Lenovo IdeaPad Y560p 59-070709 Teknik Özellikleri Üretici: Lenovo Model ve Tür: IdeaPad Y560p 59-070709- Laptop İşlemci Türü: Intel Core i7 - Quad-Core 2630QM İşlemci Hızı: 2.00GHz - 2.93 GHz Turbo Boost İle Tampon Bellek: 6MB L3 Önbellek ChipSet Özellikleri: Intel HM65 Express Bellek - Ram: 8 GB dahili bellek PC3-10600 1333 MHZ DDR3 RAM - Max 8GB desteği Grafik, Ekran Kartı: 1GB ATI Mobility Radeon HD 6570M Ağırlık: 2.70 Kg Genişlik: 386.1 mm Yükseklik: 33 mm Derinlik: 254 mm Ekran Boyutu: 15.6" boyutunda Maksimum Çözünürlük: 1366 x 768 piksel çözünürlük desteği Ses Özellikleri: Dahili ses kartı, Dolby Home Theatre teknolojili JBL hoparlörler Sabit Disk Kapasitesi: 750GB Harddisk Hızı ve Yapısı: 5400RPM hızı, kullanıcı değiştirebilir özelliği, Sata 2 Optik Sürücü: CD-DVD Combo, DVD+/-RW ve çift yüzeyli DVD+R yazma kapasitesi Network ve Modem: 10/100/1000 Mbps dahili Ethernet arayüzü RJ45 Kablosuz İletişim: 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR Dahili Video Kamera: Var - 1.3 MP Dahili Mikrofon: Var MultiMedia Kartları: 6-in-1 Çoklu Kart Okuyucu - Memory Stick, Memory Stick Pro, SDHC, xD Picture, SD kartları. VGA Monitör Çıkışı: Var - 1 Adet HDMI Çıkışı: Var - 1 Adet USB Port Çıkışı: Var - 3 Adet USB 2.0 RJ45 Ethernet Çıkışı: Var İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium 64 bit Ses Çıkış Portu: Var Mikrofon Giriş Portu: Var Parmak İzi Okuyucu: Yok Batarya (Pil) Özellikleri: 6-hücre Li-Ion Batarya AC Adaptör (Güç): 100-240V AC Kullanım ve Şarj Süresi: 3:30 Saat Antivirüs Yazılımı: Var Garanti Süresi: Var - 24 Ay (2 yıl) Aksesuar: Çanta, güç aygıtları ve diğer kablolar. Artıları ve Eksileri
Artıları: » 2.nesil Intel Core i7-2630QM işlemcisi » 8 GB DDR3 bellek miktarı » Etkileyici ve şık tasarım » Yüksek işçilik kalitesi » JBL hoparlörler ile mükemmel ses deneyimi
Eksileri: » Ekran kartı diğer temel özelliklerin yanında biraz sönük kalıyor. » USB 3.0 portu ve Blu-ray okuyucusunun olmaması » Hard diskin 5400 rpm hızında çalışması
Arkadaslar Arastırdım Lenovo y560p kullanıcılar konusu yok Arkadaslar sorularınızı sorun Yardımcı olmaya calısacagım .
Belli başlı sorunlar.
1)Anlık takılmalar İnternette gezerken Müzik dinlerken takılma Tırrrr diye ses cıkarması Hardiskinizin Bozulmus olmasına işaret eder Ben yasadım Ve hallletim 2)hoparlör den pıt pıt ses cıkması bozuk olduguna işaret servise götürmenizde yarar var
Bunlar benim yaşadıgım belli baslı sorunlar Varsa blmek istedikleriniz yardımcı olurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme