Şimdi Ara

LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
10
Favori
40.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    extra bi ayar yapmıyorum diğer monitörü takıyorum görüntü diğer tarafta açılınca sli 'yı açıyorum sonra laptop'ın ekranını kapatıyorum, denemek için 2 ekranıda açık bıraktığım oldu oyunda şaşırıyorsun ama :D görüntü kalitesini kıyaslıyordum :) bağlatı da hd15 normal 15 pinli vga portundan
  • masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masası 3d ayarlar bölümüne girin otomatik seçilir yazar genelde o seçeneği nvidia olarak ayarlayın,aynı yerde program ayarları bölümü var orada özelleştirilmiş program seçeneği var onu oynadığınız oyuna ayarlayın altında yine kart seçeenği var onuda nvidia olarak ayarlayın sorun kalmaz (alıntıdır)
    google da pes 2013 donma sorunu diye aratın birçok sonuç cıkıyor denemekte fayda var youtube da aratırsanız orada da videolu paylaşımlar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxema

masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masası 3d ayarlar bölümüne girin otomatik seçilir yazar genelde o seçeneği nvidia olarak ayarlayın,aynı yerde program ayarları bölümü var orada özelleştirilmiş program seçeneği var onu oynadığınız oyuna ayarlayın altında yine kart seçeenği var onuda nvidia olarak ayarlayın sorun kalmaz (alıntıdır)
    google da pes 2013 donma sorunu diye aratın birçok sonuç cıkıyor denemekte fayda var youtube da aratırsanız orada da videolu paylaşımlar mevcut.

zaten öyle yaptığım halde hatalı google den araştıryım braz
  •  LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS]

bu sıcaklık değerleri normal midir ikinci ekran kartı fazla sıcak geldi metro 2033 oynarken
  • 2. Ekran karti oldukça sicak sanki 97C....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: energycatalyst

Sadece online oyunlarda oluyorsa internet baglantisi ile alakali bi sorun var guvenlik duvari sorun cikariyor olabilir hangi virus programini kullaniyorsunuz

Hocam online oyunlarda fakat birden fazla net bağlantısıyla denedim sorun düzelmedi oyunu güvenlik duvarına tanıttım fakat sorun çözülmedi virüs programı olarak mcaffee,avast,combofix kullandım şuan bilgisayarı windows 7 ye çevirmeyi düşünüyorum.
  • hocam olmadı son çare windows 7 kurcam oda olmazsa online oyunu bırakacağız yapcak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtas34

LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS]

bu sıcaklık değerleri normal midir ikinci ekran kartı fazla sıcak geldi metro 2033 oynarken

hocam win 8.1 kullanıyormusunuz?kullanmiyorsanız hemen en son update ine kadar yapın.muthiş bir ısı dusme yaşiycaksiniz.
    nvidia driveri en son surume getirin.gene ısı duşmesi yaşiycaksiniz.
    dx driveri en son gunceli kullanın.

birde laptop daha yenimi?yani bi kac gunlukmu?bende ilk aldiğimda bf4 u 98 dereceyle oynuyordum.suan inanin 81 83 u gecmiyor.ekran karti kullandıkca termal macunu oturuyor.dahada stabil calisiyor.

• Bende bugun bir lenovo y510p 8gb ssd midel olandan aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetpdr17

Bende bugun bir lenovo y510p 8gb ssd midel olandan aldim

8.1 e hemen geciş yapın hocam.cok performans artışı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS]

hocam win 8.1 kullanıyormusunuz?kullanmiyorsanız hemen en son update ine kadar yapın.muthiş bir ısı dusme yaşiycaksiniz.

birde laptop daha yenimi?yani bi kac gunlukmu?bende ilk aldiğimda bf4 u 98 dereceyle oynuyordum.suan inanin 81 83 u gecmiyor.ekran karti kullandıkca termal macunu oturuyor.dahada stabil calisiyor.

