kafam karıştı. Alaşımsa buna bu kadar para vereceğime Monster alırım daha ucuz fiyata. O da alaşım ve ısınma sorunu çok fazla değil.

Monster komple plastik.

• quote:

Monster'dan şaşma hocam. Lenovo sonuçta gaming cihazları üreten bi firma değil. Ayrıca teknik servisi tam anlamıyla ''REZALET''. sana tavsiyem monstera yönelmen. bu forumda Lenovoyu benden iyi kimse bilemez
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.