Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

quote:

Orijinalden alıntı: memoli31200

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lenovo y50 Touch modelini Amerikadan getirttim 1099 dolara. Şuan yazlıktayım bilgisayar istanbulda. 2-3 güne bilgisayara kavuşacagım ^.^

Nasıl aldın kardesim bizde alalim

yakınım amerikaya tatile gitmişti de o şekilde oldu. FHD dokunmatik ekranlı olanı geldi sanırsam.. Yakın zamanda SSD de taktırmayı düşünüyorum, adamlar HDDnin de 5400Rpm'lik olanını koymuşlar aletin içine

Hayırlı olsun güle gulsun kulln keske benimde yakınım olsada bende alsam siz nerden aldirttinz

bestbuy, tigerdirect gibi bi magazadan. ama bakıyorum da şimdi bestbuyda da 1399 dolar olmuş fiyatı artmış

Adına sevindim güle güle kullan

sağolasın ^.^

Kese Bizimde tanıdığımız birileri olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lenovo y50 Touch modelini Amerikadan getirttim 1099 dolara. Şuan yazlıktayım bilgisayar istanbulda. 2-3 güne bilgisayara kavuşacagım ^.^

yakınım amerikaya tatile gitmişti de o şekilde oldu. FHD dokunmatik ekranlı olanı geldi sanırsam.. Yakın zamanda SSD de taktırmayı düşünüyorum, adamlar HDDnin de 5400Rpm'lik olanını koymuşlar aletin içine

Hayırlı olsun güle gulsun kulln keske benimde yakınım olsada bende alsam siz nerden aldirttinz

bestbuy, tigerdirect gibi bi magazadan. ama bakıyorum da şimdi bestbuyda da 1399 dolar olmuş fiyatı artmış

sağolasın ^.^

forumdan amerikaya gidenler olabilir, onlarla temasa falan geçebilirsin belki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağolasın ^.^

forumdan amerikaya gidenler olabilir, onlarla temasa falan geçebilirsin belki

Kimse hayrını birsey yapmax

• y50'nin fiyatı düşeceğine artıyor ya
  • Valla çıldıracağım yaa baktılar talep var attırdılar fiyatı lanet olsun boyle fiyatlara lanet alsınlar bilmem ne yapsınlar bu fiyatları Pazartesi 2750 den veren firma simdi 3200 fiyat yazmış soksunlar fiyatları bi taraflarına almıyorum

• Açgözlü ...ler hepsi bu firmaların

• Kardesim ne halleri varsa görsünler ayıp ya vallahi ayıp insanın canını sıkıyorlar beklemekten baska sansimiz yok abartılarsa satış yapamazlar satış yapamazlarsada elbet fiyat düşer salla gitsin

• Fiyatı 2700 lere indiği zaman alacaktım kredi kartı limitim sıkıntıdaydi simdide kredi kartı limitim var ama bilgisayar yok off off offf beklemekten baska sansimiz da yok

• Arkadaslar kafam cok karisik ya yardimci olun
    Lenovo y50 ozelliklere nazaran cidden iyi makine ama gerek yabanci forum gerek Türk forumlarinda ekran icin bir olumlu yorum bile görmedim. Ve sanirim oyunlarda ara ara donma yasayan arkadaslarda var.
    Bi yandada msi var gerçek anlamda oyun laptobu vatanda görme firsatim oldu. Öğrenci adamim 4 5 yil kullanmak istiyorum. Fazlasiyla kararsiz kaldim yardimci olursaniz cok sevinirim. Q

http://www.pcdepo.com/msi-ge70-2pe-apache-pro-notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-59-425035-notebook

• bilgisayar gayet guzel beyler. Ozellikleri canavar gibi zaten. Ince hafif sik, tasarimi kullanimi falan kolay. Ekranin dokunmatigi cok guzel calisiyor, el hareketleriyle yapabileceginiz bazi islevler de var. Isinma sorunu her bilgisayarda olaugu kadardir. zaten klavye tarfinda herangi bir isinma hissedilmiyor alttan bacaginiza koyuyorsaniz biraz isinabilir ama kesinlikle klavyede isinma yok. Benim icin tek zorluk klavyesine alisma cabam. Klavye amerikan klavyesi (amerikadan aldim)

edit.ayrica bilgisayarda dwd okuyucu olmadigindan harici bir de dvd rom koymuslar. Turkiyede satilaninda var midir bilmiyorum ama, modeline gore de deisiyor olablir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoffvincent -- 31 Ağustos 2014; 21:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukfdan

Arkadaslar kafam cok karisik ya yardimci olun
    Lenovo y50 ozelliklere nazaran cidden iyi makine ama gerek yabanci forum gerek Türk forumlarinda ekran icin bir olumlu yorum bile görmedim. Ve sanirim oyunlarda ara ara donma yasayan arkadaslarda var.
    Bi yandada msi var gerçek anlamda oyun laptobu vatanda görme firsatim oldu. Öğrenci adamim 4 5 yil kullanmak istiyorum. Fazlasiyla kararsiz kaldim yardimci olursaniz cok sevinirim. Q

http://www.pcdepo.com/msi-ge70-2pe-apache-pro-notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-59-425035-notebook

ogrenci adamsan senin ilacin budur. Kullanim kolayligi ve portatiflik senin icin onemli olacak. Bu bilgisayar gercekten yuksek ozellikleri hafif ve ince kasada sunmus. (ben de ogrenciyim)

• Arkadaşlar pcdepo saat 21 de indirime girdi 23 e kadar sürecekmiş ne kadar doğru bilmiyorum. Y50 2,615 TL. Sizce güvenilir mi ?
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-59-425035-notebook?keyword=lenovo%20y50
  • Agalar ben aldım 2615 ;)

• memoli31200 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun Kardeşim. Ne kadar güvenilir bilmediğim için tereddütteyim :s @memoli31200
  • quote:

Agalar ben aldım 2615 ;)

Hocam ailem almıyor ya aklım almıyor

• :(

• quote:

:(

Hocam sepete ekleyince 2700kusur oluyor nasil aldiniz 2600e

• Tek çekimde fiyat düşüyor kardesim

• quote:

Agalar ben aldım 2615 ;)

valla cekincelerim var bu konuda guvenmiyorum pcdepo ya bugn okuduklarimdan sonra hemde

• Ne okudunuz ki

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.