Şimdi Ara

Lenovo y560a hakkında küçük bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..bugun Gold'dan Lenovo y560a 740qm olan modeli almş bulunmaktayım..
    hiç bi problem yok çok şükür..fakat aklıma takılan bi durum var PC ilk acıldıgında Sol taraftan hafif bi cızırtı gliyo 15sn sürüyo ve bitiyo..bu nedir ?
    bitek bende mi var ? pek sikayetci değilim ama kafama takıldı sadece ..
    Bi arkadasa sordum hdd hızı 7200rpm oldugu icin normal ddi,ses harddisktendir dedi..blmyrm ne kadar dogrudur ?? Yorunlarınız için şimdiden teşekkürler..

• O ses normal arkadasım da goldda çanta verdikleri doğru mu lenovonun yanında size çanta da gönderdiler mi?
  • bilgisayarlardan pek anlamam, ki anlasaydim bile sanmiyorum ki kimse oturdugu yerden sese gore ariza analizi yapabilsin.

ayni laptoptan bende siparis verdim, yarin gelecek. gelince soruna yanit verebilirim
  • bende de aynısı oluyordu.ama her açıldığında değil.dediğin gibi sonradan kesiliyordu.arkadaşın haklı olabilir.
  • @pcsyn

kardes internetten almadım..altunizade şubasinden bizzat gidip aldım..yanında çanta yok malesef..
  • ben müşteri temsilcisiyle konuştum bana veriyoruz dediler bende pek inanmadım ama sonuçta müşteri temsilcisi yani.Demek istemeyince vermiyorlar
  • @PCSyn

bende özellikle sordum elemana yanında hediye hiçbirşey olmadığını söyledi..bilmiyorum bana mı öyle söyledi ama sitede de yazmıyor sanırım çanta hediye felan diye garip bi durum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdemedre

Merhaba arkadaşlar..bugun Gold'dan Lenovo y560a 740qm olan modeli almş bulunmaktayım..
    hiç bi problem yok çok şükür..fakat aklıma takılan bi durum var PC ilk acıldıgında Sol taraftan hafif bi cızırtı gliyo 15sn sürüyo ve bitiyo..bu nedir ?
    bitek bende mi var ? pek sikayetci değilim ama kafama takıldı sadece ..
    Bi arkadasa sordum hdd hızı 7200rpm oldugu icin normal ddi,ses harddisktendir dedi..blmyrm ne kadar dogrudur ?? Yorunlarınız için şimdiden teşekkürler..

Ben de cızırtı değil de, fan çalışma sesi geliyor bir kaç saniye..
  • @hayalci

O fan sesi bicok cihazda gelir kardes zaten..1-2 sn hızlanır ve yavaslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.