Şimdi Ara

lenovo y530 işlemci yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum arkadaşlar.Elimde lenovo y 530 t5800 işlemcili laptop var..İnternette t9550 t 9600 modellerini buldum.acaba bu işlemciler benim sistemime uyarmı.Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..

• CPU-Z programını kurun işlemci çipsetinin ne olduğunu kontrol edin programın mainboard bölümünde yazar buraya yazın yardımcı olurum
  • madoku kullanıcısına yanıt
    lenovo y530 2 farklı tipte üretildi. 1. si ddr3 ram ve led ekranlı. 2. si ise ddr2 ram li ve floresan ekranlı. sizin ki hangisinden ? Normalde T9550 ve t9600 destekliyor.
  • T5800 olan modeli eski çipsetide eski t9000 serisi gm45-pm45 serisi çipset destekli işlemciler önceki modeli oluyor arkadaştaki.Çipsetini tahmin edebiliyorum ama o çipsetlerin listesinde bu işlemci yok ama t5000 serisi bazı işlemcler var muhtemelen gl960 çipsete sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

CPU-Z programını kurun işlemci çipsetinin ne olduğunu kontrol edin programın mainboard bölümünde yazar buraya yazın yardımcı olurum

mainboard bölümü resimdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madoku -- 7 Aralık 2014; 21:06:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatibebek

lenovo y530 2 farklı tipte üretildi. 1. si ddr3 ram ve led ekranlı. 2. si ise ddr2 ram li ve floresan ekranlı. sizin ki hangisinden ? Normalde T9550 ve t9600 destekliyor.

memory kısmında ddr 3 yazıyor ekran hakkında pek bilgim yok ama parlak ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madoku -- 7 Aralık 2014; 21:11:52 >

• Güzel çipsetiniz pm45http://ark.intel.com/tr/products/35135#@compatibility işlemci listesi var dediğiniz işlemcilerde listede mevcut takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Aralık 2014; 21:53:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bişeye daha kafam takıldı..o listede benim t5800 neden gözükmüyor acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madoku -- 8 Aralık 2014; 20:51:20 >
  • Hepsi olmayabiliyor ama önemli olan desteklediği anakart çipseti oda bu verdiğim oluyor.
  • ilginiz için tşk ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.