Şimdi Ara

LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
10
Favori
40.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarda geçen gün yaşadığım anlık sorun (oyundayken fan çalıştırma sazanlığım, toz temizleme olayı) dışında sorunum yok gayet iyi
    tek sıkıntı sürekli taşıdığım için zaten laptop çantam 1.1 boş ağırlık + bunun ve sarj adaptörünün ağırlığı.

SLi' nın oyunda verdiği coşku paha biçilemez bu fiyata .

bu arada şu dolby mi neydi sesi daha iyi hale getiren şeyi kullandığımız bilgisayarın kendi programının adı neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 20 Mart 2014; 12:57:51 >
  • Leo Minor kullanıcısına yanıt
    yeni geldi aslında 755 modeli ve ben astoria dan aldım 10 civarı kutu gördüm stokta bitersede yeni versiyonu gelir heralde
  • kardeşlerim cok güzel konu allah rızası için bir bana yardımcı olun ocak ayında aldım yıl başı indirimiyle eskişehir vatanda aldıgım günden bu yana wifi bağlanamıyor aslında bağlanıyor ama 3-4 saniye sonra kopuyor yapmadıgım şey kalmadı driverları güncelledim intelin sitesinden indirdim her şeyi yaptım ne yapabilirim bana bi allahın kulu allah rızası için yardımcı olun llütfen 750 m sli y510p var elimde wifi sorununu nasıl çözerim lütfen arkadaşlar :(:(
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    görev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıkla kayıttan yürütme aygıtlarını seç, speakers a çift tıkla "Dolby" simgesine gel ve açma tuşuna tıkla. ben bunu aktif hale getirdiğimde 20 ye falan indiriyorum sesi.daha doğrusu indirmek zorunda kalıyorum ses kalitesi bi yana ses düzeyi de yükseliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigzara

görev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıkla kayıttan yürütme aygıtlarını seç, speakers a çift tıkla "Dolby" simgesine gel ve açma tuşuna tıkla. ben bunu aktif hale getirdiğimde 20 ye falan indiriyorum sesi.daha doğrusu indirmek zorunda kalıyorum ses kalitesi bi yana ses düzeyi de yükseliyor

zaten açıkmış bunun masaüstü simgesi düzgün bir kontrol paneli var sanıyordum (vardı galiba ilk aldığım zaman böyle bir şey gördüğümü hatırlıyorum neyse)

oyun film ve bir seçenek daha var (bu arada bende 20'yi pek geçmiyorum)
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    ben sadece film izlerken açıyorum çok ses oluyor ben görmedim öyle bi panel bende aradım
  • quote:

beni de ekleyebilirsin, gt755m modeli var bende. ve bir de katkıda bulunmak istiyorum benim kendi incelemelerim ile. sende sshd, cpu incelemeleri göremedim bir de sadece bf4 incelemesi koymuşsun. ben portal 2 gibi hafif bir oyunda da inceleme yaptım bazı arkadaşlar soruyor diye. ve bioshock infinite de incelemem var değişiklik olsun hemde görebildiğim kadarıyla konuyu doğru düzgün derleyebilecek bi siz varsınız

cinebench 15 cpu ve opengl sonuçları
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1731511/07918a0f-cf3c-49b0-b28c-c9ca07150486.jpg
    sshd sonuçları crystaldiskmark;
     LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS]

bioshock infinite full hd oyun içi gpu sıcaklık değerleri, kullanım yüzdesi ve fps değerleri;
     LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS]

bioshock infinite maksimum değerler de burada;

bazı arkadaşlar hafif oyunlarla ilgili sorular sormuştu o yüzden portal 2 için de inceleme yaptım, oyun içi fps sınırlaması yapmadan sıcaklık ve fps değerleri;
    not: fps ortalama 180-200 arasındaydı bazen 150 ye düştü anlık olarak.
    oyun içinde fpsyi 30 a sabitledikten sonraki sıcaklık değerleri;

ayrıca benim gözlemlerime göre işlemci 90 dereceyi aşınca turbo boost devredışı kalıyor ve sıcaklık tekrar 70 dereceye düşüyor, oyun içinde turboboost genel olarak aktif değil.

