Şimdi Ara

Lenovo Y580 Kullanıcıları (ikinci oyun güncellemeleri 2.8.12) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
6.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 32 gb ssd olan model full hd, bugün armada bilgisayardan mail aldım

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64335861

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konuyu (http://forum.donanimhaber.com/m_64173910/tm.htm) tekrar inceleyin. Teyit için aradım ilgili kişiyi. Kontrol etmişler FHD değilmiş! Aman diyim, hüsrana uğramayın sonra.
  • arkaslar, oyun amacim yok ve video render-editleme gibi islemler icin i7 y580 dusunuyorum. isime yarar mi, takilma tiklama olur mu 1080p videolarda. bi el atin yardimci olun be :)
  • GTX660M performans açısından hangi masaüstü ekran kartına denk gelir acaba ?
  • Beyler Dün Vatan a sordum magazalara ssd li modeli 15 gün içinde gelecekmiş.
  • Bu makinanın sağ yanı gerçekten resimdeki gibi mi ya tüm kulaklık girişleri sağda hele power girişi tam orta sağda yok böyle bir ergonomiklikten uzak bir tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optymus prime

quote:

Orijinalden alıntı: crashris

HOCAM lenovo yu araştırırsan soğutma konusundaki en sorunsuz notebook hatta şöyle diym bi yabancı forumda g55vw ile test yapılmış futuremark graphic testnde. asus 1089 puan 79 derece lenovo 1112 puan la 75 derecenin üstüne çaıkartılmıyor stress testinde hatta asus ta 93 derece çıkanlar var. ben bu kadar serin bi notebook görmedim.bunu alma nedenim de y560p deki soğutma kalitewsine güvenmemdi eğer tek sorununuz buysa sorunsuz alabilrsiniz.hatta oyun oynarken kucağında oyna o sıcaklık seni yakmaz ;)

hımm.anladım hocam sağolun verdiğiniz bilgiler için

Lenovoda kalite problemi var y580 z580 bazi serilerde yurt disindada belirtildigi gibi termal paste GPUn uzerine dogru sekilde uygulanmamis. Alicaginiz bilgisayar cok serinde de olabilir yada bizim sirkette oldugu gibi isinip crash da edebilir. Lenovo alirsan isin sansa kalmis.

Servis denilen sey zaten yok. Arasitiriyorum termal paste biz uygulayabilirmiyiz diye.

Bu konuyu y580 bug diye lenovo community formlarinda arastirabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Bu makinanın sağ yanı gerçekten resimdeki gibi mi ya tüm kulaklık girişleri sağda hele power girişi tam orta sağda yok böyle bir ergonomiklikten uzak bir tasarım.

power girişi tam orta sağda derken ? ortada dvd rom var. sağ en yukarıda power girişi. sağ en altta kulaklık girişleri
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332595-notebook-urun8121.html Buradaki resimlerde power gösteriyor ortada ama yukarda da power girişi gibi birşey var öyleyse iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332595-notebook-urun8121.html Buradaki resimlerde power gösteriyor ortada ama yukarda da power girişi gibi birşey var öyleyse iyi

TV kartı anten girişi o. UK modellerde bulunuyor. Yanlış göstermiş PCdepo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 10 Ağustos 2012; 12:42:08 >
  • beyler i5 ile i7 arasında ısınmada ne gibi farklar var i7 gerçekten daha çokmu ısınıyor şuan lenovanın y580 nini alıcam ama i5 mi i7 mi karar veeremiyorum oyun için kullanıcam genel olarak ama i7 de ısınma gibi bi sorun yoksa i7 almak istiyorum pc depoda 200 lira fark var zaten veriyim onuda iyisi olsun diyorum belki ileride photoshop tarzı bi kaç program kullanabilirim
  • Eline sağlık ama bu oyunları her bilgisayar çalıştırır. Daha iddalı oyunlar isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

quote:

Orijinalden alıntı: Innova

quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

Ssd için kasayı açmak garantiyi bozar mı, bi de bir kaç fotoğraf ekleyen olursa güzel olur

kendiniz açarsanız tabikide garanti bozulur

Peki bu SSD yi kime taktırıcaz ? Gerce galiba vatana ssd+hdd li modeli gelicekmiş ama fiyat farkı cok olursa ben kendim alıp takmayı dusunuyordum? Simdi napacagımı sasırdım. Nasıl olucak bu iş?

Notebooklarda takılı gelen SSD'ler anakarta entegre ya da PCI slotundan takılıyor. PCI slotundan takılan SDD'ler low-profile diye geçiyor. Şu şekilde;http://www.mx.com.tr/?mID=43&iID=52

Piyasada satılan normal 2,5 inç boyutlarındaki SSD'leri takmak için optik sürücüden feragat etmek gerekiyor.

