Şimdi Ara

LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
10
Favori
40.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam birde oyun oynarken sürekli aşağı atıyor oyunu virüs vardır dediler tekrar recovery yaptım hala düzelmedi biliyorsan bir yardımcı olurmusun acaba.birde bu forum.donanimhaber.com'a girince mobil sürüme geçiyor onu nasıl düzeltiriz.
  • arkadaşlar 755sli ı modeli 2.720 tl ye buldum, sizce bir kaç aya biraz daha düşme olasılığı var mıdır? birde 8 gb ram olanla 16 gb ram olan model arasında oyunlarda bişey fark edermi 400 tl fark gerekli midir?
  • kmlylmz K kullanıcısına yanıt
    Yeni modeller cikacagindan birkac aya duser fiyat. Ram ise kesinlikle farketmez. Oyun icin aliyorsaniz aradaki farka degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. peki 16 gb lik ram ile 8 gb arasındaki fark nerde belli olur, müh. öğrencisiyim çok büyük programlar kullanmayacağım ama bir kaç yazılım programı olacak.
  • kmlylmz K kullanıcısına yanıt
    Aradaki far cok fazla programi ayni anda calistirmaniz halinde belli olur. Ben 5 oyunu ayni anda acip oynarim demezseniz hissetmezsiniz farki.kullanacaginiz programlarinda ne kadar bellek yedigini arastirrip ogrenebilirsiniz diye dusunuyorum fakat8gb rami zorlayabileceklerini dusunmuyorum acikcasi

• wrosper kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkür ederim hocam saolun, dediğiniz gibi bir kullanım yapmayacağım. 400 tl de ssd için ayırabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Hocam birde oyun oynarken sürekli aşağı atıyor oyunu virüs vardır dediler tekrar recovery yaptım hala düzelmedi biliyorsan bir yardımcı olurmusun acaba.birde bu forum.donanimhaber.com'a girince mobil sürüme geçiyor onu nasıl düzeltiriz.

Hocam birde oyun oynarken sürekli aşağı atıyor oyunu virüs vardır dediler tekrar recovery yaptım hala düzelmedi
    Driverlarını bir güncelle ondan olabilir. windows etkinleştrimesi yapmamışsa olabilir. arka planda çalışan bir uygulama yuzunden olabilir. birçok nedeni olabilir aklıma ilk gelenler bunlardı.

forum.donanimhaber.com'a girince mobil sürüme geçiyor onu nasıl düzeltiriz.
    valla bende de sanki bir ara yapmıştı ama hatırlamıyorum ama fazla uğraşmamıştım. chrome güncelle yada ayarlarına bir bak şu an aklıma gelmiyor nasıl çözdügüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: exxema

Oyun için alacaksanız Y510p tavsiye ederim. SLI çift ekran kartı desteği olduğu için daha iyi performans veriyor.
    Ekran kartı sıralaması;
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

exxema kardeşim bir soru sorabilirmiyim sana bende 750m sli war son ekran kartı güncellemesinide yaptım bu gpu boost 2.0 programını indirecek yer bulamadım nerden indirebilirim ?

• gpu boost yazılım degildir donanımdır 750M serisinde mevcuttur. 755M de yoktur. daha detaylı bilgi almak istersen nvidia nın sitesinde ingilizce olarak mevcuttur...
  • Hocam lütfen yardım edin oyun aşağı alma problemini çözemedim driverlerim güncel yaklaşık 1 gb windows güncellemesi yaptım virüs taraması yaptım işe yaramayan çoğu programı kaldırdım fakat çözülmedi sorun muhtemelen arka planda çalışan bir program fakat nasıl kapatacagım bilmiyorum.
  • quote:

Hocam lütfen yardım edin oyun aşağı alma problemini çözemedim driverlerim güncel yaklaşık 1 gb windows güncellemesi yaptım virüs taraması yaptım işe yaramayan çoğu programı kaldırdım fakat çözülmedi sorun muhtemelen arka planda çalışan bir program fakat nasıl kapatacagım bilmiyorum.

bütün oyunlarda yapıyor mu bunu? başka anormal gözüne çarpan birşey var mı? program falan kullanırken de yapıyor mu? aldığından beri mi böyle? ne zamandır böyle tepki veriyor? ona göre ihtimalleri yürüteyim
  • Valla alalı 3 gün oldu sadece oyunlarda veriyor aldıgım ilk günden beri yapıyor anormal gelen ise oynadığım online oyunda sadece masaüstüne dönerken mw3 oynarken spor sayfası açılıyordu onu kaldırdım bu seferde fotograflar bölümü açılmaya başladı geçen 45 dakika full ekran film izledim birşey olmadı bugün götürdüm vatana bakalım çözerler olmadı değişim isticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 26 Mart 2014; 2:23:07 >
  • quote:

Valla alalı 3 gün oldu sadece oyunlarda veriyor aldıgım ilk günden beri yapıyor anormal gelen ise oynadığım online oyunda sadece masaüstüne dönerken mw3 oynarken spor sayfası açılıyordu onu kaldırdım bu seferde fotograflar bölümü açılmaya başladı geçen 45 dakika full ekran film izledim birşey olmadı bugün götürdüm vatana bakalım çözerler olmadı değişim isticem

kaldıgın yerden devam edebiliyor musun? yoksa oyunu kapatıyor mu?
  • açacağın oyun dosyasına sağ tıklayıp özellikler bölümünden yukarıdan uyumluluk kısmına gelip " Görsel temaları devre dışı bırak" ve "Masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak" işaretleyip dener misin birde bakalım ne yapacak?
  • Hocam kaldığım yerden devam ediyorum problem yok dün garantiye götürdüm bilgisayarı bugün tekrar alıcam recovery yaptık gelin deneyelim dediler tamam dedim aldığım zaman dediklerinizi uygularım.
  • Hocam bilgisayarı aldım fakat sorun devam ediyor ne denediysem olmadı cs source yükledim normal oynarken problem yok kuzenimle ağdan oynayınca atmaya başlıyor sizin dediğiniz ayarlar yok o yüzden yapamadım.Birde windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 27 Mart 2014; 14:19:04 >
  • Arkadaşlar 3d oyun yada film denemesi yapan varmı içimizde ben sinemada aldığım 5 tl'lik gözlük ile denedim olmadı nvidia vision kit yada discover gözlükleri de pek bulunmuyor sanırım alternatif olarak kullanabileceğimiz gözlük varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Algos_ -- 27 Mart 2014; 15:41:13 >
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    windows 7 ye geçince 2 tane tanınmamış donanım çıkıyor, pc yanımda değil şuan ama agıt kimliğinde root/xxx gibi bi ismi vardı tam hatırlamıyorum, Lenovo Energy Management diyende vardı kamera diyende ama bütün sürücüleri yükledim fayda etmedi, kullanımı kısıtlayan bir durum yok sanırım 3 haftadır fln kullanıyorum normal görünüyor
  • Ben de bir Lenovo y510P 755m SLI kullanıcısıyım. Touchpad kullanmadığım için rahatsızlık yaşamıyorum. Soğutucu kullandığım için ısınma sorunu da yaşamiyorum. Tek derdim wifi konusunda.
    1 tane de MSI laptop ım var. Aynı odadan msi ile 4.8mb/ps download ederken lenovo 1.2mb/ps görüyor. Modemin yanına götürdügümde ise lenovo kendine geliyor ve 5.6mb/ps lara cıkıyor... Beni de ekleye bilirsiniz. Teşekkürler...
  • Valla tek çözüm o gibi bütün oyunlarda masaüstüne dönüyor siz orjinalmi aldınız yoksa netten mi indirdin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.