Şimdi Ara

Lenovo y700 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar dostlar yaklaşık 1 yıl önce lenovo y700 oyun laptopu aldım cihazda oyun oynarken çoğu kişinin aldığı fpsleri alamıyordum ve cihaz gereğinden fazla ısınıyordu başlarda kafama çok takıldı ama sonradan neyse diyip geçtim. Şu sıralar cihaz beni kendinden soğuttu lanet eder duruma geldim çünkü cihazın klavyesi durduk yere çalışmamaya kapatıp açmadıkça düzelmez hale geldi. Örneğin bugün cihazda çalışırken bi anda klavyedeki hiçbir tuş çalışmadı ve 1-2 dakika sonra mavi ekran hatası verdi. Aynı zamanda cihazın hoparlöründen çıt diye bi ses gelmeyi başladı ve ne yaparsam yapayım geçmedi. Bu durum da şöyle oluyor mesela chrome da bir şarkı açıyorum şarkı başlamadan önce çıt sesi geliyor ve öyle başlıyor, cihaza bi uygulama kuracağımda benden yönetici izni istiyor ve o ekranın sesi gelmeden önce çıt sesi geliyor sonra o ses geliyor. Birde ssdde bulunan dosya ve klasörleri açarken bazen gereğinden fazla bekliyorum.
    Benden başka bu sorunları yaşayan var mı acaba yada sorunları çözmem için önerisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazınızın garantisi devam ediyorsa servise yollayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lenovo Isınma Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.