Win 8 kullıyorum win 8.1 3 gündür iniyo internet çok yavaş
    Nvidia driver güncel directx i bilmiyorum bi bakayım
    Evet yeni aldım
    Bide metro 2033 ü full ayarda oynayamıyorum 10-15 fps oluyo normal midir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtas34 -- 30 Mart 2014; 10:43:34 >

• quote:

quote:

quote:

Evet yeni aldım

hocam win 8.1 yarım saatte inen bişey.hızlı bi internet bulun.
    ben sizin yerinizde olsam metro2033 u deneyerek fps mi test etmezdim.o oyunun zaten kronik bir rahatsızlıgı var.bozuk bir oyun.milyarlık ekran kartıda taksan bi sıkıntı buluyor.
    bf4 crysis fry cry filan deneyin.
    bilgisayar acilip kapandıkca programlar dahada stabil oluyor.hemen bişeyler beklemeyin.(cok acaip bi durum oldugunu biliyorum:)

• bende ne kadar sürede indi bilmiyorum ama aldıktan hemen hemen 3 gün sonra güncelleme var diye bildirim geldi sonra bilgisayar güncellemeye başladı 1 saat kadar sürdü niye o kadar sürdü bilmiyorum ama 3 gün sürmemesi lazım 1 gün içinde inmesi gerek tabi internet hızınızın en az 3 mbps olduğunu varsayıyorum

normal değil, farcry 3 bioshock infinite oyunlarında 40 fps civarı alıyorum ben bir tek witcher 2 assassins of king oyununda ultra ayarda 20 fps gördüm o da ultradan yüksek ayara geçince tekrar 40 gibi olmaya başladı. pilde çalıştırmıyorsunuz değil mi? çünkü pildeyken 8 fps ye kadar düşüyor fiş takılı olarak oyun açın eğer açmadıysanız. fişteyken fps 10-15 ise ya oyunda sorun var ya da bilgisayarda o oyunu hiç denemediğim için hepimizin denediği ortak bi oyun yükleyip öyle deneyin ona göre anlarız oyundan mı yoksa bilgisayardan mı diye. farcry 3 olabilir 5-6 gb bir şey. ama biraz ısınabilir ben panik yapıyorum 95 i geçince. ilk başta 80 i geçmesin istiyordum şimdi 95..

• 3-4 Saatlik internette gezinti + Müzik Açık + Far Cry 3 kuruluyorken. Sıcaklık değerleri. ( Zalman NC 2000 Ultra Slim çalışıyor. )

Sadece Far Cry 3 açık. Yaklaşık 1,30 - 2 saat oynadıktan sonra Sıcaklık değerleri. ( ( Zalman NC 2000 Ultra Slim çalışıyor. )

Arkaplanda İnternette 8 gb download yapılıyor + Battlefield 3 kuruluyor. Aynı anda da 2 saat Far Cry 3 oynadıktan sonra Sıcaklık Değerleri. ( Zalman NC 2000 Ultra Slim çalışıyor. )

Genel olarak oyunlarda hiçbir kasma, donma yaşamadım. Far Cry 3 ULTRA ayarlarda oynadım.

Ultra ayarlarda 1,30 saat Battlefield 3'ün ardından sıcaklık değerleri.

Lenovo y510p 755M + Zalman NC2000 Ultra Slim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekaRex -- 30 Mart 2014; 14:34:53 >

• Sıcaklık teslerinden anlaşılan ya ekran kartlarınız tam çalışmıyo yada HW Monitör bugta kalmış.
  • beyler söyle bi sorunum var bf4 max ayarlarda oyun iyi fakat zıplarken veya saga sola dönerken titremeler oluyor far cry 3 ultrada zıplarken aynısı oluyor çözümü varmı bunun
  • energycatalyst kullanıcısına yanıt
    Ayarları kısmayı dene
  • Bu bilgisayara soğutucu şart

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yeni aldım

hocam win 8.1 yarım saatte inen bişey.hızlı bi internet bulun.
    ben sizin yerinizde olsam metro2033 u deneyerek fps mi test etmezdim.o oyunun zaten kronik bir rahatsızlıgı var.bozuk bir oyun.milyarlık ekran kartıda taksan bi sıkıntı buluyor.
    bf4 crysis fry cry filan deneyin.
    bilgisayar acilip kapandıkca programlar dahada stabil oluyor.hemen bişeyler beklemeyin.(cok acaip bi durum oldugunu biliyorum:)

20 mbps kullanıyorumda 3 mbps şuan akk
    Oyunlarla beraber indi toplam 15 saat falan sürdü şansada bugün bıraktım bilgisayarı çıktım güncellemeye başlamış güncellerken şarj bitmiş kapanmış
    Metro last night indirdim denemedim daha
    Yavaş yavaş indiriyorum oyunları bakalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtas34 -- 30 Mart 2014; 19:37:53 >

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Ultrada oynayamayacakmiyim bf4 ü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.