Linkteki MX-Katana'nın boyutlarının da uyacağını sanmıyorum. Mac Book için üretilmiş.

ben hdd yerine ssd takmayı düşünüyorum hdd yi 3.0 lık bir kutu alarak harici olarak kullanmayı düşünüyordum aslında. Optik sürücü illaki lazım olucak sonucta. Peki asıl sorun ssd yi serviste mi taktırıcaz ve de nekdar servis ucreti odenir bunu ıcın ?

vatandan n56vz ürününü aldık diyelim. yanında 240 ssd aldık. hard diskleri onlar değiştirir mi? ayrıca harddiskteki işletim sistemini ssdye nasıl aktaracağız. recovery v.s.
  • arkadaşlar y580 mi ge60 mı
    y580 ssd li fiyatı ile ge60 freedos aynı fiyatta
    çok kararsızım lenova bilgisayar vardı kuzende kablosuzu sorunlu touch padi sağa götürüon sola gidio :) yani kalite bakımından kötü geliyor...bide herkez monitore bağlıyormuş okadarmı kötü :)

ge60 da full hd led olması parlama olmaması bir başka itici faktör

birisi benim aklımı çelmesini bekliyorum hadee tatil bitio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

GTX660M performans açısından hangi masaüstü ekran kartına denk gelir acaba ?

notebookcheck var ordan ekran kartının kalitesi öğrebilirsin ve kalite bakımından sırasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan231

arkadaşlar y580 mi ge60 mı
    y580 ssd li fiyatı ile ge60 freedos aynı fiyatta
    çok kararsızım lenova bilgisayar vardı kuzende kablosuzu sorunlu touch padi sağa götürüon sola gidio :) yani kalite bakımından kötü geliyor...bide herkez monitore bağlıyormuş okadarmı kötü :)

ge60 da full hd led olması parlama olmaması bir başka itici faktör

birisi benim aklımı çelmesini bekliyorum hadee tatil bitio :)

Arkadaşım burası karşılaştırma bölümü değil , konusu var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

3dmark 11 puanı niye düşük ?

3dmark benc. sitesinden gtx660m + i7 li modellere bakıyorum da hepsi 3 bin puanın üzerinde. Sizinki 2500'de kalmış.
  • BİR KAÇ GÜN ÖNCE LENOVO Y580 MODELİNİ VATANDAN %25 İNDİRİMLE 2038 TL YE ALDIM.
    İLK İZLENİMLERİM.

EKRAN FULL PARLAKLIKTA ÇOK KALİTELİ GÖZÜKÜYOR
    METAL KASA SADE VE HOŞ
    ŞARZI NORMAL KULLANIMDA 3-4 SAAT GİDİYOR.
    SSD SAYESİNDE WİNDOWS 7 ÇOK HIZLI AÇILIYOR POWER TUŞUNA BASTIKTAN SONRA YAKLAŞIK 20 SN DE MASAÜSTÜ GELİYOR..
    TOUCH PAD BASIT VE ÇOK KULLANIŞLI...İNTRNETTE GEZİNİRKEN İKİ PARMAĞINIZI AYNI ANDA DOKUNUNCA KAYDIRMA HAREKETİ YAPIYOR..
    BİLGİSAYAR GENEL İTİBARİYLE ÇOK HIZLI ...JBL HOPARLÖLLERİ MÜKEMMEL BİR SES DENEYİMİ YAŞATIYOR..BİR LAPTOP HAPORLÖRÜNDEN ÇIKABİLECEK EN İYİ KALİTEDE SESLERDEN BİRİ DİYEBİLİRİM..DAHA OYUNLARDA DENEMEDİM FAKAT EKRAN KARTI TX660M SAYESİNDE ISINMA HARİCİNDE OYNATMAMA , TAKILMA VS..GİBİ BİR PROBLEM YAŞIYACAĞIMI ZANNETMİYORUM.. İLK İZLENİMLERİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...
    VS VS ....

EKSİ DİYEBİLECEĞİM ŞEYLER
    LAPTOP BİRAZ AĞIR ..
    EKRAN İNCE VE SANKİ ÇOK AZ TİTREME YAPIYOR.

ŞİMDİLİK BU KADAR

• Arkadaşlar oyunlardaki performansından memnun musunuz?
    Bazı arkadaşlar, FHD olmadığı için pek önermiyor ama, ben LCD TV'Ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum, o zaman sorun kalkar mı ortadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar oyunlardaki performansından memnun musunuz?
    Bazı arkadaşlar, FHD olmadığı için pek önermiyor ama, ben LCD TV'Ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum, o zaman sorun kalkar mı ortadan?

televizyona baglayacaksan masaüstü al bence, onun dışında full hd olmaması çokda zarar vermiyor zaten yüksek seviye oyunları full hd oyanamazsın bu laptopla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.