Şimdi Ara

Lenovo Y580 Kullanıcıları (ikinci oyun güncellemeleri 2.8.12) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
6.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oldboy86

mSatasız olan versiyonda msata yeri mevcutmu ?
    full hd ekranlı model halen gelmedimi

pcdepoda msata olanı var lenovo nun siteden baktım msatasız bir ürün full hd değil diğerleri hep full hd sanırsam pc depoya gelen msatalı versiyon full hd

ekran kalitesi nasıl

sistemden resim ekleye bilecek olan varmı

video çekip koyabilirmisiniz

??? yardımcı olabilecek misin üstad
  • ben ekran dan memnunum parlak ama idare eder kaltesi hoş msata var ayrıca türkyeye ideapad ler full hd olarak gelmiyor ama bu modeli bilmiyorum bence o fiyat farkına monitör almanız daha mantıklı olr sistem ne görüntüsünü istiyorsunz ürün oyunda bile kucagınızda olsa sizi yakmıyor soutma mükemmel kasa metal ve serin
  • ben ekran dan memnunum parlak ama idare eder kaltesi hoş msata var ayrıca türkyeye ideapad ler full hd olarak gelmiyor ama bu modeli bilmiyorum bence o fiyat farkına monitör almanız daha mantıklı olr sistem ne görüntüsünü istiyorsunz ürün oyunda bile kucagınızda olsa sizi yakmıyor soutma mükemmel kasa metal ve serin
  • Merhabalar , ben de yakında bu laptop'u almayı düşünüyorum , bunu tercih etmemdeki en büyük şey tabii ki ekran kartı oldu.Fiyatı ise özelliklerine göre çok uygun şuan pcdepo'da i7 li ssd olmayan versiyonu 1990TL.

Sormak istediğim bunun FullHD panellisi Türkiye'ye gelmedi mi veya ne zaman gelir ve 1366*768 çözünürlükte harici monitörsüz oyunlar oynananamaz mı ? genelde nereye baksam harici monitör de işin içine giriyor.Bir de ekran kartına overclock yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 7 Ağustos 2012; 13:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

ben ekran dan memnunum parlak ama idare eder kaltesi hoş msata var ayrıca türkyeye ideapad ler full hd olarak gelmiyor ama bu modeli bilmiyorum bence o fiyat farkına monitör almanız daha mantıklı olr sistem ne görüntüsünü istiyorsunz ürün oyunda bile kucagınızda olsa sizi yakmıyor soutma mükemmel kasa metal ve serin

hocam hangi oyunu kaç saat oynadın? soğutma konusunu çok ediyorum bu modelin tek endişe ettiğim yeri soğutma konusu
  • HOCAM lenovo yu araştırırsan soğutma konusundaki en sorunsuz notebook hatta şöyle diym bi yabancı forumda g55vw ile test yapılmış futuremark graphic testnde. asus 1089 puan 79 derece lenovo 1112 puan la 75 derecenin üstüne çaıkartılmıyor stress testinde hatta asus ta 93 derece çıkanlar var. ben bu kadar serin bi notebook görmedim.bunu alma nedenim de y560p deki soğutma kalitewsine güvenmemdi eğer tek sorununuz buysa sorunsuz alabilrsiniz.hatta oyun oynarken kucağında oyna o sıcaklık seni yakmaz ;)
  • valla aslında tek eksiği fulhd panel bence keşke gelse Türkiye'ye hayır bide neye göre getirmiyorlar onu anlamadım arz talebi var bekleyen insan var o kadar çok isteyen insan var gelsin diye umut edeni var ve hala bekletiyorlar insanları müşteriler koşuyor arkalarından onlar koşacakken Türkiye genel müdürü kimse çıksın ortaya fırçalıcam ben olsam daha güzel yönetirim herhalde genel müdürlüğe adaylığımı koyuyorum arkadaş
  • ya ısta 1.56 da full hd yi ne yapacaksınız hala anlamadım o farka mis gibi 24 ekran alın keyfinşze bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

