Şimdi Ara

lenovo y580 format hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler.. dün lenovo y580 aldım. sıkıntı olmadı. bu sabah pcyi açtığımda onarma sorunu çıktı hiç bir şey yapamadım mecbur format atayım dedim onda da;

"kur yeni bir sistem bölümü oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı... "

diye bi hata verdi. laptopta 1 tb hdd vardı 2ye bölünmüş ikisindede tek tek denedim;

"formatta özgün donanım üreticisi oem tarafından ayrılmış"

hatasını aldım. ikisini birleştirdim tek yaptım yine olmadı o sırada şarjdan doalyı kapandı sonra açtığında hddleri görmedi...

sizce ne yapmam gerek çoksinir oldum.

--------------------------
    şuan hdd geldi fakat

kur yeni bir sistem bölümü oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı. daha fazla bilgi için kur günlük dosyalarına bakın.

bu hatayı veriyor format atamıyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisagorap -- 5 Eylül 2013; 10:30:22 >

• Recovery yap.Fabrika ayarlarına döner bilgisayarın.

Recovery yapmak için pc açılırken açma tuşunun yanındaki tuşa bas.Sonrasını halledersin.
  • teşekkürler hallettim sdd yi söktüm oldu
  • pisagorap P kullanıcısına yanıt
    Recovery yokmuydu ya da fabrika ayarları cdleri? Olmadı programla ssd yi ayırıp formattan sonra birleştirirdin sdd sökmek çözüm olmamalıydı sonuçta pcnin asıl özelliklerinden biri
  • windowsu değiştiremedim çözüm başka birşey olmadı :D ssdyi saklıyorum istanbula geçince lenovo merkezden hallettircem :D
  • pisagorap P kullanıcısına yanıt
    ee ssd söktün kasa kapağı komple kapaksa garanti dışı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

ee ssd söktün kasa kapağı komple kapaksa garanti dışı oldu

yok değildi o yüzden sıkıntı olmadı :D :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.