Şimdi Ara

Lenovo Y560 59-037224 Yarın alacağım lütfen acil bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metto05

quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

Dostlar bu makinenin enter tuşu büyükmü?uzun dikdörtgen olanlarda var ya şimdi onların kullanımı pek rahat olmuyor.

Lenovo Y560 59-037224 Yarın alacağım lütfen acil bakın

normal resimlerden bahsetmiyorum bunları zaten biliyoruz.Kullanan ve buradan alan arkadaşlar enter tuşu büyük olanlardanmı?yoksa dikdörtgen olanlardanmı?

hocam birde ben aralık gbı almayı dusunuyorum aralığa kadar yeni sistem notebook çkarmı bundan daha vede aralıga kadar golda bimekste teknosada kalırmı asus n61jq 8aydır stoklarda bundan daha ıyısı çkarmı vede çkmaz ıse stokta kalırmı lenovo tukendırmez sanıyorum

• Teknoloji bu belli olmaz hocam çıkabilirde.Ama bu ürün şu an alınacak en iyi ürün bana göre.Mutlaka çıkar çıkmaz diye bi durum söz konusu olamaz ama içine siniyosa bu ürün hiç durma.Ben bu üründen alacağım kısmetse.Benim için aslında numerık tuş takımı ve enter tuşu önemli.numerık zaten yok en azından enter tuşu bari büyük olsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metto05 -- 28 Ağustos 2010; 4:11:54 >
  • quote:

Teknoloji bu belli olmaz hocam çıkabilirde.Ama bu ürün şu an alınacak en iyi ürün bana göre.Mutlaka çıkar çıkmaz diye bi durum söz konusu olamaz ama içine siniyosa bu ürün hiç durma.Ben bu üründen alacağım kısmetse.Benim için aslında numerık tuş takımı ve enter tuşu önemli.numerık zaten yok en azından enter tuşu bari büyük olsa iyi olur.

haklısın belli olmaz asus 8.9 ay durdu öyle bitti yenı sıstemde ckrcklarını sanmyorum cunku 2011 diye çıkarttılar bu aleti bitceni sanmyorum kısaca yeni alet de gelirsede bşka bi markada bu özellikte çkcanı sanyorum çksada 58** serisi ekran kartı çkar
  • Usb 3 özelliği varmı arkadasım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove
    Usb 3 özelliği varmı arkadasım ?

yok kardeş o kadarda önmli diil
  • Arkadaşlar bir sorum var. Y560 modelinde Klavye de türkçe karekterlerin olmadığı doğru mu? Ben de almayı düşünüyorum bi pürüz bu var da kafam da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevron
    Arkadaşlar bir sorum var. Y560 modelinde Klavye de türkçe karekterlerin olmadığı doğru mu? Ben de almayı düşünüyorum bi pürüz bu var da kafam da..

kardeş bir alet türkiyede satılıyor ise türkçe klavye vardır
  • quote:

Dostlar bu makinenin enter tuşu büyükmü?uzun dikdörtgen olanlarda var ya şimdi onların kullanımı pek rahat olmuyor.

kardeş bende war büyük ters L şeklinde
  • bilip bilmeden konuşuyorlar ya :D
    çin malı değil çinliler war başında ama İBM de ortak tabi İBM sana bir şey çağrıştırmıyorsa bilemem ;)

şimdi numerik tuşları kenarda olmasada war adamların kafa çalışıyor
    numlocku açınca aşağıdaki harflar karşılarındaki sayılara tekabul ediyor oyunlarda işe yarıyor birde dizilişi normal numlock dizilişi oldığundan kolaylık
    7-8-9 =7-8-9
    U-I-O = 4-5-6
    J-K-L =1-2-3
    M =0
    türkçe karaklerlerde full war arkadaşlar
    yüz tanıması felan da war çok işime yarıyor :D
  • Ne kadar sevinmiş adam yüz tanıma olayına :) 600 liralık netbookta bile var hocam o. Zor bir şey de değil zaten. Genelde markanın herhangi bir modelinde varsa bu yazılım, diğer modellere de uyuyor çoğu kez. Kamera olması yeterli. Kullanışlı bir şey de sayılmaz parmak izi olduğu müddetçe. Parmak izi kullanışlı olduğu gibi, Mozilla Firefox'taki bir eklenti sayesinde sitelerde kullanıcı adı ve şifre yerine de kullanılabiliyor. Hatta parmak izi yazılımı kapsamlıysa, neredeyse tüm sitelerde bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

Ürün güzel. Exper NR81'in ardından Asus N61JQ'nun yerine önerebileceğimiz bir cihaz daha gelmiş oldu. 7200 RPM sabit disk güzel bir artı. USB 3.0 da sonradan bir şekilde eklenir zaten gerekirse harici donanımlarla.
  • usb 3.0 var diye diye duydum 1 tane
  • Bu notebookta usb 3.0 girişi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

Bu notebookta usb 3.0 girişi yok..

wet yok arkadas dogru soyluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

Bu notebookta usb 3.0 girişi yok..

wet yok arkadas dogru soyluyo

anladım =) var diye duymuştum ama neyse =) teknosada varmı acaba istinyeparkta ?
  • İncelemek isteyen olursa Cevahir AVM teknosa da var.
  • bende yarn bir inceleyim ayrica ethosuda incelemek istiyorum
  • Allah izin verirse bende incelemeye gitcem yarın inşallah alırız :D
  • Teknosa da fiyatı 2100 civarı alacaklara duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosFİre
    Teknosa da fiyatı 2100 civarı alacaklara duyurulur

yuh ya uçmuşlar golda 1.900 lira kullanan arkadaslar memnunmusunuz
  • bi de arkadaşlar bu pc nin win7 performans puanlarının olduğu bi görüntü ekleyebilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.