HOCAM lenovo yu araştırırsan soğutma konusundaki en sorunsuz notebook hatta şöyle diym bi yabancı forumda g55vw ile test yapılmış futuremark graphic testnde. asus 1089 puan 79 derece lenovo 1112 puan la 75 derecenin üstüne çaıkartılmıyor stress testinde hatta asus ta 93 derece çıkanlar var. ben bu kadar serin bi notebook görmedim.bunu alma nedenim de y560p deki soğutma kalitewsine güvenmemdi eğer tek sorununuz buysa sorunsuz alabilrsiniz.hatta oyun oynarken kucağında oyna o sıcaklık seni yakmaz ;)

hımm.anladım hocam sağolun verdiğiniz bilgiler için
  • Yahu notebook almanın ne anlamı var o zaman? Herkes evde oyun için kullanacak diye birşey yok. Belki adamın biri kafede film izlieyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Yahu notebook almanın ne anlamı var o zaman? Herkes evde oyun için kullanacak diye birşey yok. Belki adamın biri kafede film izlieyecek.

Aynen öyle. Ama nedense herkeste " Ben ekstradan ekrana bağlarım " havası var.Anlayamadım gitti.
  • İ5 le i7 arasında tek fark ön bellek ve işlemci türü. Peki i7 için 250 tl lik bir farka değer mi? Ayrıca i7 oldugu için de ısınma daha fazla olucak bide?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

İ5 le i7 arasında tek fark ön bellek ve işlemci türü. Peki i7 için 250 tl lik bir farka değer mi? Ayrıca i7 oldugu için de ısınma daha fazla olucak bide?

Oyun dışında kullanmayacaksan (rarlama,video edit,photoshop vs) o farkı vermeye değmez ama bunlardan birini yüksek hızda yapmam gerek diyorsan i7 daha sağlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan178

quote:

İ5 le i7 arasında tek fark ön bellek ve işlemci türü. Peki i7 için 250 tl lik bir farka değer mi? Ayrıca i7 oldugu için de ısınma daha fazla olucak bide?

Oyun dışında kullanmayacaksan (rarlama,video edit,photoshop vs) o farkı vermeye değmez ama bunlardan birini yüksek hızda yapmam gerek diyorsan i7 daha sağlıklı olur

Pc de amacım genel olarak oyun multimedya. Söylediğin prog.kulanmıyorum fakat netcad tarzı programlar kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Pc de amacım genel olarak oyun multimedya. Söylediğin prog.kulanmıyorum fakat netcad tarzı programlar kullanıyorum.

İşlemciye yüklenen bir uygulama mı bilmiyorum ama yukarıda yazdığım gibi artık kendine göre karar verebilirsin. i5 bilgisayarda programı deneyip işini görüyorsa i5+ssd yaparsın süper bi bilgisayar olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemciye yüklenen bir uygulama mı bilmiyorum ama yukarıda yazdığım gibi artık kendine göre karar verebilirsin. i5 bilgisayarda programı deneyip işini görüyorsa i5+ssd yaparsın süper bi bilgisayar olur

Şuan ssd model i7 de var 32 lik oda i5 de çıkacak mı böyle bi model zaten alırsam ssd li almk istiyorum.

• quote:

Şuan ssd model i7 de var 32 lik oda i5 de çıkacak mı böyle bi model zaten alırsam ssd li almk istiyorum.

32lik ssd için 250-300 tl istiyor düz versiyonla hiç bir farkı yok piyasadan 300 liraya çok rahat 120 gb ssd alabilirsin
  • Orijinalden alıntı: arslan178

32lik ssd için 250-300 tl istiyor düz versiyonla hiç bir farkı yok piyasadan 300 liraya çok rahat 120 gb ssd alabilirsin

i7 alacağıma ozaman i5 alıp + 60-120 gb lık br ssd alarak daha iyi bir sistem yapılabilir ozman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasincreed -- 9 Ağustos 2012; 13:28:43 >
  • quote:

quote:

i7 alacağıma ozaman i5 alıp + 60-120 gb lık br ssd alarak daha iyi bir sistem yapılabilir ozman.

Aynen
  • Teşekkür ederim ilgine.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.