Şimdi Ara

LENOVO Y50 ALMAK İSTEYENLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadecenotebook.com ne zaman gelecek acaba stoklara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 25 Ağustos 2014; 23:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Sadecenotebook.com ne zaman gelecek acaba stoklara ?

1/2 güne gelir dediler kardes

• Pcdepo aşırı şekilde vade farkı koymuş ürüne. Tek Çekim 2748 iken en ucuz 9 taksit 2987 yazmışlar. Biliyorlar tabi tek çekim alamayacağımızı. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death the Kid -- 26 Ağustos 2014; 0:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death the Kid

Pcdepo aşırı şekilde vade farkı koymuş ürüne. Tek Çekim 2748 iken en ucuz 9 taksit 2980 yazmışlar. Biliyorlar tabi tek çekim alamayacağımızı. :(

Aynen kardesim :(

• 100 falan olsa anlarım da 240 nedir ya. Bir de bu sadece Axess için. Axess yoksa fiyat indirimli mi değil mi belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death the Kid -- 26 Ağustos 2014; 0:14:53 >
  • quote:

100 falan olsa anlarım da 250 nedir ya. Bir de bu sadece Axess için. Axess yoksa fiyat indirimli mi değil mi belli değil.

Maximum var bende de

• Ebrarbilgisayar da gelecek ürünlere eklemiş ama ne zaman geleceğini yazmamış. Oradaki fiyatlar da uygun oluyor genelde.

• quote:

Ebrarbilgisayar da gelecek ürünlere eklemiş ama ne zaman geleceğini yazmamış. Oradaki fiyatlar da uygun oluyor genelde.

Sıkıldım beklemekten valla kardesim ben

• Benim pek acelem olmasa da dönem başlamadan önce almak istiyorum.

• quote:

Benim pek acelem olmasa da dönem başlamadan önce almak istiyorum.

Beklemek adamın canını sıkıyor kardesim diger laptoplara bakıyorum tek aklıma yatan gs60 var onunda fiyatı buna göre cok yüksek 4500 lira

• eğer 2700 oluyorsa kesin alıcıyım. haber verin lütfen.
  • Tamamdir kardeşim

• 2700 den benide ekleyebilirsiniz.

• Ben de alacağım buyuk ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

2825 TL fiyatı olduğunu nereden çıkardın sitelerinde fiyat vermemişler ki "Geçici olarak temin edilememektedir." yazıyor.

Arkadaş konuştuğu sırada öyleydi, şimdi burda millet öğrendi yaptıklarını, yukarıdaki arkadaşın hesabını banlatmışlar.

• Bir forum sitesinde kişiler tecrübelerini paylaşır, gerekirse yardımlaşır, bilgi alışverişinde bulunulur. Konuyu açan arkadaş da insiyatif alıp uğraştı, kendim bekleyemeyip başka bir siteden Y50 yi almış olmama rağmen takipteydim konuyu. Arkadaşın talihsizliği, sadecenotebook denilen ticaret ahlakından bihaber firmaya çatmış olması anlaşılan. Kendisini tanımam, ancak buradan gördüğüm üzere ikili konuşmalar olmuş, bir dedikleri öbürünü tutmamış, arkadaş konuyu buraya taşıdığında da mesajlar silinmeye başlamış. Dün daha fazla mesaj vardı bu konuda, şimdi baktım, silinmişler hep.

Konuyu sürekli takipte olduğumu düşünüyorum, benim gördüğüm kadarıyla konuda forum kurallarını ihlal eden tek bir söz bile edilmedi. Bu durumda mesajları silen adminlerin bir açıklama yapması gerekir. Dersiniz ki, arkadaş şu kuralı ihlal etmiştir, mesajını siliyoruz, daha devam ederse banlarız. Veya dersiniz ki, biz kurumsallıktan uzak, firmaların ve bize verilen paranın güdümünde, doğruları ve karakterli olmayı önemsemeyen insanlarız, sadecenotebook sitesi yöneticilerine dalkavukluk yapmak bizim işimize daha çok geliyor, bu nedenle siliyoruz. Bu da kabul gören bir açıklama olur, zira kimse burada zorla bulundurulmuyor. Siz karakterinizi böyle ortaya koyarsanız biz de çekip gidebiliriz.

Neyse, biz anlayacağımızı anladık. Bu saatten sonra ben, tüm arkadaşlarım ve tahminimce bu başlığı okuyan kişiler ve onların arkadaşları sadecenotebook tan alışveriş yapmadan önce iki kere düşünür ve bu olayı elinden geldiğince herkese anlatır.

Sevgili adminlere de bol kazançlar diliyorum.

• Bir açıklama yaparlar mı sizce? Sanmam. Daha önce de böyle durumlar oldu ve değişen bir şey olmadı. Gerçekleri söyleyen kişi ban yedi. Firma da 'ak'lanmış oldu.

Bunun da sebebi belli. Örgütlü bir kitle olmadığı için tepkiler bireysel düzeyde kalıyor ve forum yöneticileri tabiri caizse bizi işlemiyor.

Bakalım bir açıklama gelecek mi?

• SadeceNotebook sitesi adminlere ne vaat etti de mesajları sildirdi acaba? O mesajları silip üyeyi banlayan admin burada neden SadeceNotebook'un tarafını tuttuğunu, neye dayanarak onu desteklediğini açıklamalıdır. Açıklasın ki biz de bilelim kim haklı kim haksız. Ancak DH'den böyle bir açıklama gelmeyeceği de aşikar sanırım.
    SadeceNotebook da kaybettiği 10 alıcıya ve yerle bir olan güvenlerine yansınlar.
    Bundan sonra SadeceNotebook'tan alışveriş yaparken bir kez daha duşunun!

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

2825 TL fiyatı olduğunu nereden çıkardın sitelerinde fiyat vermemişler ki "Geçici olarak temin edilememektedir." yazıyor.

ayrıca temin edilemeyen ürünlerin altındada fiyat yok..arkadaş fiyat sorduğunda stoklarında varmıydı ürün
  • http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1798222

kendilerinin burada hesapları var

ben yazıştım siz de yazışabilirsiniz bence
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.