Şimdi Ara

Lenovo y500 ekran kenarlarından ışık sızıyor SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Lenovo y500 ekran kenarlarından ışık sızıyor SS'li

Görüldüği gibi arkadaşlar kenarlardan ışık sızması var çok belli olmuyor ama yanlardan üstten felan bakınca belli oluyor acaba önemli bir sorun mudur bu? Sizde bi bakar mısınız bilgisayarınıza sizdede var mı?

• sen söyleyince farkettim kardeşim, bence buna bu kadar çok takılma, sen söylemesen benimde haberim olmayacaktı. ışık sızmaları aynı seninki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibayram4736

sen söyleyince farkettim kardeşim, bence buna bu kadar çok takılma, sen söylemesen benimde haberim olmayacaktı. ışık sızmaları aynı seninki gibi

tamam kardeşim demekki hepsinde var.tek bende olsa takardımda hepsinde varsa takmam zaten.
  • Bende yok böyle birşey hocam ama önemli bir sorun mudur bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinatoNamikaze

Bende yok böyle birşey hocam ama önemli bir sorun mudur bilemedim

ürün kodunu yazabilir misiniz? ben haziran ayında almıştım 59360470 kodlu y500, belkide bunlarda böyledir.

Ek olarak: üretim tarihini biliyorsanız yazabilirseniz iyi olur (Date ya da Ship Date)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibayram4736 -- 6 Kasım 2013; 22:50:48 >
  • Ne hatalar oluyor görseniz işçilikle alakalı bunlar. Çoğu laptopta zaten bu ışık sızma olayı vardır. Montajlarken dikkatsizlerden kaynaklanıyor bu tür şeyler. Ürünü kullananların çoğunda varsa dert etmeyin.
  • Paralelinden bakınca bende de var. Abartılacak bir durum değil bence. Normal kullanımda bir zararını görmedim. Bu konuyu görene kadar onu bile farketmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibayram4736

quote:

Orijinalden alıntı: MinatoNamikaze

Bende yok böyle birşey hocam ama önemli bir sorun mudur bilemedim

ürün kodunu yazabilir misiniz? ben haziran ayında almıştım 59360470 kodlu y500, belkide bunlarda böyledir.

Ek olarak: üretim tarihini biliyorsanız yazabilirseniz iyi olur (Date ya da Ship Date)

Geçen hafta aldım bu gt750m slihttp://www.gold.com.tr/lenovo-y500-59377182-sli-notebook_u

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.