Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Anlaşılan o ki grafik raminden daha çok mimariye bakacağız ancak bu bilgisayarı satanlar bize o bilgileri verecek mi onu merak ediyorum.

Ya Asus ya da ya da Lenovo alacağım ama artık gelse de incelesem şu y50'yi ama sanırım Ağustos Sonunu bulacak gibi mağazalara gelmesi.
  • 4gb kepler olacağı dedikodusu asılsız çıktı tüm versiyonlar maxwell olarak geldi, bu arada ekran kartının raminin oyunlara etkisi yoktur isterse 8gb olsun, çoklu ekran kullanımı ve render işlerinde yardımcı olur sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunun haricinde kurgu ve grafik işleriyle de uğraşacağım için benim için Render süresi önemli aslında. Ancak cihazı kasa olarak Merak ediyorum. O sebeple teknosaya vatana falan gelmesini bekliyorum.

• Nova Bilgisayarda 4GB GTX 860M 16GB ramli modeli satışa sunulmuş;http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 25 Temmuz 2014; 18:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Nova Bilgisayarda 4GB GTX 860M 16GB ramli modeli satışa sunulmuş;http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9810

Guzel haber ekran kalitesi kotu mu acaba

• Fiyatı nasıl peki sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

Fiyatı nasıl peki sizce?

Ultrabook inceliğinde GTX 860M gibi karta sahip olduğu için normal. Alternatifi MSI GS60 4300-4500 tl'den satılıyor. Lenovo'da ben dahil çoğu kişi Y510p modelinde sorun yaşadı Y50 modelini almaya karar verirseniz notebookcheck incelemesine ve kullanıcı yorumlarına bakarak almanızı öneririm.
  • shario S kullanıcısına yanıt
    Optik sürücü olmaması, içinde 2. disk yada msata yuvası olmaması ve yalnızca 1 harici ekran çıkışı bulundurması büyük eksiklik. Bunlar dışında oldukça yüksek donanıma sahip ama bu parayı hak ettiğini söylemek zor. 3000TL'yi geçmemeliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Optik sürücü olmaması, içinde 2. disk yada msata yuvası olmaması ve yalnızca 1 harici ekran çıkışı bulundurması büyük eksiklik. Bunlar dışında oldukça yüksek donanıma sahip ama bu parayı hak ettiğini söylemek zor. 3000TL'yi geçmemeliydi

Optik sürücü harici olarak kutu içerisinden çıkıyor olması lazım kutu açılış videolarından gördüğüm kadarıyla tabi sürekli yanında taşımak dert olur ama kullanmayanlar pek önemsemez gibi.
    2.bir disk yuvası olmayışı büyük bir dezavantaj elindeki ssd düşük kapasiteliyse sıkıntı yaşanabilir.
    Beni düşündüren tek noktası ekranı onun dışında diğer herşeyi bana uyuyor.
    Eğer yazım yanlışı yok ise pcdepodaki !7 4710HQ novadaki 4700HQ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazım hatası yapmışlardır çünkü ikisinin de model numarası 59-425035

Youtube'daki incelemelerde touchpad'in çok kötü olduğu ve ekranın yenileme hızına bağlı olarak tearing ve input lag problemleri olduğu anlatılıyor. Yabancı forumlarda UHD ekranların 48Hz'e sabitlendiği yazıyordu. 1080p'de durum nasıldır bilmiyorum. Ayrıca üst kasanın tamamı içine göçüyor. Mevcut notebooklarda klavyenin orta kısmı biraz içe doğru esniyor ancak incelemeyi yapan kişi Y50'nin neresine dokunursa içine doğru esniyor. Oldukça rahatsız edici

Bknz 2:40 dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 25 Temmuz 2014; 22:58:34 >

• 8 gb neyine yetecek milletin , niye doğru düzgün ssd li modelini getirmiyorlar

bu arada niye lenovo 8 gb ssd koyuyor, sistem bile kurulmaz ki buna ne işe yarıyor o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 26 Temmuz 2014; 12:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Yazım hatası yapmışlardır çünkü ikisinin de model numarası 59-425035

Youtube'daki incelemelerde touchpad'in çok kötü olduğu ve ekranın yenileme hızına bağlı olarak tearing ve input lag problemleri olduğu anlatılıyor. Yabancı forumlarda UHD ekranların 48Hz'e sabitlendiği yazıyordu. 1080p'de durum nasıldır bilmiyorum. Ayrıca üst kasanın tamamı içine göçüyor. Mevcut notebooklarda klavyenin orta kısmı biraz içe doğru esniyor ancak incelemeyi yapan kişi Y50'nin neresine dokunursa içine doğru esniyor. Oldukça rahatsız edici

Bknz 2:40 dk.

