Şimdi Ara

Lenovo Y580 Kablosuz/wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, lenovo Y580 aldım 2-3 ay önce. Yurtta kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum çünkü ağ bağlantısında ciddi sıkıntılar yaşıyorum aynı oda da kaldığım insanlar ortak ağdan internete rahatca bağlanıp film izleyip, oyun oynayabiliyorken ben donanım habere girmek için vınn takmak zorunda kalıyorum. Yabancı kaynaklardan araştırdım benimle aynı sorunu aynı laptopta yaşayan insanlar varmış, gözlemlediğim kadarıyla ağa bağlanan kişi sayısı düştüğünde çok rahat bir şekilde bağlanabiliyorum. Gece 4-5 gibi cidden çekilmez olmaya başladı. Bağlandı gösterip sayfa görüntülüyemiyor torrent çekemiyor, bazen bağlantıya açık odada ki herkesin bağlandığı bir ağa bağlanamıyor bile bağlantı kurulamadı falan filan diyor. Wireless kartımın sorunu olduğunu düşünmeye başladım kartım Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2200 driverlar güncel ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

• harici usb wifi adaptör al.
  • bunu düşünüyorumda harici adaptör taşımak hiç hoşuma giden bir fikir değil, laptopun kendi içerisinde çözmem mümkün mü ?
  • bu sorun halen güncel yabancı forumlarda bundan muzdarip bir sürü y580 kullanıcısı var, gel gelelim evimde de aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım tek başıma kullandıgım 20 mbps nette 5 mbyi geçemiyorum harici adaptör aldım aynı sıkıntı aynı sıkıntı napacagım yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

bu sorun halen güncel yabancı forumlarda bundan muzdarip bir sürü y580 kullanıcısı var, gel gelelim evimde de aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım tek başıma kullandıgım 20 mbps nette 5 mbyi geçemiyorum harici adaptör aldım aynı sıkıntı aynı sıkıntı napacagım yahu

hocam aynı sorun bendede vardı notebookla acces pointe bağlanınca devamlı kopmalar olurdu araya birtane tplink 740n koydum kablosuz alıp kablosuz yayın yaptım şimdi canavar gibi hiç sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

bu sorun halen güncel yabancı forumlarda bundan muzdarip bir sürü y580 kullanıcısı var, gel gelelim evimde de aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım tek başıma kullandıgım 20 mbps nette 5 mbyi geçemiyorum harici adaptör aldım aynı sıkıntı aynı sıkıntı napacagım yahu

hocam aynı sorun bendede vardı notebookla acces pointe bağlanınca devamlı kopmalar olurdu araya birtane tplink 740n koydum kablosuz alıp kablosuz yayın yaptım şimdi canavar gibi hiç sorun yok

hocam bende incanın uzun menzilli bir aletini aldım wireless ile direk modeme bağlanıyorum sorun gene aynı artık senin dediğin şekil yapayım bari öyle çözeyim

• Arkadaslar ayni sorunlari bende yasiyorum baglanti surekli kopuyor. 1 ay oldu alali bilgisayardan sogudum
  • Linux kerneli sanırım direk çalıştırabilir. Wİfi için bir live cd edin ve bilgisayarına kurmadan wifi kartını bir test et. Kartınızın özelliklerine bakdım kötü bir kart değil büyük ihtimalle networkünüzde olan diğer donanımlarla uyum sorunu yaşamaktasınız.
    Garanti süreniz dolduysa içindeki mini PCIe wireless kartınızı değiştirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Failed_disk

Linux kerneli sanırım direk çalıştırabilir. Wİfi için bir live cd edin ve bilgisayarına kurmadan wifi kartını bir test et. Kartınızın özelliklerine bakdım kötü bir kart değil büyük ihtimalle networkünüzde olan diğer donanımlarla uyum sorunu yaşamaktasınız.
    Garanti süreniz dolduysa içindeki mini PCIe wireless kartınızı değiştirin...

Cok Tesekkurler
    en sonhttps://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=21999 bu yazilimi yukleyince duzeldi .Dunden beri gayet hizli calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek548 -- 3 Mayıs 2013; 20:56:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.