Şimdi Ara

Lenovo Y560 59-037224 Yarın alacağım lütfen acil bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2160 a aldım 12 taksit vade farksız
    fotoraf işini inş yarın akşam yapayım malum saat sabahın 5 i :D
  • beyler ısınma oldugunu duymustum bu laptop için ne derce dogru kullanan arkadaslar soyleyebilirmi eger ısınması asus gibiyse direk gidip alacagım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphop006

saol
    2160 a aldım 12 taksit vade farksız
    fotoraf işini inş yarın akşam yapayım malum saat sabahın 5 i :D

kardeş bikaç foto ekleyebılırmısın bu gün.
  • kardeş ne gibi fotolar istiyorsunki saten fotoları war sitelerde
  • quote:

kardeş ne gibi fotolar istiyorsunki saten fotoları war sitelerde

ekranın fotolarını eklersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan.gs

quote:

ekranın fotolarını eklersen sevinirim

HE YAW VALLAHA SİPARİŞ EDECEKTİM ŞİMDİ AKLIMA KURT DÜŞTÜ :))
  • arkadaşlar burada 5400rpm yazmışsınız ancak heryerde 7200rpm yazıyor nedir bu modellerimi farklı inşallah bu modeli almayı Lenova Y560A düşünüyorum asusdaki gibi anlık takılma hatası yoktur inşallah neden 5400rpm yazdınız? burde 7200rpm yazıyor yanlışmıdır

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560A-59-037224-i7-720M-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

Lenovo Y560 59-037224 Yarın alacağım lütfen acil bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: hiphop006

biliyoruz olduğunu...dun ben senden rica ettim sende yarın koyarım dedın.gerek yok zaten daha.
  • hdd 7200rpm, bi arkadas sormus cevaplayayım

Bu modelde bluray ve uzaktan kumanda varmı?
  • *dogan.gs

teşekkür ediyorum sorumu cevapladıgın için bu sitede lenovanın incelemesinde adam 5400rpm yazmış yanlız ama çoğu sitede 10-15 sitde 7200rpm yazıyo hepsiburadada 5400rpm yazıyor goldda büyük mağzalarda 7200 yazıyor vallahi anlamadım birkaç modelimi var bunun
  • hepsinin modelide 59-037224 fakat yanlış yazıyorlar. birde satıcının, ürününün içeriği değiştirme hakkı var, öyle birşey yaparlar mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekkanik -- 27 Ağustos 2010; 10:39:03 >
  • quote:

hepsinin modelide 59-037224 fakat yanlış yazıyorlar. birde satıcının, ürününün içeriği değiştirme hakkı var, öyle birşey yaparlar mı bilmiyorum

hepsinde 7200 rpm var yani standart bence öyle değiştirme gibi birşey yapamazlar ya neyse sevindim 7200 rpm olduguna asus alıcktm ama anlık takılmaları yuzundn lenovo alcm inşallah alanlar sorunla karşılaşan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

hepsinin modelide 59-037224 fakat yanlış yazıyorlar. birde satıcının, ürününün içeriği değiştirme hakkı var, öyle birşey yaparlar mı bilmiyorum

hepsinde 7200 rpm var yani standart bence öyle değiştirme gibi birşey yapamazlar ya neyse sevindim 7200 rpm olduguna asus alıcktm ama anlık takılmaları yuzundn lenovo alcm inşallah alanlar sorunla karşılaşan varmı

Bence al lenovayı gitsin. Asus kulübü olarak senin lenova alman için 90 imza vericez DH yönetimine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Bence al lenovayı gitsin. Asus kulübü olarak senin lenova alman için 90 imza vericez DH yönetimine :)

alıcmda su 7200rpm kesinleşse bi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

alıcmda su 7200rpm kesinleşse bi

O kadarda zor değil bunu öğrenmek ara müşteri hizmetlerimi sor. 7200 se alıcam de. Hatta 7200 yazan siteden al. Ürün geldiğinde bak kutu üstünde yazıyor eğer 7200 değilse geri iade et.

• arkadaşlar müşteri destek hattını aradım sadecenotebook.com vede gold'un oradaki insanlar ram hızının 1333 mhz oldugunu vede hdd rpm 7200 oldugunu söylediler diğer sitedeki bilgiler yanlış bunlar doğru değerler dedi
  • Dostlar bu makinenin enter tuşu büyükmü?uzun dikdörtgen olanlarda var ya şimdi onların kullanımı pek rahat olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Dostlar bu makinenin enter tuşu büyükmü?uzun dikdörtgen olanlarda var ya şimdi onların kullanımı pek rahat olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Dostlar bu makinenin enter tuşu büyükmü?uzun dikdörtgen olanlarda var ya şimdi onların kullanımı pek rahat olmuyor.

normal resimlerden bahsetmiyorum bunları zaten biliyoruz.Kullanan ve buradan alan arkadaşlar enter tuşu büyük olanlardanmı?yoksa dikdörtgen olanlardanmı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.