Şimdi Ara

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
20.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoga 910 da 3 tane usb type c olacakmış şaka gibi yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remilyan kullanıcısına yanıt
    selamlar, üzerindeki etiketleri çıkarttığınızda altında yapışkan gibi iz kaldı mı? yoksa tertemiz geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleconus

Yoga 910 da 3 tane usb type c olacakmış şaka gibi yaa

710 güzel ama şu port fukarası olması beni de deli ediyor.. bi tane type c ekleselermiş tadından yenmeyecek ama işte illaki bi fitnelik yapacaklar..
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık bir aydır yoga 710 kullanıyorum. Yazılım Mühendisliği öğrencisiyim genelde geceleri sessiz ortamda çalışıyorum ve bilgisayarımı aldığım günden beri güç tasarrufu modunda kullanmak zorunda kalıyorum. Fan zaten kafasına göre bir anda tam performans çalışıyor ve bir anda duruyor. Düşük güç modunda kullanmamın nedeni ise Nvidia ekran kartı. Yüksek Performansta devreye giriyor ve sanki ekran kartının fanı biryere takılıyormuş gibi ses çıkarıyor. Sizin cihazlarınızda da bu ses sorunu var mı acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • özellikleri güzel
  • Şu cihazın fanından memnun olan yok ku acaba?
    Piyasadan çeksinler o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: eleconus

Şu cihazın fanından memnun olan yok ku acaba?
    Piyasadan çeksinler o zaman

fanda sıkıntı yok. kasa ince ve metal olduğundan ses dikkat çekici hale geliyor. açıkçası ben rahatsız olmuyorum, cihazın aşırı ısınmasındansa fanın sürekli çalışmasını tercih ederim ancak gece sessizliğinde çalışan kişiler için rahatsız edici olabilir. aşağıdaki forumu ziyaret ederseniz çözümü de mevcut.
    https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Yoga-710-Constant-Fan-Noise-even-when-idle/m-p/3434690#M44203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 5 Kasım 2016; 10:11:15 >

• eleconus E kullanıcısına yanıt
    Cihazın fanı sürekli çalışıyor ve evet sizi rahatsız ediyor. Ufak bir yazılımla hallettik ama resmi bir çözüm yok henüz. Lenovo bunu bir sorun olarak görmediği için ne bir çözüm sunuyor ne de cihazı piyasadan çekmek gibi radikal bir karar alıyor.

Ben cihazdan memnunum. Son durumda 50 dereceden önce fan çalışmıyor.Yani gerektiğinde çalışıyor artık.

Ekran gündüz çok parlıyor, Amazon'dan mat bir ekran koruyucu sipariş veremedim henüz. Akşam ise görüntü enfes. 8 yıl Asus notebook kullandım, karanlık ekranın ne olduğunu çok iyi biliyorum bu nedenle ıps ekran seçtim.

1 usb girişi daha olsaydı evet çok iyi olurdu ama ne yapalım koymamışlar çok abartılacak bir sorun değil.

Cihazı görün, elinize alın, kurcalayın. Fan sesini tekno marketlerde duyamazsınız ama yine de dinleyin. Satın aldıktan sonra keşke diyeceğiniz bir cihazı almayın.

• Bugün tarihli bios update yayınlanmış. fan ile ilgili bir not göremedim.

Version 0GCN21WW
    Update MCU to MC0406E3_0000009D_0000009E.TXT.
    Update ME version to 11.0_11.0.1.1001
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802066090).
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802139045).
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802139048).
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802139032).
    Add PcdSmiNewCenturySupport to control the feature and default value set FALSE can avoid hang A2 issue.
    modified UHD panel will show color logo.

http://support.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/yoga-series/yoga-710-14isk/downloads/DS112987

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

Bugün tarihli bios update yayınlanmış. fan ile ilgili bir not göremedim.

Version 0GCN21WW
    Update MCU to MC0406E3_0000009D_0000009E.TXT.
    Update ME version to 11.0_11.0.1.1001
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802066090).
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802139045).
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802139048).
    [Important] Update includes some security fix¡]PCR# PCR802139032).
    Add PcdSmiNewCenturySupport to control the feature and default value set FALSE can avoid hang A2 issue.
    modified UHD panel will show color logo.

http://support.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/yoga-series/yoga-710-14isk/downloads/DS112987

Evet şimdi güncelledim fan yine dolu dizgin çalışıyor. v 1.02 den 1.05'e 3 güncelleme yapmışlar ama fan konusu hala aynı. NBFC ile kaldığımız yerden devam.

• ya arkadaşlar bu fan controller ı ndirdim yukarıda bir arkadaşımın lenovo forumunda paylaşılmış ayarlarınıda yaptım kaydettim ama arkadaş program arka planda çalışmıyorki.yine fan çalışıyor program kapalı kalıyor. ne yapıcaz bu programla???
  • BREATH kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum 45 derecede çalışmaya başlıyor. Programı takip etmek için açın ve simge durumuna küçültün. Görev çubuğunun Sağ alt köşesinde sıcaklığı göstermesi lazım.
  • ya programfiles ın içinde notebook fan control diye klasörü var oradan sadece configeditor.exe yi açabilip ayarları yapabiliyorum ama diğer uygulamaların hiçbiri açılmıyor. Nbfcservice.exe dosyasını açmaya çalıştığımda hizmet komut satırından veya hata ayıklayıcıdan başlatılamaz... falan yazıyor.
    birşeyi yanlışmı yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

ya programfiles ın içinde notebook fan control diye klasörü var oradan sadece configeditor.exe yi açabilip ayarları yapabiliyorum ama diğer uygulamaların hiçbiri açılmıyor. Nbfcservice.exe dosyasını açmaya çalıştığımda hizmet komut satırından veya hata ayıklayıcıdan başlatılamaz... falan yazıyor.
    birşeyi yanlışmı yapıyorum acaba?

Ben arama satırına "note" yazdığımda program kısa yolu çıkıyor

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Program fıles klasöründe de aynı uygulama dosyasını görebiliyorum.

Sizinki böyle değilse kurulumu tekrar yapmak belki sorunu çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatik_ -- 12 Kasım 2016; 8:32:48 >

• Geomatik_ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim,sanırım yaşlanıyorum artık:(göremediğime hala inanamıyorum:)
  • Arkadaslar bugun cihazi teslim aldim ilk kontrolde bisey farketmedim kullanmaya basladim sonrasin da kart yuvasinin orda bi cokuntu farkettim fabrikasyon mu bilemedim sizde nasil .
    [simage][/simage]

tirnagimla disa dogru cektim duzel di orasi oldukca ince kalmis cokmus tirlakla hafif hafif ceince sorun da kalkti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busonartik -- 12 Kasım 2016; 18:57:00 >

• busonartik kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, sorun hallolmuş sanırım. Yoga etiketinin olduğu yere her iki taraftan bastırdığınızda "tık tık" sesi geliyor mu sizde de denermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geomatik_

hayırlı olsun, sorun hallolmuş sanırım. Yoga etiketinin olduğu yere her iki taraftan bastırdığınızda "tık tık" sesi geliyor mu sizde de denermisiniz

hocam kapak açıkken al kısmın sagı ve solunda bahsediyorsun sanırım, bastırdım bi tık sesi yok, touchpad sallanıyor biraz ama oda zamnla oturduğunu okumuştum, kasa alüminyum olduğundan sekil değiştiriyor sanırım
  • busonartik kullanıcısına yanıt
    Evet kapak açıkken klavyenin sol alt köşesindeki "LENOVO YOGA 710" etiketi üzerinde arkadan ve önden aynı anda iki parmakla bastırdığımda (hafifçe sıkıştırdığımda) sanki tırnak tam oturmamış gibi "tık tık" sesi geliyor. Diğer tarafta (intel ve nvidia etiketlerinin olduğu yer)böyle bir ses gelmiyor. Genel bir sorunmudur diye sormak istedim demek ki benimkinde bir sorun var.

Touchpad zamanla düzeliyor evet.
  • yoga 710 unuza gözünüz gibi bakın arkadaşlar. 2 ay önce 3400 liraya aldığım cihaz vatanda 4600 lira şu an şaka gibi...

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-710-core-i7-6500u-2-5ghz-8gb-256gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.