< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lenovo Yetkili Servisin Çektiği Fiyat
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eğer bu konuda deneyiminiz varsa, klavye değişimini kendiniz de yapabilirsiniz. Çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim, söküp takarken flexi kısmına her iki taraf için de dikkat edin.
Ram konusunu 1k'dan çözebilirsiniz. Size orada verecekleri ram modeli aşağıdaki ürün;
https://www.n11.com/urun/samsung-m471a2k43cb1-ctd-16-gb-ddr4-2666-mhz-cl19-notebook-ram-1373852
Bu da klavye;
https://www.n11.com/urun/lenovo-ideapad-l340-15irh-gaming-klavye-tus-takimi-fume-tr-14293602
* Klavye konusunda yine de satıcıya bir danışın, model kodu aynı olsa da revizyon durumu söz konusu olabilir.
-
revizyon nedir hocam ben başka bir yere daha sormuştum mavi ışıklı yoktu sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ram çok basit bir olay. Alıp açıp takıcaksınız 2.000 tl nedir .Oyun için istiyorsanız taşınabilir klavyeler var numpad kısmı olmayan klavyeldr var laptop ışıklı klavyesinden 384747382929 kat daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha. 6200 nedir 😄 o paraya en kral ram + en kral mini mekanik klavye alınır
Aynısını bende yaşadım israrla ver cihazını bende en somunda değişim iade formu aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hem oyun için hem de çalışma için kullanıyorum bilgisayari harici alırsam dışarda kullanamam ki
hocam 16gb ram için hangi markayı önerirsiniz
Kullanılır taşınabilir olanları var hocam küçük oluyorlar sırt çantasına girscek şekilde örnek ;
Küçük çantam var laptopla istediğim yere taşıyorum defactodan almıştım laptop sırt çantası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X