Şimdi Ara

Lenovo Y580 Kullanıcıları (ikinci oyun güncellemeleri 2.8.12) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
6.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok laptop alacağım da, yüksek seviye oyunları FHD oynayamazsın derken ne kastettin?
    LCD TV'de mi oynayamam?
  • oyun oynarken kasanın sol üst yan tarafı çok ısınıyor hatta dışarıya sıcak hava üflüyor o sogutma ızgaralarının oradan. bu normal mi sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrieal

oyun oynarken kasanın sol üst yan tarafı çok ısınıyor hatta dışarıya sıcak hava üflüyor o sogutma ızgaralarının oradan. bu normal mi sizde de oluyor mu?

orayı içerideki sıcak havayı dışarı versin diye yapmışlar zaten bundan doğal bişey yok
  • bence bir laptopta ,masaustune gore kucucuk sayilabilecek bir ekranda full hd oyun oynasan nolur oynamasan ne olur...Ayrica son cikan oyunlari en yuksek ayarlarda ve cozunurlukte oynamak icin y580 ne vereceginiz ucretin yaklasik iki kati bir ucret odemeniz lazim..yani burda fiyat/performansa bakmak lazim .bence f/p mukemmel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bir laptopta ,masaustune gore kucucuk sayilabilecek bir ekranda full hd oyun oynasan nolur oynamasan ne olur...Ayrica son cikan oyunlari en yuksek ayarlarda ve cozunurlukte oynamak icin y580 ne vereceginiz ucretin yaklasik iki kati bir ucret odemeniz lazim..yani burda fiyat/performansa bakmak lazim .bence f/p mukemmel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Yok laptop alacağım da, yüksek seviye oyunları FHD oynayamazsın derken ne kastettin?
    LCD TV'de mi oynayamam?

ben laptop ekranını kullanıyorum, battlefield 3 de high details 27 fps'e kadar düşüyor ama oynanıyor. cod mw3 ultra ayarlada 60 fps'in üstünde. ama 1920x1080 çözünürlükte battlefieldda med ayarlara düşmek zorundasın, laptopun ekranı yeterli bence.

1380x768 ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlu9 -- 24 Ağustos 2012; 23:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

quote:

Yok laptop alacağım da, yüksek seviye oyunları FHD oynayamazsın derken ne kastettin?
    LCD TV'de mi oynayamam?

ben laptop ekranını kullanıyorum, battlefield 3 de high details 27 fps'e kadar düşüyor ama oynanıyor. cod mw3 ultra ayarlada 60 fps'in üstünde. ama 1920x1080 çözünürlükte battlefieldda med ayarlara düşmek zorundasın, laptopun ekranı yeterli bence.

1380x768 ile oynuyorum.

Diğer oyun performanslarından memnun musun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

quote:

LCD TV'de mi oynayamam?

1380x768 ile oynuyorum.

Diğer oyun performanslarından memnun musun?

Şuanlık Dead Space ultra, left 4 dead 2 ultra ayarlarda oynadım sorunsuz en ve akıcı, dead space 2 oynayacağım ve just cause 2 indiriyorum.

• arkadaşlar slm

Bende bugün y580 modelini aldım.şuanlık herşey ii

Yalnız ben makinamı nasıl güçlendirrim yani ekran kartıı kendimi güncellicek,benmi driver indircem?Başka neleri yapmam gerekir?linkleri varmı?beta dienler oldu sürücüsü sanırım tam gelmediği için.onu yüklemeye değermi?

Birde bu oyunlara girerken gtx660 mı kullanır yoksa kendine ait bir onboard ekran kartı var sanırım bide.Onumu kullanır?yada ayarmı lazım?

Fazla bilgim olmadığı için soruorum.Bu ssdye birşeyer yüklemek için onu nerde görüntülüoruz?yani c ve d gbi disklerin dışında onu nerden görüorum?nası yükleme yapıorum?

windows ssdye mi yüklü?
  • bende oyunları 1080p de kalite oynayınca ısı 70 derece oluyor sizdede var mı böyle birşey ?
    bir diğer sorumda şu hani şu Lenovonun Energy Managemant programında sistem ayarlarına girince "Van Vantilatörü" var onu sürekli açık tutma imkanımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atehaa

bende oyunları 1080p de kalite oynayınca ısı 70 derece oluyor sizdede var mı böyle birşey ?
    bir diğer sorumda şu hani şu Lenovonun Energy Managemant programında sistem ayarlarına girince "Van Vantilatörü" var onu sürekli açık tutma imkanımız var mı ?

70 C olan ne ekran kartı mı ? Hoş ekran kartı da olsa işlemci de olsa gayet normal o sıcaklık.
  • yok ekran kartı 60-50 felan oluyor en yüksek 74 gördüm cpu da çok değil mi ya ? biraz bilgi verirseniz çok iyi olur herkes farklı şeyler söylüyor
  • yani kaç derece tehlikelidir? kaç normaldir ? kaç derecede soğutucu alınsa iyi olur ?
  • 90a kadar birşey olmaz
  • 90 a kadar birşey olmaz derken 90 da kapanır mı yoksa 90 oldu mu hoş olmaz mı :D
  • kritik sıcaklıklara ullaşınca kendini kapatır diye biliyorum. 90dan daha sonra olur bu olay ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kritik sıcaklıklara ullaşınca kendini kapatır diye biliyorum. 90dan daha sonra olur bu olay ama

eyv. kardeşim. var mı daha başka bilgisi olan paylaşsın hep beraber faydalanalım. mesela şöyle bir sorum var sürekli yüksek sıcaklıklar makineyi yıpratıyor diyorlar bu sıcaklık kaçtır ?
  • -Güncel-
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.