Şimdi Ara

Lenovo Y500 aklıma takılan sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Lenovo'nun y500 modeline bakıyorum vatan bilgisayar'da var ama aklıma takılan bir kaç soruyu sorup ona göre karar vereceğim yardımcı olursanız sevinirim

1 -> Ben bunu 8 gb olarak alıcam (zaten 16 gb modeli yok sanırım) sonradan bir 8 gb daha eklersem problem olurmu ?

2 -> Ekran kartı sli diyorlar anladığıma göre 2 ekran kartı varmış bu linkteki 2 ekran kartlı mı ? (Link)

3 -> MSI ile karşılaştırsak hangisi daha iyidir ? (lenovo'nun can alan kısmı ışıklı klavyesi olması MSI'da böyle bir şey yok) MSI Link

4 -> 2. soru ile ilgili bir şey daha soracağım bu 2 ekran kartı bize birliktemi veriliyor yani GT650M ile birlikte 2. gelen ne biz mi takıyoruz 2. ekran kartını ?

5 -> Aklıma gelince yazarım ne zaman konu açsam bazı soruları unutuyorum

bu sorularım cevaplanırsa alıcam artık bir tanesi tak etti

(ışıklı klavye istemem sanırım bir fetiş ama hem ışıklı bende güzel bir şey olsun istiyorum bu Monster'a bakıcaktım ama teslim süreleri uzun ve hiç iyi şeyler konuşulmuyor arkalarından) Monster Link

• Y500 sorunlu bir pc. Hic bulasma derim ben.
    Msi ge60 ya da ge70 senin icin en iyi secim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE70-0ND-413XTR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-4GB-GTX660M-VGA-173-Freedos-Notebook-pmu252131.html

www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-0nd-453tr-ge60-core-i7-3630qm-240-ghz-8gb-750gb-156-2gb-gtx660m-ddr5-bluray-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64375

Vatandami msilaron stoklari tukenmisti.
    Bugun tekrar girmis stoklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 9 Mart 2013; 4:58:51 >
  • Y500 ün SLI serisi sorunlu normal seri sorunsuz bence Y500 iyi seçenek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: allegra168

Y500 ün SLI serisi sorunlu normal seri sorunsuz bence Y500 iyi seçenek olur

Sli olmayanlar yeni seri oldugu icin sorun yokmus.ama klavye sorunu da eklendi bu sorunlara bilesin

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: allegra168

Y500 ün SLI serisi sorunlu normal seri sorunsuz bence Y500 iyi seçenek olur

Sli olmayanlar yeni seri oldugu icin sorun yokmus.ama klavye sorunu da eklendi bu sorunlara bilesin

türkiyeye ilk girişi olan seri SLI olmayan seridir , sonrada SLI serisi geldi bilginiz olsun
  • Arkadasın verdiği lenovo y500 linkindeki laptop sli mı değilmi? ve sli olmayan modele daha sonradan bi ekran kartı eklemesi yapabilir miyiz?şimdiden teşekkürler:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5-> Ekran FHD'mi ve Mat mı yoksa parlak erkan mı ???
  • quote:

Y500 sorunlu bir pc. Hic bulasma derim ben.

klavyenin ışıklı olmasını istiyorum ama tüm seçenekler tükenirse ge60 almaktan başka çarem yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

quote:

Y500 sorunlu bir pc. Hic bulasma derim ben.

klavyenin ışıklı olmasını istiyorum ama tüm seçenekler tükenirse ge60 almaktan başka çarem yok :(

Msi anti glare
    Lenovo parlak ekran
    zaten fazla secenek yok

• Bendr isiikli klavye var inan sadece gosteris.baska bisey degil.hic isime yaramadi su ana kadar

• beyler lütfen cevaplarınızı esirgemeyin. lenovo y500 ün sli OLMAYAN modeline sonradan bir ekran kartı eklemesi yapabilirmiyiz. ve ya ekran kartı değişimi yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmonkey

beyler lütfen cevaplarınızı esirgemeyin. lenovo y500 ün sli OLMAYAN modeline sonradan bir ekran kartı eklemesi yapabilirmiyiz. ve ya ekran kartı değişimi yapabilirmiyiz?

evet ekleme yapabilirsin , tabi ikinci ekran kartı Türkiye'ye gelirse.
  • Y500ün klavyesini gördüm tuşları gerçekten çok küçük , klavye konusunda ge60 çok daha iyi
  • Teşekkürler...:D
  • Y500 14 (çıkarılamaz pil) ürün hakkında bir soru

Ürünü sürekli prizde kullanıyorum teknik bilgiye vakıf biri bunun pile zararı veya etkisi ile ilgili bilgi verebilirmi acaba
    Benim düşüncem eğer akıllı biriyse bunların mühendisleri pil dolduktan sonra pil devre dışı kalıp (şarja son verip) direkt elektrikle kullanıyor olmamız gereklidir. Ama öylemi :) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensaronline -- 8 Mart 2016; 2:54:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.