Şimdi Ara

lenovo y510p almak doğru bir secimmidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok yönlü kullanım için aldık, en çok web tasarım, çizim ve oyun için kullanılıyor. Ben sizin paranızı en iyi şekilde kullanmanızı istiyorum, daha doğrusu notebook almadan önce de şu anda da dahili bileşenler ve cep telefonu bölümlerinde aktif olduğum için o bölümlerde de bu ilkelere göre öneri yapıyorum. Sırf benim önerdiğimi alsın diye tutturan üyelerle az tartışmamışımdır.

Bugün konuştuğunuz müşteri temsilcisi de yanlış yönlendirmiş sizi, Monster alırsanız teknik destek zayıf olur tarzı bir konuşma kabul edilemez, nedenini zaten üstte yaşadığım olayda anlattım. Hangi şirket size bu şekilde yönlendirme yapabilir, yardımcı olur? Hemde ürünü elden teslim alma şansınız, teknik servisini görmeniz şansı bile varken. Bence altta ki linkten adresi alıp yarın Monster ürünlerini, çalışanları ve ortamlarını da görmek için adreslerine gidin derim.

http://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR

• Benimde amacim elimdeki bütçeyle alabileceğim en iyi ürünü alabilmek ve sizin kullanım amacinizla benimkide ayni desek pek yanlış olmaz. Sizib de tavsiyemiz üzerine monster hakkinda bi takim şeylere bakiyorum . Monsterin sitesindeki satis ve garanti politikasi hakkinda yazdiklarinin gerçekten arkasindaysalar sağlam bir firmadır ve o kadar olumsuz yorumun amaci ne oda baska bisey. Eğer gidebilirsem monster şubesine gidicem eger tatmin ederlerse ve peşin fiyatta güzel bir indirim yaparlarsa bende elimde bi monsterla mutlu mesut ayrilim. Asus yada monster olucak artik son kararim yeter artık düşün düşün. Umarım bu kadar kafa agirttiksan sonra hayırlı bir bilgisayar sahibi olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blue1299 B kullanıcısına yanıt
    Bu garanti isini en iyi Apple hallediyor. Urunlerde sorun oldugunda birebir degisim yapiyor.
    Toshiba qosmio serisine de bakmanizi tavsiye ederim. X70 arastirdigim kadariyla sorunsuz bir cihaz.
    Asus gaming series de begenilen modeller arasindadir. Bu tip yuksek ucret odenilerek alinan cihazlarda sorunsuzljk kadar, sorun ciktiginda size yardimci olabilmeleri de onemlidir. O yuzden vatan,bimeks,mediamarkt gibi bilindik yerlerden almakta fayda var. Urunde bir sorun oldugunda muhattaplariniz bunlar olur ve sorun cozme konsunda fena-degildirler.

• blue1299 B kullanıcısına yanıt
    Hocam gidin tabi yakından görüp değerlendirin. Geçen sene forum kaynıyordu hatta ben de almayacaktım neredeyse ama hemen teslime geçtiler ben de gittim test ettim ve aldım. Yorumları hepsinin doğruluğu konusunda bir şey diyemem tabi ama geçen sene insanlar çok çektiler ben de almayı düşündüğüm için her gün takipteydim bu olayların. ön sipariş sistemi ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü destekler haldeydi artık daha önceki senelere benzemiyordu. Hemen teslime geçince fiyatlar arttı ama artık kalite de geri geldi diyebilirim.

• Apple la lafım kesinlikle yok zaten o kalitede de bir firmadanda o beklenir. Ayrıca toshiba pahali diye uzak durdum birde qosmio serisini onermissiniz eminim kaliteli bir bilgisayardir ama çok para. Benim bütçem daha öncedende belirttigim gibi 2.500+max 200 tl olur. Ama kafamin sonradan agrimamasi için asus almayı düşünüyorum. Ayrıca avrupa yakasinda elden teslim yapan yer var mi bildiginiz? Ebrar ve sadecenotebook anadolu yakasindalar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1299 -- 23 Aralık 2013; 22:35:55 >
  • arkadaşlar merhaba,
    şirketimizin proje bölümünde kullanmak için lenovo 510p modelinden 3 adet aldık. kullandığımız program auto cad 2015 (lisanslı) o kadar kötü bir performansı varki pc i3 pc de açtığımız çizimleri bile lenovo510p de açmakda zorlanıyoruz. konu ile ilgili autocad yazılım firması lenovo müşteri hizmetleri bilgisayarcılar herkesi devreye soktuk ama sorun çözülmedi. autocad kullanan arkadaşalr varsa bilir, çizim ekranında layout ile çalışınca sayfadan sayfaya geçmek için 5 dakka bekliyoruz. bu özellikde bir bilgisayarın bu işlermleri uçarak yapması lazım. ama malesef bu model elimizde patladı. 3 bilgisayarda da aynı şekilde yavaş işlem yapuyor. dwg çizimlerimizin maksimum boyutları 9 mb . normalde 25 30 50mb dosyalarda bile bu kadar takılmaması lazımken basit çizimlerde inanılmaz şekilde ağır ve vasat. lenovo müşteri hizmetleri sorunun SLI teknolojisinden kaynaklandığını söyleyip geçiştirid. auto cad yazılım firmalarıda öyle birşey söz konusu değil dedi. bu bilgisayarı auto cad kullanmak için almak isteyen arkadaşlar kesinlikle bulaşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eko650

arkadaşlar merhaba,
    şirketimizin proje bölümünde kullanmak için lenovo 510p modelinden 3 adet aldık. kullandığımız program auto cad 2015 (lisanslı) o kadar kötü bir performansı varki pc i3 pc de açtığımız çizimleri bile lenovo510p de açmakda zorlanıyoruz. konu ile ilgili autocad yazılım firması lenovo müşteri hizmetleri bilgisayarcılar herkesi devreye soktuk ama sorun çözülmedi. autocad kullanan arkadaşalr varsa bilir, çizim ekranında layout ile çalışınca sayfadan sayfaya geçmek için 5 dakka bekliyoruz. bu özellikde bir bilgisayarın bu işlermleri uçarak yapması lazım. ama malesef bu model elimizde patladı. 3 bilgisayarda da aynı şekilde yavaş işlem yapuyor. dwg çizimlerimizin maksimum boyutları 9 mb . normalde 25 30 50mb dosyalarda bile bu kadar takılmaması lazımken basit çizimlerde inanılmaz şekilde ağır ve vasat. lenovo müşteri hizmetleri sorunun SLI teknolojisinden kaynaklandığını söyleyip geçiştirid. auto cad yazılım firmalarıda öyle birşey söz konusu değil dedi. bu bilgisayarı auto cad kullanmak için almak isteyen arkadaşlar kesinlikle bulaşmasın.

autocad için laptop bakarken mesajınızı okudum, çok iyi oldu.
    bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler

• Bende Y510P 755m sli modeli bulunuyor performans olarak harika bir laptop ama oyunların bazılarıda sli sıkıntı çıkarabiliyor laptopu oyun için kullanacaksanız biraz sorun çıkartabilir ama genelinde harika bir laptop almanızı tavsiye ederim yinede seçim sizindir biraz daha araştırın derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.