Genellikle mouse ile kullanmayı planladığım için touchpade pek işim düşmez he düştüğü zamanda yarı yokda bırakacağını sanmam.
    Esneklik konusuna gelşnce gerçektende okadar çok esniyorsa sıkıntı vardır derim ama sonuçta ben şahsen dert etmem.
    Benim kafamı kurcalayan konu sıklıkla dile getirdiğim mat ekran, vatan pc de mat ekran başka bir notebook vardı onu inceleyeğim hoşuma giderse y50 almayı kesinleştiririm.

• Fiyat tahmin ettiğimiz gibi oldu, ürün vatan gelince o fiyatlar düşer 2800 civarı olur. Bu fiyat bu donanımda ve bu incelikteki bir cihaz için gayet iyi ve rakipsiz. Ürün kusursuz mu tabiki değil daha önce dediğimiz gibi ekran kalitesi vasat, touchpad sorunu Lenovolarda klasik oldu artık ama çoğu kişinin touchpad kullanmadığını düşünüyorum. Yabancı forumlarda 700 sayfaya yakın yazı okudum, 1-2 kişi dışında kasa kalitesine herkes çok iyi demiş tabi canlı canlı görmek lazım çünkü herkesin beklentisi farklı olabilir.
  • arkadaşlar y50'de hdmi çıkışı ile görüntüyü direk tv'ye aktarabiliyoruz dimi?
  • Ben ara ara touchpad kullandığım için benim açımdan önem arz ediyor. İkinci olarak özellikle klavye kısmının esnemesinden nefret ediyorum. Sürekli olarak bir şey yazdığım için klavye ile ilişkimin iyi olması lazım. Bu anlamda şu ana kadar asus n550jk nın klavyesine ve kasasına hasta olduğumu söyleyebilirim. Ancak o da donanım olarak y50'nin çok gerisinde ne yazık ki.

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Notebookcheck incelemesine göre ekranı oldukça kötü. Yıllardır dizüstü kullanan birisi olarak ekran kartının ya da işlemcinin eninde sonunda güncelliğini yitirdiğini düşünecek olursak geriye sürekli baktığımız ekran kalıyor ki, Lenovo almamamın temel nedeni piyasada bulunabilecek en kötü ekranları kullanıyor olmaları. Yoga 2'de de pentile ekran kullanmışlar ki, inceleyenler görüntüdeki bulanıklıktan şikayet ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Notebookcheck incelemesine göre ekranı oldukça kötü. Yıllardır dizüstü kullanan birisi olarak ekran kartının ya da işlemcinin eninde sonunda güncelliğini yitirdiğini düşünecek olursak geriye sürekli baktığımız ekran kalıyor ki, Lenovo almamamın temel nedeni piyasada bulunabilecek en kötü ekranları kullanıyor olmaları. Yoga 2'de de pentile ekran kullanmışlar ki, inceleyenler görüntüdeki bulanıklıktan şikayet ediyor.

Aynen hocam katiliyorum su bilgisayara kalitesiz bir ekran yakismamis.

• Pc depodaki 128 bit diyor,nova bilgisayarda 64 bit diyo ekran kartına anlamadım ben bu işten

• Lenovo u530 almayı düşünüyordum,ekranı ondan da kötü mü acaba?

• Hocam her mat ekranlı bilgisayarın ekranı aynı değil, her parlak ekran da aynı değil. Siz en iyisi bekleyin y50 mağazalara gelsin de öyle bakın ekranına. Bazı firmalar IPS panel kullanır görüntü mükemmel olur, bazıları TN panel kullanır görüntü kötü olur. Bunun gibi bir çok faktör var. Mat, parlak diyince bitmiyor o iş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.