Şimdi Ara

Lenovo Y570 vs HP pavilion dv6-6020st

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir hafta içinde dizüstü bilgisayar alcam yaklaşık 2-3 haftadır aşırı şekilde araştırıyorum kafayı yemek üzereyim.
    herkes bir şeyler diyo. yok şu ısınıyo, yok şunun şusu yavaş falan. en son uğraşmıcam artık dedim ama bu iki ürün arasında kaldım.
    arada 300-400 lira civarı bi fiyat farkı var +4gb ram ve +250gb hdd var ama hpnin 7200 rpm lenovonun 5400 rpm. lenovo gt555m hp hd6770m. tabi bi de ısınma muhabbeti var. testlerde hpnin değerleri daha iyi ama bilek kısmında ısınma falan tarzı yorumlar var. rahatsız edici mi gerçekten. sonuç olarak fiyat farkını ödemeye değer mi, hangisi ??

• Lenovo daha pahalı diye bliyorum. Şöle yaparsınız 300 TL fark var diyorsanız. Hp alırsınız 55 TL ye 4gb ram alır takarsınız, oldu size 8gb. hdd sizi bu farkı vermeye iterse ona bişey diyemem. Ekran kartı kapışır yani ikiside nerdeyse aynı diyebiliriz.
  • benim kafama takılan konu sıcaklık ya hdd ramde falan değilim yani
  • http://pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6020st-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll046ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760583&categoryId=98&SKU=BD760583

Arada yaklaşık 150 liralık bir fark var.(Siteden siteye değişebilir de)
    Ben HP'yi tercih ederdim,çünkü aradaki fiyat farkı bana performans olarak geri dönmeyecek.Ayrıca 5400rpm diskte biraz yavaşlık söz konusu.
    İkisi de mantıklı seçenekler.İkisini de alan pişman olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 31 Ağustos 2011; 12:58:17 >

• arkadas orada yarım saatlik crysisten sonra ısı değeri olarak 88 derece yazmış.. hp lerde bu değer en fazla 78 dereceyi görmüştü.. asuslarda da 85 derecelerde.. ama hala hp hepsinden çok ısınıyor deniliyor.. biraz yorum yapılırken mantıklı olsak ne güzel olacak... mesela denseki hp metal kasadan ısıyı diğerlerine göre daha az yalıtacak vb..kullanıcılar buna göre tercih edecek.. neyse.. kısacası iki cihazda güzel hayırlı olsun şimdiden..
  • Tabii ki HP derim. 4 GB RAM fazla olsa ne olmasa ne? Keza, 7200 RPM olsa ne olmasa ne? SSD deseniz neyse. 7200 RPM'nin abartıldığı kadar artısı yok. Kullandım, oradan biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

arkadas orada yarım saatlik crysisten sonra ısı değeri olarak 88 derece yazmış.. hp lerde bu değer en fazla 78 dereceyi görmüştü.. asuslarda da 85 derecelerde.. ama hala hp hepsinden çok ısınıyor deniliyor.. biraz yorum yapılırken mantıklı olsak ne güzel olacak... mesela denseki hp metal kasadan ısıyı diğerlerine göre daha az yalıtacak vb..kullanıcılar buna göre tercih edecek.. neyse.. kısacası iki cihazda güzel hayırlı olsun şimdiden..

Ortam sıcaklığının önemli derecede etkisi var 1 saat kadar sistem kararlılık testi yaptım işlemci 80 dereceyi geçmedi
    ayrıca furmark stabilite testi yaptım hem default hemde o.cli bir şekilde stok olarak max 71 dereceyi gördü o.c li olarak 73 derece

y570 konusunu ziyaret edip değerlere bakabilirsiniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.