arkadaşlar aradığım laptoğu ankarada buldum fakat 300 tl ucuz teknosada :) şimdi şunu soracağım ik laptopta farklı model olarak geçiyor teki 59 diğeri 046 ama ikiside y560 aşağıda werdiğim iki linkteki laptopların arasında 300 tl fark war ama özellikleri aynı böyle bişey ola bilirmi? fark warsa neden ? lütfen yarın satın alacağım acil cvp
teknosa fiyatını daha öğrenemedimyarın gidip bakıp alacağım inş ben istanbulbilişim sitesine göre 300 tl ucuz dedim yani iki model arasında sistem özellikleri aynı ama teki 1850 diğer 2170 bunu sordum yoksa istanbul bilişime güvenmeyimmi :)
İstanbul Bilişim'e güvenip güvenmemek konusunda tereddüttesin anlaşılan. Forumda bu firmayla ilgili sayısız başlık var. Onlara göz gezdirmen yeterli olacaktır.
bi kaçına bakmıştım şimdi biraz daha araştırıyym ama tek merak ettiğim orada yazan fiyatlar 100tl aşağı yukarı aynımıdır yani şunu merak ediyorum bir laptobu o sitede 1500 tl ye gören bir arkadaş gidip magazada 2000-2500 a görmüşmüdür acaba :D
Birincisi; İstanbul Bilişim'in sitesinde, herhangi bir ürünün stok bilgisinde "Stok Sorunuz" diyorsa o ürün stoklarda yoktur. Arayıp sorarsan "onun yerine şunu verelim" diye oyalarlar :) O yüzden yukarıdaki ürünler arasındaki fiyat farkının da bir önemi yok.
İkincisi; İstanbul Bilişim sattığı ürünlerin garantisini kendisi sağlar. Yani ürünle ilgili sorun yaşadığında markaya değil, İstanbul Bilişim'e başvurmak zorundasındır. Distribütör garantisi yoktur. Kendi servislerinde hallederler. Paralel ithalat meselesi yani. O yüzden stoklarındaki bazı ürünler diğer firmalara oranla daha hesaplı olabilir. Fakat hesaplı görünen ürünlerin çok büyük bir kısmı stoklarda bulunmaz. Amaç reklam yapmaktır. Heyecanlandırmaktır. Tıpkı ilk mesajdaki gibi :)
zaten istanbul bilişim yediği 40 milyon dolar cezadan sonra piyasadan çekilir bence şu an stoğu temizliyordur
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
İstanbul Bilişim'e güvenip güvenmemek konusunda tereddüttesin anlaşılan. Forumda bu firmayla ilgili sayısız başlık var. Onlara göz gezdirmen yeterli olacaktır.
Şimdi yazdığın başlığa da birkaç saniyede ulaştım. Hiç haberim yoktu bundan. Buraya da koyayım;
arkadaşım babalar gibi fark var birinin ekran kartı 1 diğerinin ki 2 gb...
ekran kartı 5730-1GB nereden çıktı 2GB lik ekran kartı yok ki..
arkadaşlar ne 2 gb :D kim kaybetmişte 2 gb ekran kartını buna takacaklar taksalarda 6 bin tl den başlar istanbulbilişimde yazanda hata war
arkadaşlar bugün teknosadan aldım harika bir cihaz daha yeni gelmişti orada çalışan arkadaşlar bile 3-4 kişi laptobu incelediler(baktılar) ve hoparlörüne felan hayran kaldılar bende eve gelip kullanmaya başlayınca ses kalitesini anladım :) yani o ses sistemi warken ayrı bi hoparlör almaya gerek yok saten ordaki arkadaşta demişti :D ve laptopta yüz tanıma fonksiyonu war pc açılırken veya istediğiniz bir dosyaya bu kilidi koyuyorsunuz ve sizden başka kimse açamıyor çok harika bu özelliği toshibanın 4-5 bin tl lik modellerinde wardı hatırladığım kadarıyla bide ek olarak sim kartı giriş yeri war :D ve tuş takımının üst tarafında dokunmatik tuşlar war üstlerinde ışık o tuşlarla ekranı kitliyorsunuz ve oradaki ışıklar sönüyor kesinlikle bu laptobu bilmeyen adam o kilidi açamaz :D orada dokunmatik tuş olduğunu bilse bile 7-8 tane tuşa nasıl basacağını bilemez :D :D
Hayırlı uğurlu olsun ne kadara aldınız bende almayı düşünüyorum.bi kaç resmını çekıp paylaşırmısın mümkünse.