bu arada msata slotu hakkında türkiyedeki modellerin hepsi aynı değil. burada bir arkadaş makineyi açıp fotoğraflarını çekti teşekkür ediyorum kendisine, msata slotu olduğu gibi duruyor.

kullanıcılardan gelen paylaşımlar kısmı oluşturup eklendi düzenleme yapıldı.kullanıcılar kısmına ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali442dark

kardeşlerim cok güzel konu allah rızası için bir bana yardımcı olun ocak ayında aldım yıl başı indirimiyle eskişehir vatanda aldıgım günden bu yana wifi bağlanamıyor aslında bağlanıyor ama 3-4 saniye sonra kopuyor yapmadıgım şey kalmadı driverları güncelledim intelin sitesinden indirdim her şeyi yaptım ne yapabilirim bana bi allahın kulu allah rızası için yardımcı olun llütfen 750 m sli y510p var elimde wifi sorununu nasıl çözerim lütfen arkadaşlar :(:(

pm at müsait oldugunda yardımcı olmaya çalışayım
  • bu arada, linkini verdiğim arkadaşın fotoğraflarındaki makine gt755m modeline ait. o yüzden eğer o fotoğrafları da eklemeyi düşünürseniz ,ki ben öneririm gt755m kullanan arkadaşlar için, böyle bir not da ekleyiniz. henüz gt750m kullanan ve anakartı açmış başka bir arkadaştan fotoğraf görmedim ben.
  • quote:

bu arada, linkini verdiğim arkadaşın fotoğraflarındaki makine gt755m modeline ait. o yüzden eğer o fotoğrafları da eklemeyi düşünürseniz ,ki ben öneririm gt755m kullanan arkadaşlar için, böyle bir not da ekleyiniz. henüz gt750m kullanan ve anakartı açmış başka bir arkadaştan fotoğraf görmedim ben.

dün öğlen çektim fotoları vakit bulamadığımdan şimdi yükleyebildim. ssd slotuna msata takabilmek için adına aparat diyecem artık :) lazım. garip geldi. yeri hazır aparatı yok. hangi düşünceyle yapmışlarsa artık.
    ama bu işin peşini bırakmayacam. oraya bişeyler uydurmaya çalışacam. gittigidiyordan araştırırım ya da konuya hakim arkadaşlar vardır. ssd nin msata uyumu var fakat pc deki yerine uyması imkansız. ssd nin msata tarafı büyük geliyor

konuşmaya bakarsak sanki resimlerde var ama bende yok demek istemiş gibi değilmi? yeri hazır aparat yok diyor(ngff soketi için diyor sanırım)...

• az önce bende açtım baktım kasaya ama malesef ngff soketi yok müşteri hizmetleriyle görüştüm size gondereyım ngff soketi takın diye ama yapmıyorlar. farklı bir yerde taktırsam çalışır mı diye sordum çalışabilirde çalışamazda diyor, anakart destekliyor mu? aktif mi diye sordum evet aktif dedi... çelişkili cevaplar veriyor müşteri hizmetleri
  • arkadaş kendi aldığı ssdyi takma konusunda biraz sorun yaşamış sanırım uçları uymamış vs ama onun ssd si harddisk bölümüne takılır ancak oraya sığacağını sanmıyorum. ben o konuya değil fotoğrafa odaklandım biraz daha önce de görmüştüm sizin konunuzda da gördüm aşağıdaki resmi benim endişem oydu. aşağıdaki fotoğrafta orada slot yok. arkadaşın çektiği fotoğraflarda var bana tek lazım olan oydu

hmm ben aradığımda bana orada var denildi ama bi garip. eğer sizde de o slot sökülmüş ise demekki gt750m modelinde sökülmüş vaziyette.

