Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu aletin y510p'ye göre tek derdi cidden sadece ekranı mıdır?
    Eğer öyleyse, ben gönül rahatlığı ile satın alacağım, nitekim external monitör ile kullanacağım ev ortamındayken.
    Kullananlardan başka negatif yorum almamış gibi...
  • En ucuz nerde satılıyor bilen var mı?
  • Ya anlatılmaz beyler. Yaşanır bu cihaz. Bu derecesini hiç görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ekran kartları çıkmışken bu cihazı almak nekadar mantıklı. Ben bu cihazı gercekten beğendim. 900 serisi ekran kartlarıyla revize edilicekse beklemek istiyorum. Edilmicekse de bi an önce aahip olmak :D bilgisi olan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anttt

Yeni ekran kartları çıkmışken bu cihazı almak nekadar mantıklı. Ben bu cihazı gercekten beğendim. 900 serisi ekran kartlarıyla revize edilicekse beklemek istiyorum. Edilmicekse de bi an önce aahip olmak :D bilgisi olan varmı

Al direk 1 yıl bekleme

• elimizde kapalı kutusu var ankaradan almak isteyenlere elden teslim deneyerek satabilirim. ilgilenenler özel msj atarak ulaşabilir.
    not:zincir bir mağazanın notebook reyonunda görevliyim.
  • Bu model Türkiyede var mi yada gelir mi
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KYI7WTA/ref=mp_s_a_1_3?qid=1421594778&sr=8-3&dpPl=1&dpID=41KH5OfHdnL&ref=plSrch&pi=AC_SX200_QL40

• bende 1 aydır var bu makine ciddi biçimde oyunlarda kasma var kesin birşeylerinde sıkıntı var win 7 yaptım aldığım gibi acaba oradamı hata ettim bilmiyorum ama ram tüketimi yüzde 20lerin altına düşmüyor pc kasıyor ekran kartı ve ramı süper olmasına rağmen bas oynlarda bile zorlanıyorum birde kopyalama hatası alıyorum ram lerde arıza olabilir dediler bidaha istanbula göndersem 1 aya zor gelir serviste yaptırsam garantiden çıkacak bilmiyorum napcamı 16gb ramı gözüküyor ama ne bilim
  • izdihamm İ kullanıcısına yanıt
    win8.1 kur tüm güncellemelerini yap sorun devam ediyosa servise başvur
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.