Şimdi Ara

''Lenovo Y560'' Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle. Yaklaşık 4 yıl önce bir Lenovo y560 aldım. Bu zamana kadar da sorunsuz olarak tam verimli çalıştı. Fakat artık gerek oyunlar olsun gerek kullandığım modelleme programları ihtiyaçlarımı tam olarak karşılayamıyor. Bir çoğunu hala medium-low aralığında sorunsuz çalıştırıyor fakat oyunlara biraz fazla düşkün olmam sebebiyle tatmin etmiyor diyebilirim artık. 1-2 ay içerisinde Monster Abra A7 ya da MSI almayı planlıyorum.Sorum şu. Artık bu elimdeki lenovoya ihtiyacım olmayacağı için satmayı planlıyorum fakat açıkçası 2.el piyasası hakkında bi fikrim yok. Biraz araştırma yaptım ama fiyatlar pek gerçekçi gelmedi.Bu konuda ki fikirlerinize ihtiyacım var. Yani 2.el piyasası nedir ne değildir. Eğer gerçekten ederi yoksa artık satmanında bi anlamı yok evde dursun ,gün gelir lazım olur yine.
    Cihazın pili hala çok iyi durumda yani 2buçuk-3 saat götürebiliyor.Cihazda hasar kırık değişen parça yok.Tamamı hala orjinal ve çalışır durumda. Fanları, içi, dışı 2 ay önce serviste temizlenip termal macunları yenilendi. Altında cooler olmadan stabil 45-55 derece aralığında çalışıyor. Yüksek performans gerektiren oyunlarda ise 75-80 dereceye kadar çıkabiliyor.(En son Watchdogs oynarken bu sıcaklığı gördüm) Fakat bir soğutucu yardımıyla bu seviye daha aşağılara bile çekilebilir.
    Donanım özellikleri ise ekte belirtildiği şekilde;
    Şimdiden hepinize teşekkür ederim

''Lenovo Y560'' Yardıma İhtiyacım Var

• Tam detay verirseniz iyi olur özellikler hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    İşlemci İntel Core i7 740QM 1.73 GHz
    4 GB DDR3 Ram (Kingston)
    500 GB 5400 rpm Hard Disk
    1GB ATI Radeon HD 5730 Ekran Kartı (Paylaşımlı 2GB'a kadar)
    Lisanslı 64bit Windows 7 kurulu durumda
    Cihazın orjinalinde 2 adet JBL hoparlör bulunuyor.
    15.6 inch LED ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timurmrt -- 15 Mart 2015; 23:21:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.