arada kalmamın sebebi lenovonun kalitesiyle asusun kalitesi arasında kalmam. lenovo içime sinmiyor pek forumdaki tüm y560 yorumlarını okudum. Asusun kalitesi lenovonun JBL si die bi tanım var.Ama asusunda ekran kartı iyi değil oyun için sizce ne yapmalıyım???
valla bende ikisi arasında kaldım ama lenovo alıcam gibi
Eğer ekran kartı 425m ise 5650 ayarında bir karttır.5730'da 5650'den %10 civarı hızlı bir kart.Çokta fark yok Lenovo'nun Jbl Hoparlörü muhteşem ama işçiliği biraz daha kötü Asus'tan.Servisi Asus'tan iyi. Seç beğen
ayrıca lenovonun harddiski 7200 rpm asusunki 5400 buda sağlam bi fark
Bende lenovo taraftarıyım .) Bence kasa kalitesi kötü olsa bile servisinin çok iyi olması bunu dengeleyebilir. Asus un istanbul servisi hakkında hiç de iyi şeyler söylenmiyo bence daha fazla masrafa girme derim :) Lenovo yeterlii :))
Oyun icin 5730 cok az farkettirir. Asus al.
Olurmu hocam yanlışın var bariz büyük fark var performans olarak ayrıca ekran kalitesi iyi değil asususun program ile hd oluyor lcd si kalitesiz kullanan herkes bundan şikayetçi
Orijinalden alıntı: sempatik7 Olurmu hocam yanlışın var bariz büyük fark var performans olarak ayrıca ekran kalitesi iyi değil asususun program ile hd oluyor lcd si kalitesiz kullanan herkes bundan şikayetçi
Hocam su yorumunla içime düşürdün yani kurdu :D iki gün sonra bende sx210 modelini alacaktım. Ne yapayim simdi. 1800 tl'ye max. Karta 12 taksit yapacak şekilde daha iyisini bulabilirmiyim.
aYIP EDİYOSUN VATANDA LENOVO VAR ŞU AN KAMPANYADA 750 GB 7200 RPM Lİ MOELİ VAR LENOVONUN Y560A SERİSİ 1725 TL OLMASI LAZIM BUNDAN İYİ FIRSAT MI OLUR
Bi an heyecan yaptim hd5730'u duyunca :D hemen baktim ama kampanya bitmis galiba o fiyata 500 gb'lik olanı var üstelik max. Kartla alirsam 2000 tl oluyor. Hepsiburada indirim yapmis asus'un sx210'unda. 12*150=1800 tl. Yaninda usb 3.0 500 gb hdd veriyor üstelik. Yarin yada cuma aliyorum bunu. Kafama yatti. 10 tl'de hepsiburada puan'im varmis zaten makineyi bedavaya getirdim :D :D
ekran ikiside dandik sayilir. kagit uzerinde lenovo ekrani belki daha iyi degerlere sahiptir ama asus gercekte daha sik gozukuyor, cunku kasayla ekran bir butun gibi tumlesik. gorenler bilir. Ikiside 1300x700 mu ne oyle dandik bi cozunurluge sahip. Full Hd olmadiktan sonra ekran pek iyi degildir benim gozumde.
ekran kartinda ise lenovoyla da, asusla da yaza kadar cikan oyunlar falan guzelce oynanir, sonrasinda detay dusurmek gerekecektir... Kim diyebilir 5730 ekran kartiyla metro 2033 oyununu full grafik oynayabilirim diye? kimse diyemez. Ayni sekilde asustaki gt425 ile de full butun ayarlar maksimum oynanamaz ayni oyun... Birinin oynatmadigini digeri de oynatmaz. Hd 5730 kagit uzerinde daha iyidir, belki 5-6 fps fazla verir ama aradaki performans farki secim yapmaya etki edecek kadar yuksek degil.
Asusta ne var? Isinma yok denecek kadar az lenovo'nun aksine. Cok sik gozukuyor. Daha da onemlisi malzeme kalitesi yuksek.
Yinede yorumlarim kesin degil cunku en gec 5 ocak'a kadar ikisini de "detayli" test etme imkanim olacak. O zaman bi bakmissin 180 derece tersini soylemisim Bende kararimi o yonde verecem zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: FTH88
Bi an heyecan yaptim hd5730'u duyunca :D hemen baktim ama kampanya bitmis galiba o fiyata 500 gb'lik olanı var üstelik max. Kartla alirsam 2000 tl oluyor. Hepsiburada indirim yapmis asus'un sx210'unda. 12*150=1800 tl. Yaninda usb 3.0 500 gb hdd veriyor üstelik. Yarin yada cuma aliyorum bunu. Kafama yatti. 10 tl'de hepsiburada puan'im varmis zaten makineyi bedavaya getirdim :D :D
Yine sen bilirsinde 1800 etmez n53j. elektroworld daha cok degil iki hafta once 1500-1600'e verdi. Vatan daha bikac saat oncesine kadar 10 numara sony laptopu 1500 liraya verdi.
Yorumlar beni yeterince aydınlattı tesekkür ederim. Bulundum yerde hic büyük mağaza yok hep internetten almak zorunda kalıyorum. Vatan'da zaten herseyi word karta yapiyor cok kisiye sordum ama bulamadim bu karti. Limit sorun oldu hep. Asus'a gelince encok kasa'sina hayran kaldim ve ısınma sorunu olmamasıda benim icin cok önemli cünkü cok çektim bu sorundan. Ayrica zaten bi harici hdd alacaktım buda iyi oldu usb 3.0 uyumuda süper diyebilirim. Tabi bluray isime yaramaz gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FTH88
Yorumlar beni yeterince aydınlattı tesekkür ederim. Bulundum yerde hic büyük mağaza yok hep internetten almak zorunda kalıyorum. Vatan'da zaten herseyi word karta yapiyor cok kisiye sordum ama bulamadim bu karti. Limit sorun oldu hep. Asus'a gelince encok kasa'sina hayran kaldim ve ısınma sorunu olmamasıda benim icin cok önemli cünkü cok çektim bu sorundan. Ayrica zaten bi harici hdd alacaktım buda iyi oldu usb 3.0 uyumuda süper diyebilirim. Tabi bluray isime yaramaz gibi geliyor.
bende zamanının en iyi özelliklerini bulunduran ve kasasına hayran kalarak asus almıştım, ama rezil oldum, bi laptopda ilk defa bu kadar büyük sorunlarla karşılaşmıştım. ürün hatası olmasına rağmen yetkili servis hiç bişey yapmadı. 2 önce lenevo y560A aldım, inşallah bunda sorun yaşamam, hiç olmazsa IBM'e güveniyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme