Şimdi Ara

Lenovo Y540

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum baya da uygun fiyatlı duruyor. 7000liraya monsterda bile bu özelliklerde fazla pc yok. Kullanan var mıdır? Önerir misiniz?

• Up
  • max 7000tl bütçeyle ben de 1 haftadır laptop arıyordum. Bizde alışkanlık heralde, bi şeyi aldıktan sonra bir de ayrı bi şekilde araştırmak iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye. Şimdiye kadar aldığım hiçbir laptopta hüsran yaşamadım, pişmanlık duymadım, keşke şunu alsaymışım dediğim bir durum da olmadı. Bu modeli daha bugün (23/11/2019) sipariş verdim. Bunu seçinceye kadar HP Power 15-DK0014NT , Casper Excalibur G770.9750-B6H0X , Lenovo L340 bu modeller hep kafamı karıştırdı. Diğerlerinden niye vazgeçtim? HP Ekran kartı 1660Ti MaxQ ama işlemcisi i5 9300H, ayrıca dizaynını pek beğenemedim. Excalibur kendi sitesinden de özelleştirebiliyorsunuz. Bir inceleme videosunda rgb klavyesi çin malı yanıp sönen dandik oyuncak hissi uyandırdığı için ve dizaynı bence kaba yani pek estetik gelmedi ama ekran kartı işlemci ram aynı. Lenovo L340 bellekler 2400mhz, 2666 değil, dizaynı güzel ama usb port az (2+1 tip c). Bunu seçmemdeki sebepler ise diğerlerinden farklı olarak 1.Dizayn 2.Bağlantıların topluca arkada toplanmış olması 3.2666mhz bellek (excaliburda ve HP'de de var) 4. Mini display port. 5. 256gb nvme2 ssd + 2tb hdd.
    Özetle, ihtiyaçların ve bütçen doğrultusunda al. Benim aklıma en yatkını bu model oldu. Gelsin de şu nvme2 ssd nin performansını merak ediyorum, 6 yıldır sata3 ssd kullanıyorum, farkı göreceğiz artık.

• yokX2 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam mesajın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.