Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: Erdao

anlamadığım bişey var bilgisayar ocak ayında tanıtıldı yıl 2015 geliyoruz hala vatana teknosaya falan gelmedi bilgisayar ?

Ocakta tanıtıldı, amerikada Mayıs ayında satışına başlandı. Mayıs ayında satışa çıkan cihazlar 2gb maxvell iken Trde satılan cihazlar 4gb gtx860 maxvella sahip. Yani ellerinde kalanları satmıyorlar; yeni serileri satıyorlar Türkiyede

Kardesim bizim firmalar vatan,Teknosa vb. Firmalar eski modelleri satıyor yenilerini satmıyorlar firma zaten yenileri gönderiyor

Onlar toptan olarak ellerine ne geçerse onu satıyorlar. Misal lenovo yeni seri yolluyor laptoplarını; lakin Asus yeni piyasaya sürdüğü Zenfonelarda Türkiyeye eski işlemcili modeli, avrupa ülkelerine yeni işlemcili modelleri yolluyor. Burdakilerde ellerine ne geçerse onu satıyorlar.

bizimkilerde mal (teknosa , vatan ). Üst yetkili yöneticilerden biride çıkıp demiyorki bizede en iyilerini gönderin diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

pcdepo'ya taksitli 3330 vereceğime gider 100 tl daha koyar bimeksten alırım daha iyi. bu ne arkadaş. ne değişti getirdikleri günden bu güne? dolar mı yükseldi? hayır. talep görünce fiyatı da yükselttiler ve karlarına kar kattılar. yazık.

Kardesim fiyatı sürekli değişiriyorlar

media markt ardakaş vardı alma dedi bana yaz tatili modundalar fiyatları nasıl kitliyorlar yeni gelecek ürün varsada gelmez dedi.. Ama haklısın pc depoya göre bimeks 100 lira fazla vermek iyidir yani garanti iiçin rahat olur diyelim . Dün gittim bimekse sordum Y50 yi baktılar nette var ama mağazada satışı olamadığı için istersen satışı alalım leptop mağazayı gelir sana mağazada teslim ederiz dediler..

• Kardesim kaptopu bimeksten de alsan Lenovo servis bakıyor diger şirketlerdende alsan aynı servis bakıyor kusura bakmada bimeksten alıp 700 lira fazla para veremem o kadar enayi degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak için acele etmeyin y510p ile birebir aynı süreci yaşıyoruz oda bu şekilde piyasaya giriş yapmıştı, ürün vatana gelince fiyatlar 2800 civarına gelcek ve vatanın kampanyasıyla bu ürünü 2600 civarında alabilcez

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmotes

Almak için acele etmeyin y510p ile birebir aynı süreci yaşıyoruz oda bu şekilde piyasaya giriş yapmıştı, ürün vatana gelince fiyatlar 2800 civarına gelcek ve vatanın kampanyasıyla bu ürünü 2600 civarında alabilcez

İnşallah bu süreç biraz hızlı gelişirde 2 aya 2600 barajına geriler.

• Bilemeyeceğim artık :(

• arkadaşlar y50'nin 512 gb ssd'li modeli Türkiye'ye gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar y50'nin 512 gb ssd'li modeli Türkiye'ye gelir mi acaba?

Gelmez bizim ülkemiz 3. Dünya ülkesi muamelesi gören bi ulke

• Merhabalar.

ortalama 3-4 sene sorunsuz kullandığım bi laptop almak istiyorum.
    Bütçemi 2500 e kadar çıkarabilmiş durumdayım.yalnız 2500 seviyesinde pek de güzel modeller yok sanırım. y50 gibi bir bilgisayar sahip olmak için imkanlar zorlanmalı mı yoksa 1700 lira seviyesine inip dell ya da asus markalı laptoplardan birini mi almalı?
  • once_again O kullanıcısına yanıt
    ustad 3-4 sene sorunsuz kullanmım teknoloji urunlerinde malesef cok da gecerli değil..onemli olan nokta ihtiyaçlarını iyi belirleyip ona gore bir cihaz alman..cunku her yıl hem yeni birseyler cıkıyor hemde yuksek paralar verip aldıgın cihaz değerini yitiriyor...eger oyun odaklı bi cihaz alacaksan fiyat performansda şimdilik y50 ama yok oyun oynamıyorum basitce işimi gorsun diyorsan diğer aletler daha mantıklı mesela mobilite odaklıysan laptop değil tablet leri oneririm..
  • mrb arkadaşlar diğer hesabımı sildiler yazdığım yorumlardan dolayı başıma gelen olayı anlattıça arkadaşlar benim olumsuz reklam yaptığımı ima ederek admin tarafından hesbımı dondurdular yeniden açtım ve yeniden anlatacağım yaşaığımız olumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli31200

mrb arkadaşlar diğer hesabımı sildiler yazdığım yorumlardan dolayı başıma gelen olayı anlattıça arkadaşlar benim olumsuz reklam yaptığımı ima ederek admin tarafından hesbımı dondurdular yeniden açtım ve yeniden anlatacağım yaşaığımız olumsuzluğu

bu forumda firmalar hakkında sadece olumlu eleştiriler yazabilirsin yoksa üyeliği gider.
    Daha önce o kadar Türkçeye ve Türklüğe hakaret eden bir ermeni şerefisiz vardı defalarca şikayet ettim hiç bir işlem yapmadılar. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına o kadar hakaretler iftiralar vardı gene silmediler. çok adaletli ve domokratik davranıyorlar merak etme..
    foruma reklam ver senin de istediğini silsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XmysticX -- 27 Ağustos 2014; 21:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

mrb arkadaşlar diğer hesabımı sildiler yazdığım yorumlardan dolayı başıma gelen olayı anlattıça arkadaşlar benim olumsuz reklam yaptığımı ima ederek admin tarafından hesbımı dondurdular yeniden açtım ve yeniden anlatacağım yaşaığımız olumsuzluğu

bu forumda firmalar hakkında sadece olumlu eleştiriler yazabilirsin yoksa üyeliği gider.
    Daha önce o kadar Türkçeye ve Türklüğe hakaret eden bir ermeni şerefisiz vardı defalarca şikayet ettim hiç bir işlem yapmadılar. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına o kadar hakaretler iftiralar vardı gene silmediler. çok adaletli ve domokratik davranıyorlar merak etme..
    foruma reklam ver senin de istediğini silsinler.

Beni yıldırımaZlar 1000 tane hesap acarım gerekirse

• Lenovo y50 Touch modelini Amerikadan getirttim 1099 dolara. Şuan yazlıktayım bilgisayar istanbulda. 2-3 güne bilgisayara kavuşacagım ^.^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoffvincent -- 29 Ağustos 2014; 13:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

Lenovo y50 Touch modelini Amerikadan getirttim 1099 dolara. Şuan yazlıktayım bilgisayar istanbulda. 2-3 güne bilgisayara kavuşacagım ^.^

Nasıl aldın kardesim bizde alalim

• quote:

quote:

Lenovo y50 Touch modelini Amerikadan getirttim 1099 dolara. Şuan yazlıktayım bilgisayar istanbulda. 2-3 güne bilgisayara kavuşacagım ^.^

yakınım amerikaya tatile gitmişti de o şekilde oldu. FHD dokunmatik ekranlı olanı geldi sanırsam.. Yakın zamanda SSD de taktırmayı düşünüyorum, adamlar HDDnin de 5400Rpm'lik olanını koymuşlar aletin içine
  • quote:

quote:

quote:

yakınım amerikaya tatile gitmişti de o şekilde oldu. FHD dokunmatik ekranlı olanı geldi sanırsam.. Yakın zamanda SSD de taktırmayı düşünüyorum, adamlar HDDnin de 5400Rpm'lik olanını koymuşlar aletin içine

Hayırlı olsun güle gulsun kulln keske benimde yakınım olsada bende alsam siz nerden aldirttinz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun güle gulsun kulln keske benimde yakınım olsada bende alsam siz nerden aldirttinz

bestbuy, tigerdirect gibi bi magazadan. ama bakıyorum da şimdi bestbuyda da 1399 dolar olmuş fiyatı artmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bestbuy, tigerdirect gibi bi magazadan. ama bakıyorum da şimdi bestbuyda da 1399 dolar olmuş fiyatı artmış

Adına sevindim güle güle kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adına sevindim güle güle kullan

sağolasın ^.^

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.