Şimdi Ara

LENOVO Y510P KULLANICILARI KULÜBÜ [Kullanıcılar] [Ürün İncelemesi] [Testler] [SSS] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
10
Favori
40.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    win7 yi soruyorsan korsan edition :) eski çalıştığım yerden almıştım herşey iyi de 2 tane bilinmeyen aygıt kaldı işte, o da bi sorun teşkil etmiyor diye çok uğraşmadım
  • 755m sli versiyonu haftasonları vatanda kaç tlye alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Algos_

win7 yi soruyorsan korsan edition :) eski çalıştığım yerden almıştım herşey iyi de 2 tane bilinmeyen aygıt kaldı işte, o da bi sorun teşkil etmiyor diye çok uğraşmadım

Hocam benim problem büyük yarın gidicem vatana dicem win8 den memnun kalmadım ya win7 yapın yada iade alın online oyunlarda masaüstüne atıyor sürekli şuan 1 saattir sniper ghost warrior 2 oynuyorum sıkıntı yok ama herhangi bir online oyuna girdiğim zaman sürekli masaüstüne atmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowbard

755m sli versiyonu haftasonları vatanda kaç tlye alınabilir

Hocam geçen cumartesi 2788e aldım
  • quote:

Arkadaşlar 3d oyun yada film denemesi yapan varmı içimizde ben sinemada aldığım 5 tl'lik gözlük ile denedim olmadı nvidia vision kit yada discover gözlükleri de pek bulunmuyor sanırım alternatif olarak kullanabileceğimiz gözlük varmıdır ?

3D oyun yada film şu anda elimde yok ama samsung 40ES6140 ve piooner vsx-1022k cinema receiver 5+1 kullanıyorum full HD film ile tam bir sinema şöleni yaşayabiliyorum. hdmi kablo ile baglantı yapıyorum. bazen oyun oynarken bağlıyorum mükemmel keyif veriyor.

• windows aero teması yüzünden bu sorunu yaşayanlar varmış değiştirdiklerinde düzeliyormuş (alıntıdır)
    kullanmadıgınız tüm programları kapatıp oyle oyuna girin(alıntıdır)
    tüm güncellemeleri yapın(alıntıdır)
    ve bunun gibi bir çok şeyler paylaşılmış... ne kadar işe yarar fikrim yok ama denemekte fayda var
  • Bu laptopu başka bir monitöre bağlayıp oradan kullandığımızda SLI devre dışımı kalıyor yada tek kart olarkamı kullanıyoruz ?
  • photopc kullanıcısına yanıt
    SLİ devre dışı kalmıyor ben o şekilde kullanıyorum, 22'' monitöre bağlıyorum oyun oynarken iki kartta normal çalışıyor
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    Sadece online oyunlarda oluyorsa internet baglantisi ile alakali bi sorun var guvenlik duvari sorun cikariyor olabilir hangi virus programini kullaniyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi ihtimal bu laptopdan alabilirim - 755m sli olanından . ama bir sorum var , bilgisayarda oyun oynarken tamamen sessiz bi odada fan sesi çok duyuluyomu veya rahatsız ediyormu
  • Beyler simdi gidip alcam bilgisayarimi sarjini bitirip sonra full etme olayi gereklimi gerekliyse ayrinti verebilirmisiniz

• Hocam benide ekliyebilirsin 755m sli olarak

• ben kurarken biyerlerde yanlışlık yaptım heralde..Pes 2013 yüksek görüntüde hem bulanık hemde acayip kasma..Yanlış duymadınız pes 2013, millet ne ağır oyunlar oynuyo nasıl goruntu ve sıfır kasma bende indirdiğim başlat çubuğuna basın 5 sanıye beklemeniz lazım acılması için..Çok sinir bozucu durum acaba nerde yanlış yaptım..

edit : Normaldede kasma var biraz..
  • kullanıcı üye listesi guncellendi
  • Benide ekle hocam. 755M SLI
  • quote:

arkadaşlar bi ihtimal bu laptopdan alabilirim - 755m sli olanından . ama bir sorum var , bilgisayarda oyun oynarken tamamen sessiz bi odada fan sesi çok duyuluyomu veya rahatsız ediyormu

normal kullanırken farketmiyorsun bile hatta çalışıyormu acaba diye tereddütte bile kalabilirsin elinle kontrol edersin sorun yokmuş dersin. oyun oynarkende hafif bir üfleme sesi duyarsın o kadar turbo fanlı makineler gibi kafa ütülemiyor yada fan gürültüsünü bastırmak için oyun sesi, müzik sesi açmana gerek yok. bu konuda rahat olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

ben kurarken biyerlerde yanlışlık yaptım heralde..Pes 2013 yüksek görüntüde hem bulanık hemde acayip kasma..Yanlış duymadınız pes 2013, millet ne ağır oyunlar oynuyo nasıl goruntu ve sıfır kasma bende indirdiğim başlat çubuğuna basın 5 sanıye beklemeniz lazım acılması için..Çok sinir bozucu durum acaba nerde yanlış yaptım..

pes 2013 sorunlu bir oyun diger marka laptop kullanıcıları da senın gibi kasma donma ya da grafik bozukluklarından şikayetçi çözümünü daha önce paylaşmışlardı youtube da bile vardı. müsait oldugum bir ara paylaşırım.
  • quote:

SLİ devre dışı kalmıyor ben o şekilde kullanıyorum, 22'' monitöre bağlıyorum oyun oynarken iki kartta normal çalışıyor

nasıl bağladın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxema

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

ben kurarken biyerlerde yanlışlık yaptım heralde..Pes 2013 yüksek görüntüde hem bulanık hemde acayip kasma..Yanlış duymadınız pes 2013, millet ne ağır oyunlar oynuyo nasıl goruntu ve sıfır kasma bende indirdiğim başlat çubuğuna basın 5 sanıye beklemeniz lazım acılması için..Çok sinir bozucu durum acaba nerde yanlış yaptım..

pes 2013 sorunlu bir oyun diger marka laptop kullanıcıları da senın gibi kasma donma ya da grafik bozukluklarından şikayetçi çözümünü daha önce paylaşmışlardı youtube da bile vardı. müsait oldugum bir ara paylaşırım.

peki ben beklemeketyim.Müsait zamanınızda lütfen atın

• quote:

arkadaşlar bi ihtimal bu laptopdan alabilirim - 755m sli olanından . ama bir sorum var , bilgisayarda oyun oynarken tamamen sessiz bi odada fan sesi çok duyuluyomu veya rahatsız ediyormu

makine gayet sessiz çalışıyor, ben gece crysis 3 oynuyordum yüksek grafikte sli da devredeyken 2 fan çalışmasına rağmen dikkatini verip kulağını yaklaştırmazsan duyulmuyor diyebilirim. şöyle bir durum daha var pcnin mikrofonları çok iyi, normalde kullanım şeklim de diğer monitöre bağlayıp ekranı kapatırım mikrofon fanların dibinde oluyor yani team speakteki arkadaşlar sesin çok iyi net geliyor diyorlar bu durumda bile fan sesi karşıya gitmiyor özellikle sormuştum, işine yararmı bilmem ama söyleyim dedim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.