Şimdi Ara

Lenovo Y510P SLI İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
17.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden tavsiye etmiyosunuz windows 8.1 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltunıZade

neden tavsiye etmiyosunuz windows 8.1 i

Hem bilgisayarı yavaşlatıyormuş
    hem de dediğim gibi ekran kartını görmüyor, uğraşırsınız.
  • bazen bile bile hatayı yapmak gerekiyomuş yükledik 8.1 i ekran kartını gördürmeye ugraş dur bios güncellemesini de indirdim çıkan ekranda entere bas flean diyodu devam ettim kapanana kadar ama görmdi yine nvidia güncelleştirmesini yapıp tekrar denedim yine görmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltunıZade

bazen bile bile hatayı yapmak gerekiyomuş yükledik 8.1 i ekran kartını gördürmeye ugraş dur bios güncellemesini de indirdim çıkan ekranda entere bas flean diyodu devam ettim kapanana kadar ama görmdi yine nvidia güncelleştirmesini yapıp tekrar denedim yine görmedi

Hocam uyarımı yapmıştım ben

• Oyun içindeki sıcaklık derecelerini msi afterburner ile ölçebilirsin oyundan çıkar çıkmaz sıcaklık ölçmek çok etkili bir ölçüm değil.Mümkünse msiafterburner ile video çekersen daha saglıklı karar verebilir alacak olanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Oyun içindeki sıcaklık derecelerini msi afterburner ile ölçebilirsin oyundan çıkar çıkmaz sıcaklık ölçmek çok etkili bir ölçüm değil.Mümkünse msiafterburner ile video çekersen daha saglıklı karar verebilir alacak olanlarda

Tamam indireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

quote:

Oyun içindeki sıcaklık derecelerini msi afterburner ile ölçebilirsin oyundan çıkar çıkmaz sıcaklık ölçmek çok etkili bir ölçüm değil.Mümkünse msiafterburner ile video çekersen daha saglıklı karar verebilir alacak olanlarda

Tamam indireyim.

Kendin içinde daha gerçekçi sonuçlar çıkar cihazının gerçekten kaç derecede çalıştıgını görürsün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

quote:

Tamam indireyim.

Kendin içinde daha gerçekçi sonuçlar çıkar cihazının gerçekten kaç derecede çalıştıgını görürsün

İnceledim program güzelmiş Şimdi daha iyi anlarım, teşekkürler.

• Rica ederim nedemek amaç herkese faydalı bilgiler edinmesini sağlamak
  • 2. ekran kart sıcaklığını düşürme eklendi.En başta
  • Konuya önemli Fn tuşu komutları, 2. ekran kartının sıcaklığını bir nebze düşürme ve Windows 8.1 hataları ve çözümleri eklenmiştir.
    Yorumlar ise biraz değiştirilmiş, düzenlenmiştir.
  • Hocam senin alet gt755 m sli' mı yoksa gt750m sli' mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

Hocam senin alet gt755 m sli' mı yoksa gt750m sli' mı?

750m sli, aldığımda 755m sli yoktu
  • Neyse hocam fazla bi kaybın yok performans konusunda bi de bu sıcaklık olayını 1. Ekran kartına alma gt755m sli da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

Neyse hocam fazla bi kaybın yok performans konusunda bi de bu sıcaklık olayını 1. Ekran kartına alma gt755m sli da var mı?

Tabii hocam, olur
  • sağol hocam

• elano68 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Abartma yok.
    Ikinci kart cogu kiside 90 ustune cikiyor
    95 96 ya cikanlari var oynama suresine gore.
    2.karttin sogutmasi sikintili bu serilerde

buradaki ifadenize göre siz bizzat gördüğünüzü belirtmişsiniz duyduğunuzu değil, diğer "çoğu" kişinin de sizin gibi yaptığını düşünürsek bence sadece bir kişide bu sorun var diğerleri çalıntı(alıntı değil bizzat çalıntı bu) yaparak yorum yapıyor ve yanıltıyor insanları.

ısınma sorunu yaşayan arkadaşları bilemem ama benim ikinci ekran kartı ilk aldığımda 86 ya kadar çıkmıştı, makineyi masada kullandığım için altını daha rahat hava alabilecek şekilde yükselttim şimdi en yüksek 83 dereceye çıktı yalnız bu sıcaklık genelde oyun ilk açıldığında ulaştığı sıcaklık sonradan 70 civarında kalıyor.. windows modunda oynarken daha düşük çözünürlükle 80 derece max, oyunun ortasındaysa 73 civarında kalıyor yine de bi soğutucu şart bi noktadan sonra elim terlemeye başlıyor sıcaklıktan dolayı

• burkmoon kullanıcısına yanıt
    ben yaptım bi şey değişmedi hala aynı ikinci kart daha fazla ısınıyor. niyeyse bilgisayar ağır iş olunca ikinci ekran kartına yükleniyor acaba çıkartıp değiştirilebilir olmasından mıdır nedir? yine de yanarsa bilgisayara da zarar vereceğini düşünüyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigzara

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Abartma yok.
    Ikinci kart cogu kiside 90 ustune cikiyor
    95 96 ya cikanlari var oynama suresine gore.
    2.karttin sogutmasi sikintili bu serilerde

buradaki ifadenize göre siz bizzat gördüğünüzü belirtmişsiniz duyduğunuzu değil, diğer "çoğu" kişinin de sizin gibi yaptığını düşünürsek bence sadece bir kişide bu sorun var diğerleri çalıntı(alıntı değil bizzat çalıntı bu) yaparak yorum yapıyor ve yanıltıyor insanları.

ısınma sorunu yaşayan arkadaşları bilemem ama benim ikinci ekran kartı ilk aldığımda 86 ya kadar çıkmıştı, makineyi masada kullandığım için altını daha rahat hava alabilecek şekilde yükselttim şimdi en yüksek 83 dereceye çıktı yalnız bu sıcaklık genelde oyun ilk açıldığında ulaştığı sıcaklık sonradan 70 civarında kalıyor.. windows modunda oynarken daha düşük çözünürlükle 80 derece max, oyunun ortasındaysa 73 civarında kalıyor yine de bi soğutucu şart bi noktadan sonra elim terlemeye başlıyor sıcaklıktan dolayı

Evet hocam uyduruyorum kafamdan hey allahim ya.Forumun yuzde 80 ini okudum oraya bakip konusuyorum kafamdan degil yani.
    Sana nicklerini soyleyebilirim burdan istersen.Fanboylugun alemi yok.Ben de lenovo kullaniyorum bu arada

• elano68 kullanıcısına yanıt
    ben sana uyduruyorsun demedim sadece "çoğu" kısmına inanmak biraz zor başkasının ifadesini çalıp kendin test edip de bu sonucu almış gibi gösterdiğin zaman. çünkü yukarıdaki yazına bakarak seni de o %80 in içine koyabilirim ama senin gibi başka insanlarda var diye umuyorum, kendi test etmediği halde kendi test etmiş gibi konuşan. ürünü kullanıp da bu dereceye ulaşmış birisi olabilir ama senin gibi yapanlar yüzünden referans verdiğin %80lik kısma inanmak anlamsız.

evet bende lenovo kullanıyorum ama benim makinem y510p ve ben y580 hakkında bir şeyler söylemiyorum çünkü makineyi kullanmadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.