Şimdi Ara

Lenovo y510p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet üzerinden y. lisans yapıyorum, ağırlıkla dersleri takip edebilmek film vs izlemek için bir laptop alma niyetim var. Evde Ps olduğundan oyun oynamam, oynasamda sadece fm serisini oynarım. Şimdi size sorum şu, bir arkadaşımda çok az kullanılmış lenovo y510p laptop var. Donanımı iyi fakat baya ağır cihaz, 2000 tlye onu mu alayım yoksa bu fiyat aralığında başka ürünler önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Merhaba arkadaşlar,
    İnternet üzerinden y. lisans yapıyorum, ağırlıkla dersleri takip edebilmek film vs izlemek için bir laptop alma niyetim var. Evde Ps olduğundan oyun oynamam, oynasamda sadece fm serisini oynarım. Şimdi size sorum şu, bir arkadaşımda çok az kullanılmış lenovo y510p laptop var. Donanımı iyi fakat baya ağır cihaz, 2000 tlye onu mu alayım yoksa bu fiyat aralığında başka ürünler önerir misiniz?

Ekran kartı 755m sli olan model mi?

• MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Evet o

• Bence gayet iyi bir Laptop geçenlerde sinerji de 3100 TL'ye satılıyordu stok bitti galiba. 2000 e temizse al derim. Birde ssd taktın mı cayır cayır olur
  • lenovo y510p 110 gb ssd var. ancak yeterli hafıza olmadığından oyun yükleyemiyorum. 250gb ve yukarısı uyumlu ssd öneriniz hangileri?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z500 i7
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.