• bizim modellerde yok 755M lerde de yok diye biliyorum ama açıp bakarsan bizlerde öğreniriz :D o SSD farklı arkadaşın takmak istediği farklı oraya takamaması gayet normal...
  • almadan önce bi slotu görse daha iyi olurdu.
    açmayı isterdim ama tornavidam yok açmak için ssd takmayı düşündüğüm zaman servise gönderirim muhtemelen 2 yıl içinde eğer slot yoksa benim sorunum değil kendileri halledecek bana var dedi bi kere ister anakart değiştirsin ister lehimlesin ben o ssd yi orada istiyorum eğer yoksa tabi varsa sakince hallederiz

• quote:

almadan önce bi slotu görse daha iyi olurdu.
    açmayı isterdim ama tornavidam yok açmak için ssd takmayı düşündüğüm zaman servise gönderirim muhtemelen 2 yıl içinde eğer slot yoksa benim sorunum değil kendileri halledecek bana var dedi bi kere ister anakart değiştirsin ister lehimlesin ben o ssd yi orada istiyorum eğer yoksa tabi varsa sakince hallederiz

hallettirebilirsen soyle bana bende lehim yaptırtayım

• ben şimdi değil en erken 1 yıl sonra taktırmayı planlıyorum lehim yapacaklarını sanmam sattıkları ürün hatalı. size bizim sattığımız ürünlerde slot yok diyemezler bi daha arayın sorun 2. bir ssd için yer var mı ve takabilir miyim diye. sonra da sizin karşılaştığınız manzarı anlatın ve çözüm arayın ne zaman almıştınız bilmiyorum ama bunun böyle olması gerekiyor size öyle söyleyen görevli sarhoş falandır boş yere vakit kaybetmeyin onlarla bu cihazda 2. bir ssd slotu var yok diyemez orada koskoca ssd yazıyor anakartta. kendilerinin bu slotu görmezden gelmesi de imkansız çünkü kasada boşluk var madem sökeceklerdi niye oraya boşluk yaptılar ? boşluk var ssd yazıyor demekki oraya ssd takılabilir. gt755m modellerde de bulunduğuna göre gt750m modelde bi sorun var veya bazılarında.

büyük ihtimal anakart değişecek lehim nedir telefoncuya mı gönderiyoruz sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigzara -- 22 Mart 2014; 2:14:25 >

• bilgisayarı win 8.1 e güncelleyince solidworks 2012 lisans hatası vermeye başladı, daha önce yaptığım crackte işe yaramıyo, başına gelen ve bu sorunu çözen varmı ?
  • Beyler bugün gt755m li modeli aldım fakat 1-2 sorum olcak öncelikle buna one key yapmayı planlıyorum usb ye felan yedekleyebiliyormuyuz birde forum.donanimhaber.com'a girdiğim zaman mobil sürümde açılıyor bunu nasıl düzeltirim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

bilgisayarı win 8.1 e güncelleyince solidworks 2012 lisans hatası vermeye başladı, daha önce yaptığım crackte işe yaramıyo, başına gelen ve bu sorunu çözen varmı ?

solidworks kullanmadım o yuzden sorunun hakkında pek fikrim yok. adobe programlarını, muhasebe programlarını kullanıyorum hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Beyler bugün gt755m li modeli aldım fakat 1-2 sorum olcak öncelikle buna one key yapmayı planlıyorum usb ye felan yedekleyebiliyormuyuz birde forum.donanimhaber.com'a girdiğim zaman mobil sürümde açılıyor bunu nasıl düzeltirim acaba.

yedekleme için altta gösterdim. ana başlığa da editledim
    01 One Key çalıştırılır
    02 Sistem Yedekle
    03 Sabit Disk ya da Taşınabilir Sürücü
    04 Yedekleme işleme tamamlanır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.