Şimdi Ara

Lenovo y700 mühendislik için nasıl bir laptoptur???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bu sene makine mühendisliği 1. Sınıfa geçtim ve haliyle bazı mühendislik programlarını kullanmam gerekecek.Bir laptop almayı planlıyorum. Alacağım laptobun beni en az bi 4 sene yani mezun olana kadar götürmesini istiyorum. 2000 civarı bir laptop almak maddi açıdan bana da uygun gelir lakin dolar şuan yüksek olduğu için bu fiyat bandında iyi bir laptop bulmak güç. Bir kere alıp tam alma kafasındayım. Ara sıra çok ağır olmayan lol ve point blank gibi oyunlar oynuyorum. Baktığım bir model var. Lenovo Y700. Özelliklerini aşağıda belirteceğim. Sizce bu bilgisayar bana uygun olur mu veya başka önerebeceğiniz laptoplar neler. Bu leptobu kullanan arkadaşlar da varsa laptop ile ilgili izlenimlerini + ve - lerini paylaşırsa sevinirim arkaşlar. Şimdiden teşekkür ediyorum.

İntel core i7-6700HQ 2.6/3.5 Ghz işlemci

Nvidia Geforce GTX 960M 4GB DDR5 Ekran kartı

16 GB DDR4 2133 Mhz Ram

IPS Full Hd 15.6 inch ekran

128gb SSD +1TB HDD 5400 rpm

Windows 10 home işletim sistemi

Alüminyum kasa ve ışıklı klavye

Isınma sorunu için ctrl shift 5 yapıp devreye sokulabilen turbo fanlar

Fiyat: 4300TL

Ürün linki:http://www.hepsiburada.com/lenovo-y700-intel-core-i7-6700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx960m-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80nv00sytx-p-HBV0000067X6B
    (Reklam amacım yoktur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu özellikler yeter de artar bile
  • Beğendiyseniz alın. Alınabilir ama soğutmasına çok da güvenmeyin.

• Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Laptopu inceledim performans bakımından gerçekten canavar gibi gözüküyor üstelik fiyatı da gayet iyi lakin hp bilgisayarların genelinde kronik olduğunu düşündüğüm bir ısınma sorunu var. Bu laptopu alan birkaç kişi de bunu belirtmiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında gaming serilerinde hp tercih edilebilir mi? Uzun vadede düşünecek olursak sıkıntı çıkartma durumu ve teknik servisi nasıldır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazmi30 -- 9 Eylül 2017; 1:8:49 >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyorum da birkaç modele de bakıyorum. Neden öyle dediniz acaba soğutma anlamında beklenileni yeterince karşılamıyor mu lenovo. Bu modeli kullanan arkadaşların soğutma alanındaki değerlendirmeleri iyi yöndeydi 5 ° gibi soğutma yaptığını söylüyorlardı ama biraz fan sesi de yapıyor bizzat mağazada denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi30

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Laptopu inceledim performans bakımından gerçekten canavar gibi gözüküyor üstelik fiyatı da gayet iyi lakin hp bilgisayarların genelinde kronik olduğunu düşündüğüm bir ısınma sorunu var. Bu laptopu alan birkaç kişi de bunu belirtmiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında gaming serilerinde hp tercih edilebilir mi? Uzun vadede düşünecek olursak sıkıntı çıkartma durumu ve teknik servisi nasıldır acaba?

Hp nin alt seviye pclerinde (2500-3500 arası) genelde ısınma sorunu sıkıntısı çok görülüyor ama bunda olacağını pek sanmam. Bir arkadaş bununla acer vx arasında kalmıştı ama bütçe sıkıntısından dolayı acer tercih etti. Mağazaya gidip bir incele istersen.

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim. Bir düşüneyim ben bu model de aklımda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.