Şimdi Ara

Lenovo y570 ölü piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc depodan 4 gün önce aldığım laptopta bir tane ölü piksel çıktı. Arasam direk değiştirme hakkına sahip miyim ? Lütfen yardımcı olun arayıp yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

• 3 cm daire içinde 3 adede kadar yada farklı noktalarda 5 adede karşılıyorlar yalnız velakin yeni almışsın sana böyle bir düzenbazlık yapabilirler .. eğer mırın kırın yaparlarsa dükkanlarını bas çirkeflik yap mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: difdenk

Pc depodan 4 gün önce aldığım laptopta bir tane ölü piksel çıktı. Arasam direk değiştirme hakkına sahip miyim ? Lütfen yardımcı olun arayıp yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Internetten alınan urunlerde ılk 7 gun ıcerısınde sorgusuz degısım yapmak zorundalar. Durumu anlatırsın degıstırıceklerını dusunuyorum oylede olması gerek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

quote:

Pc depodan 4 gün önce aldığım laptopta bir tane ölü piksel çıktı. Arasam direk değiştirme hakkına sahip miyim ? Lütfen yardımcı olun arayıp yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Internetten alınan urunlerde ılk 7 gun ıcerısınde sorgusuz degısım yapmak zorundalar. Durumu anlatırsın degıstırıceklerını dusunuyorum oylede olması gerek zaten

o ürünün kutusu açılmadan . (hepsiburada 'da öyleydi. )
    ben notebook şeçiminde kararsız kalınca pcdepo müşteri hizmetleriyle konuşmuştum . msi gt680 'im var ekranda 2 tane ölü pixel var dedim . -eğer 15 gün içinde aldıysanız ve sayıları 3'ten fazlaysa yenisiyle değiştiriyoruz . 15 gün dışındaki ölü pixeller için servisle konuşmanız gerekli . dedi. bende de monster düşüncesi arttı.

• bence ilk önce diğer online satış firmaları ile konuşun ardından lenovo ordan alıcağınız bilgilere görede sorarsınız ama benimde bildiğim 3 taneden sonrasına değişim hakkı tanınıyor bi elemanda yasal kural falan diye burda bi arkadaşa anlatıyordu
  • sız dırek servısle ıletısıme gecın. Durumu anlattıktan sonra degısım ıstedıgınızı soyleyın. Bıraz bastırın mutlaka ıs cozulecektır. Hıc netten alıs-verıs yapmadım ama vatandan bılgısayar aldım ıkı kere bu tıp durumlarda anındda degısım garantısı verıldı. Bır kerede goldda yaptım o zamanlar asusun 0 pıxel hatası vardı kenarında kosesındede olsa dırek degıstırebıleceklerını soylemıslerdı. Eger degısımı kabul etmezlerse bılgısayarda herhangı bır kronık sorunu bulun yoksa ısınız zor. Ustelemeyı sakın elden bırakmayın. Servısle bırebır ırtıbat halınde olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

quote:

evet doğru bunu unutmuştum internetten alınan ürünlerde bu geçerli tabi 7 gün geçmemek kaydıyla kanunda var mecbur değişim olur

• ısrarcı olun bunu yapmak işlerine gelmeyecektir ;)
  • Pcdepo'ya durumu anlatıp, sakin bir dille sorunun çözümünü rica ettiğinizde yardımcı olcaklardır. Ama çok geçmeden bunu yapın ki niye sonradan arıyosunuz gibi bişey olmasın. Hatta aldığınız gün ölü pikseli gördüğünüzde arasaydınız daha iyi olurdu.
  • Ekran boyutlarına göre piksel hesabı vardır. Teknik servisin bilgisi olmalıdır bu durum hakkında. 1 tane piksel için satın aldığınız yer ile görüşmelisiniz. 1 adet piksel paneli garanti kapsamında değiştirmeyecektir.
  • ben 3 kere değiştirdim 4 cünde iade etdim bence takma kafaya çoğunda var n61jq asusdu markası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.