Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memoli3120

Y50 almak isteyen var mi

Ben düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

quote:

Y50 almak isteyen var mi

Ben düşünüyorum

Kardesim beraber alalım toplu alınca indirim yaptırma sansimiz var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

quote:

Y50 almak isteyen var mi

Ben düşünüyorum

Kardesim beraber alalım toplu alınca indirim yaptırma sansimiz var

Bende alacağım

• benim gözüm monster abra a7 v3.1.1 ve Viktor g801'e kaydı. lenovo y50 de ssd slotu yok fiyatı pahalı varsın biraz kalın olsun bahsettiğim laptoplar 17.3 inç
  • Pcdepo nun ofisinden gidip aldım, kurdum ve kullanıyorum. Sitelerindeki havale fiyatı üzerinden alınabiliyor, anadolu yakasında oturanlar için de aşırı zor bir yerde değil. Bana çok yakındı özellikle, gidip alayım dedim. İncelemede çok yazılıp çizilmiş, ekleyeceğim birşey olursa yazarım. Mart ayından beri bekliyordum, daha fazla bekleyemedim.

Şimdilik tek problem, windows 8.1 gelmesine rağmen başlat menüsünü bulamadım. Araştırdım da, ama sanırım ben cahilim, bir türlü çıkaramadım. Ne yapmam gerekiyor başlat menüsünün gelmesi için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Pcdepo nun ofisinden gidip aldım, kurdum ve kullanıyorum. Sitelerindeki havale fiyatı üzerinden alınabiliyor, anadolu yakasında oturanlar için de aşırı zor bir yerde değil. Bana çok yakındı özellikle, gidip alayım dedim. İncelemede çok yazılıp çizilmiş, ekleyeceğim birşey olursa yazarım. Mart ayından beri bekliyordum, daha fazla bekleyemedim.

Şimdilik tek problem, windows 8.1 gelmesine rağmen başlat menüsünü bulamadım. Araştırdım da, ama sanırım ben cahilim, bir türlü çıkaramadım. Ne yapmam gerekiyor başlat menüsünün gelmesi için?

Başlat menusu yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Death the Kid

Bir de bunun hdd i slim olarak geçmiş yani normalden daha ince.
    Ssd ler sığıyormuymuş oraya ?

evet genelde ssdler de 7mm olduğu için sıkıntı olmuyor ama bakmak lazım yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Pcdepo nun ofisinden gidip aldım, kurdum ve kullanıyorum. Sitelerindeki havale fiyatı üzerinden alınabiliyor, anadolu yakasında oturanlar için de aşırı zor bir yerde değil. Bana çok yakındı özellikle, gidip alayım dedim. İncelemede çok yazılıp çizilmiş, ekleyeceğim birşey olursa yazarım. Mart ayından beri bekliyordum, daha fazla bekleyemedim.

aslında 8.1 olduğu zaman başlat bayrağı olması lazım ama menü olarak 8deki gibi metro arayüzü kullanıyor windows
  • anlamadığım bişey var bilgisayar ocak ayında tanıtıldı yıl 2015 geliyoruz hala vatana teknosaya falan gelmedi bilgisayar ?
  • Ellerindeki eski modelleri bitirmeye çalışıyorlar onda getirmiyorlar bence

• Y50 alacak arkadaslar benimle irtibata geçebilir mı 05546525452

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdao

anlamadığım bişey var bilgisayar ocak ayında tanıtıldı yıl 2015 geliyoruz hala vatana teknosaya falan gelmedi bilgisayar ?

Ocakta tanıtıldı, amerikada Mayıs ayında satışına başlandı. Mayıs ayında satışa çıkan cihazlar 2gb maxvell iken Trde satılan cihazlar 4gb gtx860 maxvella sahip. Yani ellerinde kalanları satmıyorlar; yeni serileri satıyorlar Türkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 24 Ağustos 2014; 16:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

anlamadığım bişey var bilgisayar ocak ayında tanıtıldı yıl 2015 geliyoruz hala vatana teknosaya falan gelmedi bilgisayar ?

Ocakta tanıtıldı, amerikada Mayıs ayında satışına başlandı. Mayıs ayında satışa çıkan cihazlar 2gb maxvell iken Trde satılan cihazlar 4gb gtx860 maxvella sahip. Yani ellerinde kalanları satmıyorlar; yeni serileri satıyorlar Türkiyede

Kardesim bizim firmalar vatan,Teknosa vb. Firmalar eski modelleri satıyor yenilerini satmıyorlar firma zaten yenileri gönderiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Kardesim bizim firmalar vatan,Teknosa vb. Firmalar eski modelleri satıyor yenilerini satmıyorlar firma zaten yenileri gönderiyor

Onlar toptan olarak ellerine ne geçerse onu satıyorlar. Misal lenovo yeni seri yolluyor laptoplarını; lakin Asus yeni piyasaya sürdüğü Zenfonelarda Türkiyeye eski işlemcili modeli, avrupa ülkelerine yeni işlemcili modelleri yolluyor. Burdakilerde ellerine ne geçerse onu satıyorlar.

• PCDEPO fiyatlari ucurdu. 2900 civariydi, duser diye beklerken 3200 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

PCDEPO fiyatlari ucurdu. 2900 civariydi, duser diye beklerken 3200 oldu.

Almayacağız hocam o vakit, düşecek o fiyatlar, bilinçli tüketici olarak almayarak tepkimizi göstereceğiz.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    pcdepo'ya taksitli 3330 vereceğime gider 100 tl daha koyar bimeksten alırım daha iyi. bu ne arkadaş. ne değişti getirdikleri günden bu güne? dolar mı yükseldi? hayır. talep görünce fiyatı da yükselttiler ve karlarına kar kattılar. yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

pcdepo'ya taksitli 3330 vereceğime gider 100 tl daha koyar bimeksten alırım daha iyi. bu ne arkadaş. ne değişti getirdikleri günden bu güne? dolar mı yükseldi? hayır. talep görünce fiyatı da yükselttiler ve karlarına kar kattılar. yazık.

Kardesim fiyatı sürekli değişiriyorlar

• Şubat a kadar beklerim o zamana kadar düşerse alırım düşmezse başka pc lere...

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

PCDEPO fiyatlari ucurdu. 2900 civariydi, duser diye beklerken 3200 oldu.

Simdi fiyat 2840

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.